1 - 24 az 277 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 12

Mezőgazdasági gépek az Expondo.hu online gazdaboltjában

A mezőgazdaság a maga sokféle formájában különösen átfogó terület. A gazdaságban, a mezőn és az istállóban végzett munka nagyfokú tudást és készséget igényel. Emellett nagy fizikai megterheléssel is jár. A professzionális mezőgazdasági gépekkel a gazdák és a hobbiállattartók ezt a munkát sokkal könnyebbé tehetik. A növénytermesztés, valamint a haszonállatok tartása és tenyésztése bizonyos növényi és állati termékek előállítását célozza. Annak érdekében, hogy növelni lehessen e mezőgazdasági termékek piaci nyereségét, a munkafolyamatok jelentősen optimalizálhatók speciális mezőgazdasági technológiával és különböző kis eszközökkel. Mezőgazdasági gépek széles választékában számos, a növénytermesztéshez és az állattenyésztéshez kapcsolódó terméket talál: A motoros mezőgazdasági gépek pótalkatrészeitől és tartozékaitól kezdve a speciális termelő- és kertészeti eszközökön át a teljesen felszerelt állattartó istállókig és az állatgondozáshoz szükséges termékekig - minden, amire szüksége van a professzionális mezőgazdasági vállalkozásához!

Mezőgazdasági tartozékok

A mezőgazdasági tevékenységek gyakran igénylik különböző gépek, például traktorok, kombájnok és keskeny nyomtávú traktorok használatát. E mezőgazdasági gépek nagy igénybevétele miatt idővel hibák, valamint kopás és elhasználódás léphetnek fel. A professzionális traktorkiegészítőkkel ezek a gépek speciálisan javíthatók, sőt technikailag és vizuálisan is feljavíthatók. A széna a mezőgazdaságban is fontos szerepet játszik: szárított biomasszaként takarmányként és tüzelőanyagként egyaránt felhasználható. A nyári betakarítás során az érzékeny növényi anyagot gyorsan meg kell szárítani, pormentesen kell préselni és biztonságosan kell tárolni. A kiváló minőségű szénahálók stabilitással és szakadásállósággal győznek meg, ezért ideális segítők a széna betakarításában. Mivel a mezőgazdaságban sokféle nyersanyaggal és termékkel kell dolgozni, ezen áruk szállítása is fontos része a mezőgazdasági tevékenységnek. Ahhoz, hogy a különböző növényi és állati termékek biztonságosan és biztonságosan eljuthassanak rendeltetési helyükre, a speciális pótkocsihálók ideális szállítási biztonságot nyújtanak!

Eladó mezőgazdasági kisgépek

A nagy mezőgazdasági gépek mellett a mezőgazdasági kisgépek is minden gazdaság optimális felszereltségének részét képezik: a professzionális betakarítógépek és nyírógépek biztosítják a növényi részek gyors felaprítását és feldolgozását. A növények egyes összetevőit tisztán szétválasztják, és a kívánt végterméket egy kiváló minőségű mobil gyűjtőtartályban tárolják. A szántóföldeken és ágyásokban a modern kerti szerszámok és a kerti öntözőrendszerek is megkönnyíthetik és felgyorsíthatják az egyes munkafázisokat. Szeretne környezetbarát módon fellépni a növényi kártevők ellen? Tekintse meg élőcsapda kínálatunkat (bestsellerünk: élőcsapda gímszarvasmarhák számára)! A nagy teljesítményű talajmarótól kezdve a hatékony gyomégetőkön át a tágas komposzttárolókig, speciális segédberendezéseink számos előnyt és értékes segítséget nyújtanak a fizikailag megterhelő földmunkákhoz. A mezőgazdaságban azonban nemcsak a földeken vagy a különböző állattartó istállókban kell dolgozni, hanem a saját gazdaságban is. A különféle professzionális gyártóberendezések, mint például a töltő- és címkézőgépek, optimalizálják a különböző munkafolyamatokat - és így ideális kiegészítői az Ön mezőgazdasági felszerelésének!

Csirketenyésztéshez szükséges berendezések

A múltban és napjainkban az egyik legnépszerűbb tenyészállat a csirke. A hivatásos gazdák éppúgy tenyésztenek csirkéket, mint a hobbitartók. Egy kis tenyésztés beindításához elegendő egy párzó kakas és három-hat tyúk. A kiválasztott állatok mellett azonban a csirketenyésztés sikeréhez a megfelelő felszerelés is elengedhetetlen. Miután a tyúkokat rendeltetés szerűen megtermékenyítették, a következő lépés a tojások kikelése. Az erre a célra kifejlesztett inkubátorokkal optimálisan nyomon követheti a csirkeembriók fejlődését. A beépített nyírólámpák biztosítják az inkubátor állandó belső hőmérsékletét. Emiatt az inkubátorok ideális alapfelszerelések minden csirkefarm számára. A professzionális etetők szintén hasznos kiegészítői minden tyúkólnak: nagy kapacitásukkal, különösen robusztus és időjárásálló kivitelükkel, valamint folyamatos takarmányszállításukkal ezek az etetők higiénikus és hatékony etetést biztosítanak minden tyúk számára. Kínálatunkban számos terméket talál a következők optimalizálására

Istállók

A különböző haszonállatok - például szarvasmarha, sertés, juh, ló vagy kisállat - tartása és tenyésztése széles körben jelen van a mezőgazdaságban. Ebben az összefüggésben az egész éves stabil működés számos kihívással jár. Annak érdekében, hogy az állattartás bármely formájának optimális alapjait kezdettől fogva megteremtsük, alapvető fontosságú a megfelelő felszerelés kiválasztása a saját állattartó istállók számára. A haszonállatoknak és a tenyészállatoknak mindenekelőtt a fajnak megfelelő és tápanyagokban gazdag takarmányra van szükségük. A modern etetőautomatákkal a napi etetés jelentősen optimalizálható. Ezenkívül a professzionális pelletprések lehetővé teszik, hogy saját takarmánygranulátumot állítson elő. Ez teljes ellenőrzést biztosít Önnek az állateledel pontos összetétele, és így az összes vitamin és ásványi anyag felett. A biztonság és a higiénia témája szintén fontos szerepet játszik az állattenyésztők és a gazdák körében: a megfelelő védőruhától kezdve a fertőtlenítő oldatokon át a kártevőirtó szerekig, itt megfelelő felszerelésre van szükség. A kiváló minőségű fertőtlenítő szőnyegekkel az állattartáshoz hatékonyan megvédheti magát és állatait a káros mikroorganizmusoktól!

Méhészeti kellékek a méhészethez

A méhészet a hivatásos mezőgazdaságban és a hobbi-tenyésztők körében is népszerű terület. A tiszta méz betakarításával különösen értékes terméket kapunk, amely különösen népszerű kenőcsként és édesítőszerként. A méhészethez szükséges kiváló minőségű méhészeti kellékek tökéletes alapot teremtenek a sikeres mézterméshez. A kívánt méhcsalád mellett a szilárd méhészeti felszerelés legfontosabb része a megfelelő ház, más néven kaptár. Ezt megfelelő középső falakkal lehet berendezni. Amint az első mézet leszüreteltük, mézkiválasztókkal leválaszthatjuk a méhsejteket a méhsejtekről, és eltávolíthatjuk a viaszmaradványokat. A friss méz ezután palackozható és címkézhető. A méhcsaládok nevelése azt is megköveteli, hogy megfelelő védőruházat segítségével védekezzen a csípések ellen. Néhány eszköz szintén nélkülözhetetlen: A kaptárvésőtől kezdve a fedett fésűk felnyitására, a füstölőkön át a méhek elűzésére a betakarítás előtt, a méhseprőkig a fésűk seprésére. Professzionális méhészeti kellékkínálatunkkal Ön jól felszerelt!

Állatápolási termékek

A mezőgazdasági haszon- és tenyészállatok esetében a fajnak megfelelő ápolás szintén döntő szerepet játszik. A professzionális felszerelés és a speciális állatápolási termékek segítenek Önnek abban, hogy megőrizze kedvencei egészségét és szépségét. Ez megvédi az állatokat a kártevőktől és betegségektől, valamint ápolt külsővel varázsolja el őket. A kiváló minőségű szőrápoló termékek megkönnyítik a munkáját: az ápolás és a kefélés eltávolítja a felesleges szőrt és a durva szennyeződéseket a szőrzetből. A kiválasztott kisállatsamponok alaposan és hatékonyan tisztítják a szőrzetet. Speciális nyírógépekkel és borotvákkal pedig vonzó formába hozhatja az állatok szőrét. De a patákat és a karmokat is ápolni kell: a robusztus pata- és karomkések biztosítják, hogy a maradékok könnyen eltávolíthatók legyenek, míg a trimmeléshez speciális karomolló használható. A professzionális olajokkal és zselékkel pedig tartósan megőrizheti a szarvképletek rugalmasságát. Fedezze fel üzletünkben a profiknak szánt számos állatápolási terméket!