Trustpilot

Takarítókocsik

Akciós
Takarítókocsi - moppréssel - 2 vödör - 48 L
ulsonix

Takarítókocsi - moppréssel - 2 vödör - 48 L

Méretek (HxSzéxMa)
85 x 42 x 96 cm
36 690,00 Ft 39 332,96 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 25.

A szállodai vagy vállalati professzionális takarításhoz a takarítókocsik különösen a vendéglátóiparban fontosak, mivel így a takarítónak minden kéznél van, ami sok időt takarít meg. A takarítókocsik elegendő rekesszel rendelkeznek az összes takarító eszköz és takarító szer tárolására, a kocsi kerekeken gurul, ami kiküszöböli a cipelgetést. Ezért takarítókocsi nagy kényelmet nyújt, és kellemesebbé teszi a házimunkát.

Milyen egy jó takarítókocsi?

A takarítókocsik általában víztartállyal rendelkeznek, így a tisztítandó területeket nedves ruhával is le lehet törölni. A takarítókocsik felszerelhetők egy olyan préselővel is, amellyel a felesleges víz eltávolítható a felmosórongyról. A csavaróval ellátott takarítókocsik sokkal könnyebbé teszik a munkát, és sokkal higiénikusabbak a felmosóvíz kezelésénél. A takarítókocsinak továbbá rendelkeznie kell egy kivehető hulladéktartóval, hogy a hulladék elhelyezésekor ne kelljen a takarítókocsit magával vinnie. Ez lehet egy szemeteszsák vagy egy műanyag szemetes tartó. Ezenkívül a kocsin több rekesz is található a szerszámok, például seprű vagy lapát tárolására. A különböző tisztítószerek tárolásához rekeszekre van szükség, és a kesztyűk számára is található egy polc. A törölköző- vagy szappanadagolókat gyakran a takarítás során töltik újra, amihez szintén szükség van egy külön rekeszre, amely a legjobb esetben lefedhető vagy akár le is zárható. A takarítókocsik magassága is állítható, hogy használat közben az adott személyhez igazodjanak, a későbbi hátfájás elkerülése érdekében. A takarítókocsik felszereltsége nagymértékben eltérhet, mivel az egyes felhasználási területek nagyon különbözőek lehetnek. A szállodai használat például sok minden extrát is megkövetel, ezért az ilyen eszköz kerekeinek hőlágyult gumiból készülnek, hogy bármilyen padlófelületen sima és csendes gördülést garantáljanak. A takarítókocsik mellett a szállodavezetők a szálloda ipari kellékek kategóriában mosókocsikat is találnak, amelyek segítik a dolgozókat a szállodai szobák tisztításában és rendben tartásában.

A professzionális takarítókocsi előnyei: Megmenti Önt a cipekedéstől Tiszta és higiénikus munkavégzés ✓ Nem kell állandóan összegyűjteni a munkaanyagokat ✓ Időmegtakarítás ✓

h2> Általános jellemzők, amelyekkel egy takarítókocsinak rendelkeznie kell

A kocsinak alapvetően szilárd és stabil alapszerkezetből kell állnia, amely nem nyom túl sokat. Egyrészt ezek az eszközök állandó használatban vannak, különösen a professzionális takarító cégeknél, ezért hosszú élettartamúnak kell lenniük, másrészt pedig használat közben védik a használót is. A kerekeknek simán futónak kell lenniük, hogy könnyen át tudjanak jutni az akadályokon, mert az ismételt ütközések anyagfáradást eredményezhetnek, és így károsíthatják a kocsi működését. Ezenkívül a takarítókocsinak elegendő tárolóhellyel és rekeszekkel kell rendelkeznie, és jól kell igazodnia az igényekhez. Különösen előnyösek a csavaróval ellátott takarítókocsik, valamint a kivehető rekeszek. Ha egy takarítókocsit különböző területeken kell használni, például padlótisztításhoz vagy akár bútorok tisztításához, a víztartály így könnyen kicserélhető egy másikra a higiéniai előírások betartása érdekében. A felmosórongy és egyéb felszerelések számára mindig legyen megfelelő tárolási lehetőség, olyan formában, hogy ezeket a felszereléseket biztonságosan és más anyagoktól elkülönítve lehessen tárolni. A tárolóedények szín szerinti elkülönítése és osztályozása egy másik nagyszerű előnye az eszköznek, amely biztosítja, hogy a különböző tárgyak védve legyenek a bakteriális szennyeződéstől.