Léghűtők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 13 az 13 termék

A szűrésre nincs találat!

Sokszor szükséges lehet egy helyiség, műhely vagy garázs hűtése. A gépek által termelt hő és a magas külső hőmérséklet sok munkahelyen és magánlakásban kellemetlenül magas hőmérsékletet eredményezhet. Ilyen esetekben a szakemberek speciális léghűtőket használnak, amelyek rövid időn belül kellemes szintre hozzák a helyiség hőmérsékletét. Ebben a kategóriában az érdeklődők különösen jó minőségű hűtőket találnak, amelyek nagy teljesítményük ellenére alacsony energiafogyasztással rendelkeznek.

Mobil és nagy teljesítményű léghűtők

Manapság számos gyártó kínál különösen kompakt léghűtőket, amelyek egyszerre nagy teljesítményűek, és mégis mobil kialakítással rendelkeznek. Sok esetben ezek a léghűtők vízhűtéssel működnek. Itt a hűtők a víz elpárologtatásával kellemes szobahőmérsékletet biztosítanak. A tulajdonos ezeket a léghűtőket hatékony légtisztítóként és párásítóként is használhatja. Ilyen szobai légkondicionálót sok területen használnak. A kézműves és szálloda ipari berendezések területén a kompakt hűtők már évek óta fontos szerepet játszanak. A párologtató léghűtő egy beépített víztartályt kínál, amely a léghűtő kompakt mérete ellenére jelentős kapacitással rendelkezik. A vízhűtéses léghűtők működés közben elpárologtatják a vizet a tartályból, a beépített ventilátor pedig a párolgás által lehűtött, párásított levegőt fújja a helyiségbe. Az innovatív technológiának köszönhetően a szobahűtők nagyon kevés áramot fogyasztanak. Ez különösen hatékonnyá teszi az ilyen vízhűtéses ventilátorokat.

A léghűtő előnyei: a mobil léghűtők párologtató hűtéssel működnek és ezért különösen gazdaságosak a beépített víztartályok nagy kapacitást biztosítanak a vízzel működő léghűtő hatékony A vizes léghűtő egyedi beállításait a tulajdonos a készülék vezérlőegységén végezheti el. Sok modellnél a kijelzőn láthatóak a teljesítményre és a hőmérsékletre vonatkozó beállítások.

Az elszívó légtömlő nélküli léghűtők népszerűek

A párologtatási technológiával ellátott hűtők általában elszívó légtömlő nélkül működnek. Emiatt ezek a hűtők nagyon népszerűek számos kézműves vállalkozásban, szállodákban és éttermekben, valamint magánlakásokban. A helyiséghűtők nem igényelnek telepítést, és a tulajdonosok a vízléghűtőket bármikor elszállíthatják egy másik felhasználási helyre. A nagyfokú mobilitás fontos jellemzője ezeknek az eszközöknek a teljesítményük és gazdaságosságuk mellett. A szállodák például szívesen használják a léghűtőket beltéri medencéik fontos medence tisztitó eszköz is. Ezekben az esetekben a léghűtéses légkondicionáló berendezés kellemes hőmérsékletet biztosít a medencetérben, akárcsak a teraszra szerelt speciális napernyők a kültéri medencék esetében. Természetesen ez csak egy példa a mobil hűtők sokféle felhasználási lehetősége közül.

Mint már említettük, a vízzel működő léghűtő a magánszektorban is különösen népszerű. Kompakt méreteiknek és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően ezek a hűtők ideálisak a magánlakások helyiségeinek hűtésére. Egy otthoni léghűtő mindig kellemes hőmérsékletet biztosít a meleg nyári hónapokban anélkül, hogy túl sok áramot fogyasztana. Télen a vízhűtéses mobil klímaberendezés könnyen elpakolható, vagy egyszerűen levegőpárásítóként használható. Sok készülék ma már fűtési funkcióval is rendelkezik, ezért alkalmas mobil fűtőberendezésként (tekintse meg elektromos és dízel fűtőberendezések kínálatát!). Az érdeklődők ma már minden helyzetre kiváló minőségű léghűtőt vásárolhatnak kedvező áron.