Ellenőrzött minőség

Egészség és szépségápolás

1 - 24 az 430 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 18

Termékek minden szépségszalonnak és rendelőnek

A Physa egészségügyi és szépségipari szakértői olyan termékek széles választékát kínálják, amelyek számos különböző létesítmény eszközére alkalmasak. Akár megbízható orvosi gépeket keres, például kórházakba, orvosi rendelőkbe, laboratóriumokba vagy idősek otthonába, akár tartós kozmetikai kellékeket keres gyógyfürdője, szalonja, fodrászata, tetoválószalonjába, vagy saját otthoni használatra, biztos lehet benne, hogy van olyan termékünk, amely minden egészségügyi és szépségipari intézménynek megfelel.

Szépségszalon kellékek, amelyekben megbízhat

Termékek az orvosi ellátáshoz és a kozmetikai ápoláshoz Kiváló minőségű anyagok Színek és modellek széles választéka Alkalmazkodik az egyedi igényekhez

Amikor egészségügyi és szépségipari eszközök vásárlásáról van szó, fontos, hogy nyugodt legyen a befektetett termékek minőségét és kényelmét illetően. Az egészségügyi és szépségipari eszközöket rendszeresen használják az orvosi és kozmetikai szakmákban - olyan területeken, ahol a megbízható termékek elengedhetetlenek a minőségi vásárlói, ügyfél- vagy betegélmény biztosításához. Különösen akkor, amikor a kórházak, orvosok, laboratóriumok vagy idősotthonok számára készült orvosi eszközök néhány új kiegészítését keresi, olyan termékeket szeretne, amelyek garantálni tudják a tartósságot, megbízhatóságot és kényelmet minden egyes felhasználó számára - a kocsik, munkaszékek, görgők, görgős táskák, anatómiai modellek és elektromos takarók választéka például kiváló minőségű anyagokból készül, hogy pontosan ezt biztosítsa. És a Physa nem csak az orvosi szektorban áll meg - ha a magánemberek és a szakemberek kozmetikai igényeiről van szó, katalógusunkban egészségügyi és szépségipari termékek széles választéka található, számos színben és modellben, hogy berendezhesse professzionális kozmetikai és wellness stúdióját, függetlenül a szakmájától; fodrászok, szalonok, bőrkezelő szakemberek, sminkesek és tetoválóművészek is! Speciális területek esetében egyszerűen nézzen szét - ha például professzionális bőrkezeléssel foglalkozik, ne hagyja ki a masszázs- és wellness-kellékeinket a fürdők és szalonok számára. Vagy talán tetoválóművész vagy, és a legkényelmesebb tetoválószéket keresed az ügyfeled számára - bármi legyen is az, számos speciális egészségügyi és szépségipari igényedhez igazítható termékünk van!

A pneumatikus zsírzó előnyei: a pneumatikus zsírzó nagy teljesítményt nyújt alacsony levegőfogyasztás mellett A pneumatikus zsíroldó nagy zsírtartálya hosszú munkaidőt tesz lehetővé újratöltés nélkül. a praktikus adagolópisztolyok nagy pontosságot biztosítanak a kenés során Egy modern zsírzó különösen hosszú pneumatikus tömlővel rendelkezik, hogy kényelmesen és akadálytalanul dolgozhasson a készülékkel.

Szépségipari kellékek otthoni vagy professzionális használatra

Termékek otthoni használatra Intelligens működés Niche szakmák

A Physa egészségügyi és szépségipari szakértői az Ön személyes otthoni rutinjához is széles termékválasztékot kínálnak. Az otthoni egészségügyi ellátáshoz számos megbízható termékünk van az extra kényelem és biztonság érdekében - rollátoraink okosan működő kiegészítői minden olyan személynek, akinek szüksége lehet egy extra segítő kézre a ház körül. Az öngondoskodás is fontos - egy hosszú munkanap vagy egy kora reggeli kezdés után néha egyszerűen szüksége van valamire a napjában, ami egy kis extra időt biztosít, amit Önmagának szentelhet. Nyakmasszírozóink, talpmasszírozóink, elektromos takaróink vagy masszázspárnáink szintén okosan működő kiegészítői bármely otthoni egészségügyi és szépségipari rutinnak, és professzionális kezelést biztosítanak alacsony áron. Vagy talán egy egész napos ötkezes kezelésre vágyik - akkor szerezze be az egyik LED-es szépségtükrünket otthoni egészségügyi és szépségipari igényeihez - a hajformázáshoz és sminkeléshez használt legnagyobb szépségtükrünk a vásárlók kedvence! És ha az Ön szakmája az orvosi és kozmetikai ellátásnál speciálisabb területre esik, ne aggódjon, mi az Expondónál gondoskodunk Önről - teljes Expondo katalógusunk tele van minden elképzelhető szakmai és személyes igényt kielégítő termékekkel. Oktatási eszközt keres? Nézze meg életnagyságú agymodellünket tantermekbe vagy lábcsontváz modellünket laboratóriumokba. Mire vársz még?