Fizetési mód

Fizetési mód

Üzletünkben széles skáláját kínáljuk a fizetési eszközöknek, melyek országtól függően változhatnak. Általánosságban elmondható, hogy előre utalással, PayPal-lal vagy hitelkártyával tud fizetni. Az ország-specifikus fizetési módok kiderítéséhez, kérjük lépjen az adott ország expondo bolt oldalára. Egyes fizetési módokat további díj terhel:

 

PayPal

PayPal használatához egy virtuális számlát kell nyitnia a vállalkozásnál. A banki adatait központilag tárolja, és nem kell minden vásárlásnál külön megadnia. PayPal rendszeren keresztül teljesített kifizetéseket azonnal jóváírják a kedvezményezett részére, így nem kell a szokásos átutalási időtartammal számolni. Ez felgyorsítja a fizetési folyamatot és lerövidíti a házhozszállítást. Amennyiben PayPal-t választja fizetési módnak, úgy át lesz irányítva a PayPal fizető oldalára. Ott, jelentkezzen be a PayPal adataival (e-mail cím és jelszó), és erősítse meg a fizetendő összeget. Ezután automatikusan vissza lesz irányítva a weboldalunkra.

PayPal fizetés esetén jelenleg sajnos csak €-t áll módunkban elfogadni.

 

Hitelkártya és betéti kártya (Visa / MasterCard)

A hitelkártya és a betéti kártya olyan fizetőeszközök áruk és szolgáltatások kifizetésére, amelyeket világszerte használhat. A hitelkártyákat és a betéti kártyákat a bankok állítják ki bankkártya-szervezetekkel együttműködve, mint a MasterCard vagy a Visa. Üzletünkben egyszerűen fizethet Visa vagy MasterCard hitelkártyájával és betéti kártyájával. A fizetés során átirányítjuk Önt egy űrlapra, ahol megadhatja a kártya adatait: a kártyatulajdonos nevét, a hitel / betéti kártya számát, lejárati dátumát és a kártya biztonsági kódját / CVC-jét (amely a kártya hátoldalán található).

 

Előre utalás

Az előleg egy fizetési mód, ahol a vásárló befizeti a szükséges vételi árat, mielőtt az eladó megkezdené a házhoz szállítást. Általános szabály, hogy előlegnél banki átutalásról beszélünk. Ha egy bizonyos árucikket megrendelt, kap egy e-mailt a számla információkkal, amiben a fizetéshez szükséges adatokat találja meg. Csakis miután beérkezik hozzánk a számla összege kezdjük meg a csomag házhoz szállítását.

Utánvét

Ha az utánvétes fizetési módot választja, a fizetésre akkor kerül sor, amikor Ön a rendelését kézhez kapja. Az áru átvételénél és az összeg kifizetésénél Önnek vagy egy Ön által meghatalmazott személynek kell jelen lennie. Az utánvétes rendelések azonnal szállításra kerülnek, mivel nem kell az összeg beérkezésére várni. Az utánvétes fizetés akkor lehetséges, ha a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel.

Sajnos webáruházunkban nem lehetséges a Kern-, a Bartscher-, a Fein- és a GGG termékek utánvétes fizetése.