Trustpilot

Munkavédelmi felszerelések

A munkavédelmi kesztyűk a szerelőipar és az ipar minden területén nagy jelentőséggel bírnak. A kiváló minőségű kesztyűk ideális védelmet nyújtanak mindenféle munkához. A kézművesek mindennapi munkája során a kezek állandó sérülésveszélynek vannak kitéve. Ezért a munkavédelmi kesztyűknek különösen jó minőségűnek kell lenniük, hogy átfogó védelmet nyújtsanak a kéznek. Ebben a kategóriában a szerszámok és készülékek között a profik és a hobbisták egyaránt megtalálják az ideális munkavédelmi ruházatot.

A munkavédelmi kesztyűk különösen fontosak a munkavédelmi ruházat területén

A munkavédelmi előírások szerint a mesterembereknek számos fajta munkavégzésnél védőkesztyűt kell viselniük. A védőkesztyűk biztosítják, hogy a mesterember keze a mindennapi munka során ne sérüljön meg. A kiváló minőségű munkavédelmi kesztyűk egyértelmű jellemzője a nagyfokú robusztusság és a külső hatásokkal szembeni ellenállás. Emiatt sok gyártó inkább bőrből készíti a munkavédelmi kesztyűket. A bőr előnye, hogy megvédi a kezet a vágásoktól, horzsolásoktól és sok más veszélytől anélkül, hogy a munkakesztyű akadályozná a mesterembert a napi munkában. A hasított bőrkesztyű a magas védelmi faktor mellett különleges kényelmet is nyújt viseléskor. Az anyag szilárdsága ellenére a kesztyű mégis ideális rugalmasságot biztosít. Ez azt jelenti, hogy a védőkesztyű csak korlátozott mértékben korlátozza az ujjak mozgását.

A munkavédelmi kesztyű előnyei: ideális védelem a kezek számára számos fajta munka során a modern kesztyűk magas szintű viselési kényelmet nyújtanak a modern védőkesztyűk nagy szilárdságuk ellenére is ideális rugalmassággal rendelkeznek. Ma már minden elképzelhető munkaterületre találhatók speciális védőkesztyűk. A mesterembereknek például nemcsak speciális hegesztőruházatra van szükségük a különböző hegesztési munkákhoz, hanem hőálló kesztyűkre is. Ezek a kesztyűk megbízhatóan távol tartják a hegesztési munka során fellépő magas hőmérsékletet. Így a mesterember ideális védelmet élvez a hegesztés közbeni esetleges égési sérülésekkel szemben.

Vásároljon munkavédelmi kesztyűt kedvező áron

Manapság már az olcsó védőkesztyűk is alkalmasak professzionális használatra. Az olcsó munkavédelmi kesztyűk magas fokú, mindenre kiterjedő védelmet és ugyanakkor ideális tartósságot biztosítanak. Ez a kesztyű kiváló minőségű anyagának és gondos kivitelezésének köszönhető. A munkavédelmi kesztyűk gyártói gondoskodnak arról, hogy mind a profi mesteremberek, mind a hobbisták megvédhessék kezüket ezekkel a kesztyűkkel. Ha például egy kertész védőkesztyűt szeretne vásárolni a rendszeres kerti munkájához, választhat speciális kertészeti munkavédelmi kesztyűt. Manapság már minden munkaterületre találhatók speciálisan tervezett és olcsó munkavédelmi kesztyűk. E speciális modellek közé tartoznak például a tépőzáras munkavédelmi kesztyűk vagy a speciális vágásvédelmi kesztyűk. Az ilyen munkavédelmi kesztyűk a tenyéren és a kézháton hasított bőrbetéteket kínálnak. Ha például a kertész megcsúszik a fűrésszel, ezek a munkavédelmi kesztyűk ideális védelmet nyújtanak a vágások ellen.

A kerti kesztyűkkel ellentétben a hegesztőkesztyűk például más anyagból készülnek. Mint említettük, ezeket a kesztyűket úgy tervezték, hogy megvédjék a kezet a hegesztés okozta hőtől. Emiatt a kesztyűk gyártói hőálló anyagokból készítik ezeket a kesztyűket. Lényeges, hogy egy mesterembernek milyen méretű munkavédelmi kesztyűre van szüksége, vagy milyen munkaterületre keres optimális kézvédelmet. Ebben a kategóriában a profik és a hobbisták is garantáltan megtalálják az ideális védőkesztyűt. A kiváló minőségű és megfizethető munkavédelmi kesztyűk megrendelése még sosem volt ilyen egyszerű! Mindezek a védőkesztyűk alkalmasak professzionális és magánhasználatra.