Ellenőrzött minőség

Mérlegek

1 - 24 az 324 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 14

Vásároljon ipari mérlegeket az expondo.hu oldalon

Gyakran kell lemérnie valamit napi munkája során a hentesüzletben vagy a piacon? Esetleg a súly alapján számolja ki az árat? Akkor a legjobb helyen jár az expondo mérlegboltjában! Mert itt minden célra megfelelő mérleget vásárolhat, elfogadható áron. A szállítmányozás és az ipar számára daru mérlegek, szobamérlegek és emelvénymérlegek találhatók kínálatunkban. De vannak árképző mérlegeink és precíziós mérlegeink is. A Steinberg Systems mérlegek a minőséget képviselik megfizethető áron.

Mérlegek sokfélesége

Az expondónál ipari mérlegek széles választékát találja. Mielőtt azonban döntene a termék mellett, először tisztáznia kell, hogy milyen célra van szüksége a modellre. Megtalálhatók emelvénymérlegek, daru mérlegek és szobamérlegek, valamint finomabb mérésekre szolgáló modellek, például számláló vagy precíziós mérlegek. Mindenekelőtt a sokoldalúság jellemzi őket, mivel az ipari, kereskedelmi és szállítási vállalatok mindennapjaiban használhatók. Természetesen a legmagasabb minőségre és gondosan kiválasztott anyagokra támaszkodunk, ahogyan azt az ügyfelek is értékelik rozsdamentes acél szekrényeink vagy munkapadjaink esetében. Ez biztosítja, hogy hosszú ideig élvezheti a mérleg előnyeit, és ritkán kell majd újra beállítania. Minden digitális mérlegünk időtlen dizájnjával és tiszta kivitelezésével nyűgöz le. Elektronikus mérlegeink számos funkcióval rendelkeznek, amelyek nagyban megkönnyítik a munkáját. Például képesek súlyt tartani, tárazni, nullázni és számolni. Kis súlyuknak köszönhetően minden digitális mérleg könnyen szállítható és sokoldalúan használható. Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesse a mérlegét, javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa meg. Ezt egy ronggyal vagy nedves ruhával lehet elvégezni. A kábelcsörlőinkhez és vákuumszárító kemencéinkhez hasonlóan a mérlegelési megoldásaink is német minőségi szabványok szerint készülnek, ami hosszú élettartamot garantál.

Professzionális ipari mérlegek nehéz terhekhez

Ha nehéz terhekhez keres elektronikus mérleget, akkor érdemes platformmérleget, daru mérleget vagy szobamérleget választania. Pontosan erre a célra tervezték őket, és rendkívül nagy terhek súlyozására képesek. Platformmérlegeinket kifejezetten ipari felhasználásra terveztük, és robusztus mérőlemezekkel vannak felszerelve. Lapos kialakításuknak köszönhetően a tárgyak különösen könnyen elhelyezhetők a platformon. Az igényektől függően a mérlegek súlya akár 300 kg is lehet. Tehát ugyanolyan nélkülözhetetlenek egy kézműves vállalkozás számára, mint a megbízható hegesztőberendezések vagy a palástcsiszoló gépek! Szobamérlegeinket az intuitív kezelés és a jó leolvashatóság jellemzi. Ezekkel akár 3 tonna súlyt is elérhet. Ezek a professzionális ipari mérlegek ideálisak a nagy és terjedelmes tárgyak mérésére, amelyeket korábban az energiatakarékos kocsinak köszönhetően szállítottak. A legnagyobb mérlegelési kapacitással rendelkező mérlegek azonban a daru mérlegek, más néven daruhorgos mérlegek. Könnyen leolvasható kijelzővel és távirányítóval rendelkeznek. Akár 15 tonna súlyt is elbírnak, és nagyon könnyen kezelhetők. Különösen alkalmasak az iparban, az élelmiszer-kereskedelemben vagy a közlekedésben való felhasználásra.