Akciós

Tétel: EX10260399

|

Modell: STAR_ATFE_33

Állítható magasságú asztal keret - 120 W - 80 kg - fehér

112 990,00 Ft 131 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – széles beállítási tartomány 730–1230 mm között 
  • egyszerű – gyors és egyszerű beállítás a nagy teljesítményű motornak köszönhetően
  • stabil – a porbevonatú acélból készült szerkezet akár 80 kg-ig terhelhető
  • egyszerű – intuitív összeszerelés és használat, valamint három elmenthető és egyszerűen előhívható magasságbeállítás.
  • ergonomikus – kényelmes munkapozíció ülve vagy állva

TERMÉK LEÍRÁSA

Állítható magasságú asztal keret nagy teljesítményű motorral

Az állítható magasságú asztal keret lehetővé teszi a rugalmas munkavégzést ülő és álló helyzetben egyaránt. Az íróasztal pillanatok alatt átalakítható állópulttá – és fordítva. A Fromm & Starck ergonomikus és kiváló minőségű irodai berendezéseket kínál, melyek segítségével változatosabbá tehetők a monoton munkafolyamatok. Az irodai asztal segítségével elkerülhető, illetve csökkenthető az emberi test egyik oldalát terhelő ülőmunka, és a helytelen testtartás következtében jelentkező egészségügyi problémák kialakulása.

Rugalmas íróasztalok a modern és hátkímélő munkavégzés érdekében

Az állítható magasságú asztal váz rugalmasan állítható függőlegesen 730–1230 mm között, szélességben pedig 1000–1540 mm között. A két emelőoszlop magasságát egy 120 W-os motor segítségével csendesen, fokozatmentesen és gyorsan (31 mm/s) állíthatja be. Az íróasztal keret rendkívül egyszerűen és intuitívan vezérelhető a LED kijelzővel ellátott kezelőpanelen keresztül. A memóriafunkciónak köszönhetően akár három magassági értéket is elmenthet, és szükség esetén egyszerűen, egy gombnyomással előhívhatja őket. Az alsó váz asztallaphoz továbbá egy időzítővel (0,5-2 óra) rendelkezik, amely egy hangjelzés segítségével emlékezteti Önt a pihenőkre vagy a pozícióváltásra.

Az állítható magasságú íróasztal váz különleges, porbevonatú acélból készült konstrukciójának köszönhetően rendkívül robusztus és tartós. A gumírozott lábak megakadályozzák az állítható magasságú asztalkeret megcsúszását, garantálják a stabilitását és védik a padlót a karcolásoktól. A motor túlterhelés és a túlmelegedés elleni védeleme még nagyobb biztonságot nyújt.

Megjegyzés: Ez egy állítható magasságú íróasztalkeret asztallap nélkül. Az asztallap nem része a szállítási csomagnak és külön rendelhető meg. A modellhez minden 1100~2200 x 700~1000 mm közötti méretű asztallap megfelelő.

MŰSZAKI ADATOK