Melegen tartó eszközök

Ön is gyakran kap panaszt vásárlóitól a kihűlt ételek miatt? Ez kellemetlen tud lenni, különösen akkor, ha előtte rengeteg munka van a felkészülésben! Szeretné orvosolni ezt a bosszantó problémát? Akkor nézze meg az étel melegentartóinkat webáruházunkban! Ezek biztosítják, hogy az étel meleg maradjon, amíg a tányérjára kerül. Természetesen a megfelelő tartozékokat, például edényeket és fedeleket is kínálunk!

 

Milyen melegentartó pultok léteznek?

Az ételmelegítőink működési elve nagyon egyszerű: az alapja egy folyamatosan párolgó gőzölő. A gőzbe rozsdamentes acéltartályokat helyeznek, amelyeket étellel töltenek fel. Így a tartályok felmelegednek, és az ételek is melegen maradnak, ami a fogyasztók nagy örömére szolgál. Természetesen a hozzá illő fedeleket és tartályokat is kínálunk! Egyébként az ételmelegítő ilyen tartozékainak megvásárlásakor nem kell aggódnia a kiegészítő alkatrészek mérete miatt. Az expondo a Royal Catering minőségi gyártóval teljes mértékben együttműködik a Gastronorm! Ez azt jelenti, hogy minden tartozék szabványos méretekkel rendelkezik, és így tökéletesen kompatibilis az Ön új ételmelegítőjével. A méretek bosszantó egyeztetése így a múlté! A Royal Catering az ételek melegen tartásában is támogatja Önt! Üzletünkből egy melegentartó pultra is számíthat. A hőmérséklet fenntartása mellett ezek a pultok az emberi szem számára csábítóan tálalják fel az ételeket - garantáltan meggyőzik a vásárlókat! De még akkor is, ha az étel elhagyja az ételmelegítőt, a hideg tányérok hatására az étel gyorsan lehűl. Ezért a Royal Catering praktikus tányérmelegítőt is kínál Önnek. Így az étel még akkor is kellemesen meleg marad, amikor már a vendégek tányérján van!

Mik a melegentartó edény előnyei?

Természetesen: a modern büfék egyik legbosszantóbb feladata a használt eszközök tisztítása. De az expondo webáruház ételmelegítője itt is segítségére lesz, és így praktikusan időt és energiát takaríthat meg! Ételmelegítőink teljes egészében kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ahogyan a szervízkocsik és a konyhai eszközök is. Ez az anyag könnyen és gyorsan tisztítható. És a legjobb, hogy csak a szokásos tisztítószerekre van szükség. Az ételmelegítő hamarosan úgy fog ragyogni, mintha új lenne - méghozzá kevés erőfeszítéssel a rozsdamentes acél felület segítségével. A rozsdamentes acélnak van még egy nagy előnye: kiváló higiéniai! Ezt nemcsak a nagyon egyszerű és gyors tisztítási folyamat biztosítja, hanem rozsdásodás szembeni nagyfokú ellenállás is, amely megakadályozza a lerakódásokat az ételmelegítő felületén. És természetesen a rozsdamentes acél használata biztosítja az ételmelegítők hosszú élettartamát is! Mindez együtt jár az stabil felépítéssel is, ami a Royal Catering termékeit megbízható partnerré teszi az Ön vendéglátóipari vállalkozásának mindennapjaiban. Az Expondo minőségben megbízhat akkor is ha eladó vákuumszárító szekrényt vagy kábelnyúzó gépet keres.