Használt elemek kezelése

Használt elemek kezelésére vonatkozó információ:

 

A következő megjegyzés azon személyekre irányul, akik az elemeket, vagy termékeket beépített elemmel használnak, és a terméket nem értékesítik tovább a csomagolt állapotában (végfelhasználó):

1. Elemek ingyenes visszavétele
Az elemeket nem szabad háztartási hulladék közé dobni. A törvény értelmében köteles az elemek visszaadásáról gondoskodni, hogy így azt szakszerűen el lehessen távolítani. Használt elemeit ingyenesen leadhatja gyűjtőpontokon, illetve visszavihetőek a vásárlás helyére is. Mi, mint kereskedés, kötelezve vagyunk az elemek visszavételére, ám a visszavételi kötelességünk csak azon elemekre terjed ki, melyeket a kínálatunkban újonnan is megtalál. A fent nevezett elemeket megfelelő bélyegzővel ellátva visszaküldheti hozzánk, vagy személyesen leadhatja az alábbi cím alatt:

expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
10179 Berlin

 

2. A szimbólumok jelentése
Minden elemen egy áthúzott kerekes kuka rajz (lásd alább) található. Ez a szimbólum azt jelzi, hogy az akkumulátor, illetve elem nem dobható háztartási hulladék közé. Az elemeken található szimbólumok a következőket jelentik: Pb = az elem több mint 0,004% ólmot tartalmaz Cd = az elem több mint 0,002% kadmiumot tartalmaz Hg = az elem több mint 0,0005% higanyt tartalmaz. • Kapcsolat
  Phone

  06-1-445-3799
  H - P 10:00 - 16:00
  Expondo Blog

  Mail

  info@expondo.hu
  Hamarosan felvesszük
  Önnel a kapcsolatot
 • Fizetés
  Gyors és biztonságos fizetés
  Mastercard Visa Vorkasse