B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20280388

|

Modell: WIE-PETBED-100

B-termék Kutya fekhely tetővel - 91.5 x 76.5 x 90 cm - szürke

18 990,00 Ft 23 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy – 91.5 x 76.5 x 90 cm-es méretével rengeteg helyet kínál házikedvencének
  • légáteresztő – a lélegző anyagnak és a megemelt fekvőfelületnek köszönhetően
  • szállítható – az ágy gyorsan össze-, illetve szétszerelhető, valamint kis súlyának köszönhetően könnyen szállítható
  • stabil – az acélrudak és a szakadásálló szövet rendkívül tartósak
  • könnyen kezelhető – a vízlepergető anyag könnyen tisztítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Szürke macska és kutya ágy tetővel a kényelmes alvásért

A kutyaágy kényelmes fekhelyet biztosít kedvence számára a legmelegebb napokon is, Amelyről a megemelt pozíció, a légáteresztő anyag, és a levehető tető gondoskodik. Télen a macskaágy kiváló alternatívát kínál négylábú barátjának a hideg föld helyett. Biztosítson házikedvence számára kényelmes és jól szellőző kisállat fekhelyet egész évben!

Összecsukható kutyaágy négylábú barátjának

Macska fekhelyet keres beltéri és kültéri használatra? Legyen szállítható és könnyen kezelhető? Akkor a cicaágy ideális választás az Ön számára! A kisállat ágy stabilan áll robusztus acélvázán bel- és kültéren egyaránt, akár füvön, akár szilárd talajon. 91.5 x 76.5 x 90 cm-es méretével a kutya ágy elegendő helyet kínál kedvence számára.

A felhasznált anyagok rendkívül robusztusak és tartósak. Az Oxford-szövet vízálló és könnyen kezelhető. Egyszerűen törölje le a szennyeződéseket és a port egy ruhával. A légáteresztő szerkezetnek és a megemelt fekvőfelületnek köszönhetően a kutyafekhely rendkívül higiénikus.

A tetőt néhány másodperc alatt össze- és szétszerelhető. A masszív acélkeret szükség esetén középen összecsukható. Kis méretének köszönhetően a kutya ágy helytakarékosan tárolható, akár a kerti pad mögött, akár a fészerben. A könnyű macska ágy bármely csomagtartóban elfér, így mindig magával viheti.

MŰSZAKI ADATOK