Bőröndtartók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 5 az 5 termék

A szűrésre nincs találat!

A kiváló minőségű bőröndtartó számos előnyt kínál a szállodai vendégeknek. A vendégek kényelmesen kipakolhatják és becsomagolhatják csomagjaikat a bőröndtartóra. Ezenkívül a bőrönd vagy utazótáska biztonságosan és helytakarékosan tárolható az állványon. A szállodák, a vendégszobákkal rendelkező éttermek, a panziók és a nyaralóházak magánbérbeadói ezért ma már különféle bőröndtartókkal állnak vendégeik rendelkezésére. A vendégszobában elhelyezett bőröndtartó a szálláshely szakszerűségéről árulkodik. A szállodai kellékek kategóriájában a szállodák és panziók garantáltan megtalálják a megfelelő bőröndtartót.

Bőrönd tárolása a szállodai szobában stílusosan

Egy szálloda és vendégház vendégei vagy egy nyaralóház bérlői felejthetetlen és kényelmes napokat szeretnének eltölteni a szálláshelyükön. Ez természetesen magában foglalja a szálláshely szakszerű berendezését is. A szállodai szoba bőröndtartója ezért a szállodák és panziók alapfelszereltségének fontos része. A vendégek elhelyezhetik csomagjaikat a bőröndtartón, és kényelmesen kipakolhatják, majd távozáskor újra becsomagolhatják azokat. Továbbá a vendégnek lehetősége van arra is, hogy a rövid tartózkodás alatt a bőröndöket a bőröndtartón hagyja a szálláson. Ez azt jelenti, hogy a csomagok nem állnak a padlón, és mindig kéznél vannak. A vendég bármikor kiveheti a tartózkodáshoz szükséges ruhákat és higiéniai cikkeket a bőröndtartón elhelyezett poggyászból. Manapság egy szálloda vagy vendégház választhat például összecsukható bőröndtartót.

A bőröndtartó előnyei: a csomagok kényelmes ki-és becsomagolása a bőröndöknek és utazótáskáknak nem kell a földön feküdniük. az összecsukható bőröndtartó könnyen szállítható és helytakarékos A modern bőröndtartó a felsorolt okok miatt kényelmesebbé teszi a vendégek számára. Ezenkívül a gyártók ma már számos különösen vonzó modellt kínálnak, amelyek ideálisan illeszkednek egy szálloda berendezéséhez. A formatervezés és a funkcionalitás a korszerű bőröndtartó legfontosabb jellemzői.

Bőröndtartók vásárlása és a vendégek számára magas szintű kényelem biztosítása

Ma a bőröndtartók lehetőleg rugalmas fémből készülnek. Számos modell rendelkezik speciális textilpánttal, amely a poggyászdarabok alátámasztására szolgál. Az ilyen bőröndtartó összecsukható. A személyzet bármikor egy mozdulattal összecsukhatja az állványt, és erőfeszítés vagy szerszámok nélkül elszállíthatja. A poggyásztálcák gyártói nagy figyelmet fordítanak az optimális funkcionalitásra, a nagy teherbírásra és az egyes táskatálcák élénk kialakítására. Az átgondolt konstrukciónak és a kiváló minőségű anyagnak köszönhetően az ilyen bőröndtartó teherbírása jelentős. Ma már a kis modellek is könnyedén szállítanak 50 kilogrammos csomagokat. A gyártók gyakran használnak kiváló minőségű rozsdamentes acélt a tálcák kereteihez. A rozsdamentes acél egyértelmű előnye, hogy különösen robusztus, élénk és tartós. A rozsdamentes acélból és textilpántokból készült tokállvány garantáltan hosszú évekig megbízhatóan működik.

A lobbyban található cipőtisztító gépekhez hasonlóan a szállodai szobákban elhelyezett bőröndtartók is biztosítják a vendégek teljes körű elégedettségét. A szállodai bőröndtartók hosszú múltra tekintenek vissza. Korábban a gyártók többnyire fából készítették a tálcákat. Ma már a legmodernebb anyagokat használják a gyártás során. Ennek eredménye a tálcák modern és korszerű kialakítása. A bőröndöket a szállodában biztonságosan, kényelmesen és stílusosan bőröndtartóval tárolják!