Trustpilot
Akciós
(10) értékelés

Csokoládé szökőkút - 5 emeletes - 4 l

64 790,00 Ft 69 567,92 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010759

|

Modell: RCCF-210

Legalacsonyabb ár garancia

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
64 790,00 Ft
3+
5%
61 550,50 Ft
5+
10%
58 311,00 Ft
10+
15%
55 071,50 Ft
Főbb jellemzők
  • öt vízesés szerűen elhelyezett emelet rozsdamentes acélból a csokoládé hatékony áramlása érdekében
  • 4 literes nagy kapacitás
  • csiga formájú kialakítás - biztosítja a fröccsenésmentes áramlást, és csökkenti az eldugulás kockázatát
  • a hatékony, 250 W fűtőelemmel gyorsan elérhető a kívánt üzemi hőmérséklet
  • biztonságos működés a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően
  • nagy teherbírású - 10 - 12 órás üzem
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Csokoládé szökőkút - 5 emeletes - 4 l

Nyűgözze le Ön is vendégeit a Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCCF-210 csokoládé szökőkúttal! Legyen szó akár éttermekről, szállodákról, vagy nagyobb rendezvényekről, mint például esküvőkről, bankettekről, illetve más ünnepségekről, termékünk sokoldalúságának köszönhetően mindig felhívja magára a figyelmet. A csokoládé szökőkút egy olyan fondue készülék, amely elsődlegesen előmelegíti és megolvasztja a csokoládét, amely ezt követően vízesésként folyik le ez emeleteken. Termékünk azonban nem csak csokoládéval, hanem nacho sajttal, karamellel, illetve más krémekkel is használható, hogy a különböző gyümölcsöket, kekszeket, gofrikat, jégkrémeket, illetve nachost és sült kumprit is érdekesebbé tegye.
A nagy kapacitásának köszönhetően a Royal Catering RCCF-210 csokoládé szökőkút egyszerre akár 4 liter (kb. 4 kg) hozzávaló feldolgozására képes Ilyen hozzávaló lehet a csokoládé, karamell, mártások, szirupok, olvasztott sajt, vagy akár ketchup is. A szerkezet csiga formájú kialakítása biztosítja a hozzávalók szabad áramlását az öt emeleten keresztül, illetve megakadályozza az eldugulást. Emellett a modell könnyen hozzáférhető minden oldalról, amely támogatja a szökőkút elegáns kialakítását, és biztosítja, hogy akár sok vendég is egyeidejűleg hozzáférjen a finomságokhoz.
A nagy teljesítményű 250 W fűtőelem gondoskodik a gyors felmelegedésről és a hozzávalók hosszú melegen tartásáról. A hőmérséklet egy forgató kapcsolóval szabályozható 30 és 110 °C között. A termosztát automatikusan szabályozza a megolvadt hozzávalók fenntartását. A robusztus kialakítás biztosítja, hogy a készülék több órán keresztül is gondtalanul működjön. Termékünk munkaciklusa 10 - 12 óra.
A beépített túlmelegedés elleni védelem elősegíti a szükséges biztonságot, illetve túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a szökőkutat. Továbbá a termék alapjában található motor hűtését a speciális szellőzőnyillások biztosítják. A kivitelezésnek két gombja van, amelyek külön működtetik a motrot, illetve a fűtőelemet.
A rozsdamentes acélból és porbevonatú acélból készült elemeknek köszönhetően termékünk tisztítása rendkívül egyszerű. Továbbá a szökőkút nyitott kialakításának köszönhetően még könnyebben karbantartható. A szökűkút egyszerűen szétszerelhető, majd minden egyes alkotóelemét külön lehet mosni. A rozsdamentes acélnak köszönhetően a higiéniai előírások optimálisan betarthatók termékünkkel, valamint biztosított az ízsemlegesség is. Továbbá az anyag rendkívül ellenálló, valamint nem érzékeny a mechanikai sérülésekre sem.
A Royal Catering csokiszükőkút további kényelmét a csúszásmentes lábaknak köszönheti, amelyeknek köszönhetően nem karcolódik meg a felület, valamint hozzájárulnak az eszköz stabilitásához is. Ha Ön is zavartalanul szeretné lebonyolítani rendezvényeit, akkor Önnek is szüksége van a halk csokoládé szökőkútra! Termékünk alacsony súlyának köszönhetően könnyedén szállítható a különböző rendezvényekhez, használat után pedig egyszerűen tárolható.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.4

10 értékelés alapján

Rendezés :

Közzétéve Expondo Slovakia

Szuper, a gyerekeknek nagyon hamar megtetszett a szökőkút 🙂

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Portugal

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Schoggibrunnen

Nagyszerű, gyors és egyszerűen fantasztikus

Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Nagyon jó minőség és gyors szállítás

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo France

Szuper

Sokkal nagyobb, mint gondoltam, gondos csomagolás védi, amennyire csak lehetséges

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Slovakia

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Mindig kikapcsol

2 szökőkutam van, és mindkettő folyamatosan kikapcsol, majd 5 perc múlva újra beindul. Bár a hőmérsékletet 40-50 fok körülire szabályozzák, továbbra is állandó túlmelegedés látszik. Bosszantó, nem használom tovább.

Válasz tőle

Köszönöm véleményét. Folyamatosan dolgozunk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésén.
Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Azt csinálja, ami a csomagon van

Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

Összesített elégedettség

Az anyagszint csalódást okozott, a hőmérsékletnek el kellett volna érnie a 110°-ot, nem tudtam mérni, de a víz nem forr fel, ami azt jelenti, hogy 100° alatt vagyunk. Pozitív pont, eltörtem a csavart, amit ingyen visszakaptam! Szállításhoz nagyon jó

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Poland

Nem vagyok 100%-ig meggyőződve

A szökőkutat csak egyszer teszteltem. Kell egy kis idő, amíg a tabletták feloldódnak a tálban. Vettem SICAO csokit, némi működés után a szökőkút nem húz csokit, le kell kapcsolni a motort, megvárni, amíg a csoki felmelegszik és újra be kell indítani a motort. Nem tudom, hogy a fűtési teljesítmény csökken-e, amikor a motor jár, vagy mi történik pontosan. Talán a csoki hibája, hogy túl sűrűsödik.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Bármilyen csokoládéval használhatom a szökőkutat?

Igen, termékünk bármilyen csokoládéval használható. Továbbá a szökőkút olyan fondue állagú anyagokkal is használható, mint például karamell, sajt, szirup, mártások, illetve krémek.

Megolvasztja a gép a csokoládét?

Igen, a csokoládé megolvad a gép belsejében.

Mi van a tisztítással?

A tisztítás nagyon fontos, mivel a kihűlt csokoládé eltömítheti a készüléket. Ez a csokoládé szökőkút gyorsan és egyszerűen szétszerelhető, ezáltal pedig rendkívül könnyedén tisztítható. Továbbá a készülék speciális kefével rendelkezik, amely tovább könnyíti a termék tisztítását.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket