Fizetési mód

Fizetési mód

Üzletünkben széles skáláját kínáljuk a fizetési eszközöknek, melyek országtól függően változhatnak. Általánosságban elmondható, hogy előre utalással, PayPal-lal vagy hitelkártyával tud fizetni. Az ország-specifikus fizetési módok kiderítéséhez, kérjük lépjen az adott ország expondo bolt oldalára. Sajnos jelen pillanatban utánvételes fizetésre nincs lehetőség. Egyes fizetési módokat további díj terhel:

 

PayPal

PayPal használatához egy virtuális számlát kell nyitnia a vállalkozásnál. A banki adatait központilag tárolja, és nem kell minden vásárlásnál külön megadnia. PayPal rendszeren keresztül teljesített kifizetéseket azonnal jóváírják a kedvezményezett részére, így nem kell a szokásos átutalási időtartammal számolni. Ez felgyorsítja a fizetési folyamatot és lerövidíti a házhozszállítást. Amennyiben PayPal-t választja fizetési módnak, úgy át lesz irányítva a PayPal fizető oldalára. Ott, jelentkezzen be a PayPal adataival (e-mail cím és jelszó), és erősítse meg a fizetendő összeget. Ezután automatikusan vissza lesz irányítva a weboldalunkra.

PayPal fizetés esetén jelenleg sajnos csak €-t áll módunkban elfogadni.

Hitelkártya (Visa / Mastercard)

A hitelkártya egy mágneskártya, amellyel világszerte fizethet szolgáltatások és termékek után. Bankok és hitelintézetek együttműködésével - MasterCard vagy Visa - kerül kibocsátásra. Üzletünkben kényelmesen fizethet Visa vagy MasterCard hitelkártyával. Egy űrlaphoz lesz továbbítva, ahol meg kell adni a kártya adatait - kártyatulajdonos nevét, a kártya számát, lejárati dátumát, és a hátoldalon található ellenőrző számjegyet / CVC. Információk az Ön biztonsága érdekében: Interneten történő hitelkártyás fizetés esetén mindig figyelni kell arra, hogy a tranzakciók során sosem szabad a PIN kódot megadni, csakis a hátoldalon található ellenőrző számjegyet. A kártyához tartozó PIN csakis az ATM-es pénzfelvételekhez szükséges, és ne árulja el senkinek. Míg a PIN nem látható a kártyán, addig a CVC kód megtalálható a kártya hátoldalán, és a kártya száma mellett meg kell adni internetes tranzakcióknál, annak bizonyítása érdekében, hogy a fizető személy valóban a kártya tulajdonosa. Míg, azokon az oldalakon ahol sűrűbben vásárol a hitelkártyája segítségével, lehetőség van rá, hogy a kártya számot és lejárati dátumot úgynevezett sütikkel el lehet menteni, addig a CVC kód nem kerül mentésre, és minden tranzakciónál be kell írni. Ez az ön biztonságáról és a visszaélések elkerüléséről gondoskodik. Ezen felül biztosítania kell, hogy a fizetési folyamat alatt egy biztonságos kapcsolat legyen ön és a bolt között. Ehhez a címsorban a "http: //" helyett a "https: //"-nek kell szerepelnie egy kis lakat mellett. Csakis ekkor van a kapcsolat kellően titkosítva.

Előre utalás

Az előleg egy fizetési mód, ahol a vásárló befizeti a szükséges vételi árat, mielőtt az eladó megkezdené a házhoz szállítást. Általános szabály, hogy előlegnél banki átutalásról beszélünk. Ha egy bizonyos árucikket megrendelt, kap egy e-mailt a számla információkkal, amiben a fizetéshez szükséges adatokat találja meg. Csakis miután beérkezik hozzánk a számla összege kezdjük meg a csomag házhoz szállítását.