Futómacskák

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 31 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Egy kiváló minőségű futómacska jelentős segítséget nyújt a mindennapi munkavégzéshez. A futómacskák könnyen használhatók, jól átgondolt kialakítás jellemzi őket és rendkívül rugalmasak. Ebben a kategóriában szerszámaink és készülékeink közül különböző szakítószilárdságú modelleket talál, amelyek a dupla kötélnek köszönhetően típustól függően akár 1000 kg-os súlyig terhelhetők. A haladóművek nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a mindennapi munka során.

Az elektromos futómacska megkönnyíti a mindennapi munkavégzést

A futómacska daru optimális megoldást kínál vállalkozások számára a raktári munkához. A praktikus haladóművek ideálisak nehéz terhek kényelmes emeléséhez és mozgatásához. A futómacska működései elve nagyon egyszerű: Ön egy praktikus csörlőt kap, amely a beépített görgőnek köszönhetően nagyfokú mobilitást biztosít. A nehéz terhek problémamentes mozgatása ma már nem jelent gondot a futómacska segítségével! Az általában mellékelt acélkábel számos modell esetében használható dupla kábelként. Ebben az esetben modelljeink optimálisak rendkívül nehéz terhek szállítására raktárakban, gyártócsarnokokban vagy vállalatok szállítási területen. A csörlőhöz való futómacska továbbá ma már számos gazdaság alapfelszereltségének része.

A futómacska előnyei:

  • nagy mobilitás a készüléken lévő görgőknek köszönhetően
  • a futómacskával gyerekjáték a nehéz terhek emelése és mozgatása
  • sokoldalúan használható

A nagy terhelés ellenére a modern futómacska daruk rendkívül nagy teljesítményt nyújtanak. Az erős motor akár 13 méter/perc sebességet biztosít számos modell esetén. A futómacska kiváló befektetés minden vállalkozás számára, amely garantálja az időhatékony és ezáltal maximálisan eredményes munkavégzést.

Vásároljon futómacskát és gondoskodjon a még nagyobb hatékonyságról!

Egyszerű felépítésüknek köszönhetően futómacskáink intuitívan működtethetők. A készüléket különösebb erőfeszítés nélkül rögzítheti egy megfelelő acélgerendára, majd megbízhatóan mozgathatja előre és hátra. A futómacska számára az ívek sem jelentenek gondot. A rögzítésnél figyeljen rá, hogy az ív sugara egy méternél nagyobb legyen. A futómacskák és a csörlők gyártói különösen nagy figyelmet fordítanak a részletekre, így Ön rendkívül magas színvonalú eszközöket kap. Egy különösen hasznos részlet például a beépített távirányító kábelének tehermentesítése számos modell esetén. Egy valamivel rövidebb kiegészítő kötél, amelyet a beépített zsanérokon keresztül vezetnek át, biztosítja a nehéz távirányító elkapását. Ezáltal a futómacska egy további védőszerkezettel van felszerelve, amely garantálja az eszköz hosszú élettartamát és biztonságos használatát.

Egy másik különleges funkció az automatikus leállás, ha elérik a kötél végét. A modern csörlők és a futómacskák számos meglepetést tartogatnak, ha a funkciókról van szó, amelyek még a szakembereket is meggyőzik, és hatékony támogatást nyújtanak a mindennapi munkavégzés során. Optimalizálja a munkafolyamatokat vállalkozásában a futómacskával! Kategóriánkban minden szakember megtalálja az ideális futómacskát vállalkozása számára.