Befőzés sütőben – átfogó útmutató 

A befőzés nagyszerű módja annak, hogy meghosszabbítsuk számos étel és termék eltarthatóságát. Ahelyett azonban, hogy forró…

Bővebben

Fagyassza le a leveseket, mint a profik: a legjobb módszerek a stresszmentes tartósításhoz 

Egyszerű, friss és ízletes: a fagyasztással hosszú ideig frissen tarthatja az egyes hozzávalókat vagy a teljes…

Bővebben

Hogyan készítsünk palacsintát mixer nélkül?

Palacsintát szeretne sütni? Nincs kéznél turmixgép, vagy egyszerűen nincs kedve elővenni? Mire is van szükség a…

Bővebben

Legújabb cikkek

Légkondicionálók vs léghűtők – részletes információ

A forró nyári napokon mindenki a hűvös levegőről álmodik. Amikor úgy tűnik, hogy a meleg időjárásnak…

Bővebben

Zöldségszeletelési technikák

Zöldségeket naponta aprítanak otthon vagy éttermekben – legyen szó levesek elkészítéséről, szendvicsfeltétekről vagy finom pörköltekről. A…

Bővebben

Hogyan kell sört csapolni?

A csapolás művészetének minden bártendernél vagy sörrajongónál alapvető készségnek kell lennie. Bár könnyűnek tűnhet, a bártenderek…

Bővebben

Professzionális ételmelegítés – így csinálják a vendéglátósok! 

Az étel a legfinomabb a megfelelő hőmérsékleten! Ami közhelynek hangzik, az a gasztronómiai vállalkozásokban minden nap…

Bővebben

Hogyan vágjunk alumínium lemezt

Az alumínium az egyik legkönnyebb fém, és szinte minden nap találkozunk vele az élet különböző területein.…

Bővebben

Díszcserjék metszése – hogyan és mikor kell metszeni a bokrokat? 

A cserjefélék gyakran választott díszítő elemek sok kertben. Ez nem meglepetés, mivel egész évben zöldek maradnak,…

Bővebben

Hogyan szabaduljunk meg a kellemetlen szagtól a mosógépben

A mosógépből jövő kellemetlen szag gyakoribb, mint gondolná. Nem csak az otthonunkban terjed szét, de a…

Bővebben

Milyen pengét ajánlanak a porcelán csempék vágásához? Útmutató

A porcelán csempék lerakásához szükség lesz arra, hogy méretre vágjuk őket, például körfűrésszel vagy sarokcsiszolóval. Milyen…

Bővebben