1 - 24 az 140 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 6

A professzionális csörlők választéka az egyik legfontosabb az Expondo kínálatában. Ebbe a kategóriába tartoznak a kézicsörlők, a futómacskák és a csörlős emelők. Kínálatunkban különböző elektromos emelők is megtalálhatók 12 vattos motorhoz, amelyek könnyű összeszerelhetőségükkel és időjárásállóságukkal szemben tanúsított ellenálló képességükkel tűnnek ki sorból. Találja meg a megfelelő elektromos autóemelőt az Ön műhelyébe.

A csörlő előnyei:

 • Biztonságos csörlőhasználat
 • Termékek szakemberek számára
 • Professzionális minőség
 • Megfizethető árak
 • Könnyen használható
 • Nagy terherbírású

Milyen elektromos emelőt válasszunk?

Gyártónk, az MSW egy kiemelkedő márka az eladó csörlők és motoros emelők gyártásban. Ez a gyártó nagy hangsújt fektet az anyagok minőségére és mindenekelőtt a biztonságos használatra, ami az Expondo vállalatnál mindig is elsődleges szempont. Hegesztőgépeinkhez hasonlóan minden MSW csörlőt professzionális használatra és teljes biztonságra terveztünk. Akár beltéren és a raktárban, akár kültéren a 12V elektromos csörlőink esetében. Csörlőink, mint például a PROCAT 300, távirányítóval működnek, amely lehetővé teszi, hogy az emelt nehezéktől távolabb dolgozzon. Ezenkívül minden MSW csörlőt német szabványok szerint gyártanak és tesztelnek. Ez biztosítja a lenyűgöző minőséget és tartósságot egy olyan vételárért, amely minden komoly versenytársat felülmúl. Csörlőink acélkábelei 250 kilogrammtól egy tonnáig terjedő terhek emelésére alkalmasak. Emellett az olyan termékek, mint a sebességváltók és a túlterhelésvédők minősége biztosítja, hogy csörlőink megbízhatóak és hosszú élettartamúak legyenek.

A szakemberek igényeinek megfelelően tervezett csörlők:

 • Különböző márkák állnak rendelkezésre
 • Választás az Ön igényei szerint
 • Hatékonyság és biztonság
 • Követelmény
 • Új technológiák

Kézi csörlő vagy elektromos csörlő?

Minden emelő csigát úgy terveztek, hogy többféle igényt is kielégítsen. A PROFILATOR termékcsaládhoz vezetőkarok és emelőtartók tartoznak. A POPULLATOR termékcsalád a terepjárókhoz való kábelcsörlőkre összpontosít, amelyek a minőségi autóipari kiegészítők minden kedvelőjének örömet szereznek. Itt a karosszériaépítéshez is megtalálja paláscsiszoló kiegészítőinkhez. A 12 vattos csörlőink behúzási sebessége és húzóereje lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy sok időt takarítsanak meg és hatékonyan reagáljanak mindenféle helyzetre. Az olyan egyéb funkciók, mint az egykezes működtetés, az automatikus motorleállítás a kábel végén vagy az automatikus fékezés biztosítanak minden olyan felhasználót, aki hatékonyan és biztonságosan szeretne dolgozni. Végül pedig minden MSW kötélcsörlőt úgy terveztek, hogy megfeleljen a szakemberek elvárásainak a stabilitás, a húzóerő, a kialakítás, a kezelés és az ergonómia terén is. Mindezt olyan áron, amely megfizethető marad minden olyan vásárló számára, aki igényes és a legjobb ár-érték arányt keresi.