Fizetési mód

Fizetési módok

Valaki egyszer azt mondta, hogy "ha valamiben jó vagy, azt soha ne csináld ingyen", és mivel mi vagyunk a legjobbak, ezért gyors, könnyű és egyszerű fizetési módokat kínálunk mindenki számára.

**A fizetési lehetőségek az Ön országától függően változhatnak."

 

PayPal

Ha a PayPal-t választja, a rendszer átirányítja a PayPal fizetési oldalára. Itt be kell jelentkeznie PayPal-adataival, és jóvá kell hagynia a fizetendő összeget. Miután a fizetés befejeződött, visszairányítjuk az expondo weboldalára. Ez nagyon gyors és egyszerű.

 

Hitelkártya és betéti kártya (Visa / Mastercard)

Fizessen egyszerűen Visa / Mastercard kártyákkal, hitelkártyával vagy bankkártyával. A rendszer átirányítja Önt egy űrlapra, ahol megadhatja a kártya adatait (kártyabirtokos neve, bankkártya száma, lejárati dátuma és CVC-je).

 

Előreutalás / Banki átutalás / SEPA

Átutalás esetén küldünk Önnek egy e-mailt, amely tartalmazza az átutalás befejezéséhez szükséges számlázási és számlainformációkat. Az árucikkeket a sikeres tranzakciót és az összeg beérkezését követően szállítjuk ki.

 

Utánvét

Ha az utánvétes fizetési módot választja, a fizetésre akkor kerül sor, amikor Ön a megrendelését kézhez kapja. Az áru átvételénél és az összeg kifizetésénél Önnek vagy egy Ön által meghatalmazott személynek kell jelen lennie. Az utánvétes rendelések azonnal szállításra kerülnek, mivel nem kell az összeg beérkezésére várni. Az utánvétes fizetés akkor lehetséges, ha a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel.

 

Biztonsági információk / biztonsági tanácsok

Soha, de soha ne adja meg a PIN-kódját. A szokásos gyakorlat az, hogy az eladó kéri a CVC-t (a bankkártya hátoldalán található szám). DE soha ne adja meg a PIN-kódját vásárláskor.

A CVC-t biztonsági intézkedésként kérik annak biztosítása érdekében, hogy a kártya valóban a kártyatulajdonos birtokában legyen.

Gondoskodnia kell továbbá arról is, hogy biztonságos internetkapcsolattal rendelkezzen a webáruház felkeresése és a fizetési folyamat során.

A "https: //" címsorba a "http: //" helyett egy kis lakatnak kell megjelennie. A kapcsolat csak ekkor titkosított.

Ha bármilyen kérdése van, munkatársaink készséggel segítenek Önnek.