Fizetési mód

Fizetési mód

Üzletünkben széles skáláját kínáljuk a fizetési eszközöknek, melyek országtól függően változhatnak. Általánosságban elmondható, hogy előre utalással, PayPal-lal vagy hitelkártyával tud fizetni. Az ország-specifikus fizetési módok kiderítéséhez, kérjük lépjen az adott ország expondo bolt oldalára. Egyes fizetési módokat további díj terhel:

 

PayPal

PayPal használatához egy virtuális számlát kell nyitnia a vállalkozásnál. A banki adatait központilag tárolja, és nem kell minden vásárlásnál külön megadnia. PayPal rendszeren keresztül teljesített kifizetéseket azonnal jóváírják a kedvezményezett részére, így nem kell a szokásos átutalási időtartammal számolni. Ez felgyorsítja a fizetési folyamatot és lerövidíti a házhozszállítást. Amennyiben PayPal-t választja fizetési módnak, úgy át lesz irányítva a PayPal fizető oldalára. Ott, jelentkezzen be a PayPal adataival (e-mail cím és jelszó), és erősítse meg a fizetendő összeget. Ezután automatikusan vissza lesz irányítva a weboldalunkra.

PayPal fizetés esetén jelenleg sajnos csak €-t áll módunkban elfogadni.

Hitelkártya (Visa / Mastercard)

A hitelkártya egy mágneskártya, amellyel világszerte fizethet szolgáltatások és termékek után. Bankok és hitelintézetek együttműködésével - MasterCard vagy Visa - kerül kibocsátásra. Üzletünkben kényelmesen fizethet Visa vagy MasterCard hitelkártyával. Egy űrlaphoz lesz továbbítva, ahol meg kell adni a kártya adatait - kártyatulajdonos nevét, a kártya számát, lejárati dátumát, és a hátoldalon található ellenőrző számjegyet / CVC. Információk az Ön biztonsága érdekében: Interneten történő hitelkártyás fizetés esetén mindig figyelni kell arra, hogy a tranzakciók során sosem szabad a PIN kódot megadni, csakis a hátoldalon található ellenőrző számjegyet. A kártyához tartozó PIN csakis az ATM-es pénzfelvételekhez szükséges, és ne árulja el senkinek. Míg a PIN nem látható a kártyán, addig a CVC kód megtalálható a kártya hátoldalán, és a kártya száma mellett meg kell adni internetes tranzakcióknál, annak bizonyítása érdekében, hogy a fizető személy valóban a kártya tulajdonosa. Míg, azokon az oldalakon ahol sűrűbben vásárol a hitelkártyája segítségével, lehetőség van rá, hogy a kártya számot és lejárati dátumot úgynevezett sütikkel el lehet menteni, addig a CVC kód nem kerül mentésre, és minden tranzakciónál be kell írni. Ez az ön biztonságáról és a visszaélések elkerüléséről gondoskodik. Ezen felül biztosítania kell, hogy a fizetési folyamat alatt egy biztonságos kapcsolat legyen ön és a bolt között. Ehhez a címsorban a "http: //" helyett a "https: //"-nek kell szerepelnie egy kis lakat mellett. Csakis ekkor van a kapcsolat kellően titkosítva.

Előre utalás

Az előleg egy fizetési mód, ahol a vásárló befizeti a szükséges vételi árat, mielőtt az eladó megkezdené a házhoz szállítást. Általános szabály, hogy előlegnél banki átutalásról beszélünk. Ha egy bizonyos árucikket megrendelt, kap egy e-mailt a számla információkkal, amiben a fizetéshez szükséges adatokat találja meg. Csakis miután beérkezik hozzánk a számla összege kezdjük meg a csomag házhoz szállítását.

Utánvét

Ha az utánvétes fizetési módot választja, a fizetésre akkor kerül sor, amikor Ön a rendelését kézhez kapja. Az áru átvételénél és az összeg kifizetésénél Önnek vagy egy Ön által meghatalmazott személynek kell jelen lennie. Az utánvétes rendelések azonnal szállításra kerülnek, mivel nem kell az összeg beérkezésére várni. Az utánvétes fizetés akkor lehetséges, ha a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel.

Sajnos webáruházunkban nem lehetséges a Kern-, a Bartscher-, a Fein- és a GGG termékek utánvétes fizetése.

Az utánvétes fizetés extra költsége 984 Ft.