Cipőtisztító gépek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

Vásároljon cipőtisztító gépet online az expondónál

A professzionális cipőtisztító gép lehetőséget nyújt a cipők kényelmes ápolására. Egy ilyen gépet például egy szálloda és étterem vendégei vagy egy vállalat alkalmazottai és látogatói számára lehet biztosítani. A cipőtisztító gép segítségével a vendégek vagy az alkalmazottak minden helyzetben ápolt megjelenést biztosíthatnak. Ebben a kategóriában a szállodai kellékek között különösen jó minőségű cipőtisztító gépeket talál professzionális és magánhasználatra. Tipp: Nézze meg ruhatároló kínálatunkat!

Elektromos cipőtisztító gép szállodáknak - a legjobb cipőápolás

A tiszta és fényes cipő manapság hihetetlenül fontos az ápolt megjelenéshez. Egy kiváló minőségű cipőtisztító géppel egy étterem vagy szálloda vendégei, valamint egy vállalat alkalmazottai könnyedén ápolhatják cipőiket. Sok elektromos cipőtisztító gép ma már több forgó kefét kínál. Az egyik ilyen kefe a cipő durva szennyeződésének eltávolítására használható. A többi kefe ezután a cipőket fényesíti. Nem számít, hogy milyen színű a bőrcipő. A különböző kefék ideális polírozást biztosítanak mindenféle cipőhöz. A cipőfényezőgépbe integrált cipőfényező adagoló biztosítja, hogy a fényesítés során pontosan az ideális mennyiségű cipőfényezőt használjuk fel. A cipő viselőjének mindössze annyit kell tennie, hogy a cipőjét a forgó keféhez tartja, és finoman előre-hátra mozgatja. A többit a szálloda cipőtisztító gépe végzi el. A cipő levétele nem szükséges egy korszerű professzionális cipőtisztító gépnél.

A cipőtisztító gép előnyei: minden típusú bőrcipő ideálisan ápolható több forgókefével a durva szennyeződés könnyen eltávolítható a cipők szakszerű polírozása A cipőfényesítés a cipő levétele nélkül is lehetséges. A cipőfényezőgép aktiválásához a cipő viselőjének még csak le sem kell hajolnia. A gépek kényelmes lábkapcsolót kínálnak az indításhoz. A kapcsoló aktiválása után a cipő viselőjének csak a lábát kell a jobb kefe alá tartania, a gép pedig átveszi a munka többi részét. A cipő néhány másodperc alatt újra úgy ragyog, mintha új lenne, és ideálisan ápol.

Cipőtisztító gép ma - modern technológia és élénk formatervezéssel

A korszerű cipőtisztító gépek gyártói ma már két kritériumra fordítanak nagyobb figyelmet készülékeikben. Egyrészt a gyártók a legmodernebb technológiát építik be egy cipőtisztító gépbe. Másodszor, a gyártók figyelmet fordítanak a gépek kiváló minőségű kialakítására. Az erős elektromotorok biztosítják a kefék megbízható és egyenletes forgását. Ugyanakkor a beépített cipőkrém-adagolók biztosítják a cipőkrém ideális adagolását. A cipőtisztító gép kezelője egyszerű kézmozdulatokkal eltávolíthatja az egyes keféket. Ez lehetővé teszi a gép tulajdonosának, hogy rendszeresen tisztítsa a keféket, vagy szükség esetén kicserélje azokat.

A korszerű cipőtisztító gép élénk kialakításának köszönhetően a tulajdonos könnyen elhelyezheti gépét bárhol. Egy szálloda üzemeltetője például a gépet a szálloda bejáratánál, a bőröndtartók mellett helyezheti el. A szálloda vendégei minden bizonnyal hálásan fogadják a cipőtisztító gépet, és gyorsan és alaposan megtisztíthatják cipőjüket, amikor belépnek a szállodába vagy elhagyják azt.

A bejáratnál elhelyezett gép segítségével a vendégek cipői új fényben ragyognak. Ugyanakkor a szálloda tulajdonosa gondoskodik arról, hogy a vendégek ne hordjanak túl sok szennyeződést a cipőjükön a szálloda halljába. Ugyanez a körülmény vonatkozik az irodában elhelyezett cipőtisztító gépre is. Még a magánszférában is egyre több cipőtisztító gép kerül be a mindennapi családi életbe.