Trustpilot

Csokiszökőkutak

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Akár a következő céges parti, akár a vásáron való megjelenés, akár a saját négy fal között keresi a nagy fénypontot - az expondo csokiszökőkútjaival megtalálta. A kiváló minőségű és könnyen kezelhető szökőkutakat egyszerűen csak meg kell tölteni a kívánt mennyiségű csokoládéval, rövid időre felmelegíteni és a kívánt helyre helyezni - és máris sűrű folyékony csokoládéfüggöny ível át a rozsdamentes acélszűrőkön. Ismerje meg még ma egyéb főző- és konyhai gépeinket, és rendelje meg különleges desszertélményét.

A klasszikus csokiszökőkút modern technológiával ötvözve

A tökéletes desszert nem kell, hogy nehezen elérhető vagy rendkívül drága legyen - az expondo csokiszökőkútjával garantáltan a legjobb döntést hozza meg. Készülékeink kezelése egyszerű módon, érintőképernyőn keresztül történik. A hőmérsékletet például 35 és 60 fok között változtathatóan állíthatja be, hogy a folyékony csokoládé megfelelő állagú legyen. A szükséges hőmennyiség a felhasznált csokoládé mennyiségétől és típusától függ. A legjobb benne: a hőmérséklet és a motor külön-külön kapcsolásával mindig teljes funkcionalitást és ideális csokoládéáramlást biztosíthat. Így akár 3,5 kilogramm csokoládét is átengedhet a csokiszökőkúton - a kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően ezt különösen hosszú élettartamra garantáljuk. Ez egyébként számos más vendéglátóipari termékünkre is vonatkozik, mint például a pizzasütő vagy a légkeveréses sütő. A készülék használata után a folyékony, ragacsos csokoládé maradványai nem kerülhetők el. Az expondo csokiszökőkútjával azonban a lehető legjobb tisztítás garantált, így készüléke mindig higiénikusan tiszta állapotban lesz. Ezt többek között a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült belső és külső felületek textúrája biztosítja.

Desszertélmény minden alkalomra

Csokiszökőkútjainkat elsősorban olyan cégek használják, amelyeknek különleges látványosságra van szükségük a céges évfordulójukra, a vásári standjukra vagy a következő nagy rendezvényükre. A könnyen használható, könnyen karbantartható és különlegességében nehezen felülmúlható csokoládé szökőkutak számos alkalomra alkalmasak, és a vendégek, az ügyfelek és az alkalmazottak örömére szolgálnak. De készülékeink otthoni használatra is alkalmasak. Szolgáljon fel különleges desszertet a következő kerti partin, vagy tartsa magát melegen édes finomságokkal a hideg téli napokon. E célból a készülékeket úgy tervezték, hogy különösen helytakarékosak és könnyűek legyenek, anélkül, hogy az esztétikai szempontokat figyelmen kívül hagynák. A csokoládé szökőkutakat nagyon könnyű szállítani, mozgatni és tárolni anélkül, hogy állandóan útban lennének. Rendelje meg csokiszökőkútját még ma, és próbálja ki a legkülönfélébb ízletes desszertvariációkat. A friss gyümölcs és a folyékony csokoládé kombinációja különösen népszerű. Használhatja például gyümölcsszeletelőink egyikét, hogy biztosítsa a megfelelő méretű hozzávalókat. De a friss gofri, a palacsinta vagy más édes sütemények is ideális szimbiózist alkotnak a csokoládéval. Talán az expondo egyik palacsintasütője vagy gofri sütője érdekelheti.