Úszómedence kellékek

1 - 24 az 48 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Vásároljon felfújható masszázsmedencét kedvező áron!

A kiváló minőségű felfújható masszázsmedencék egyaránt népszerűek magán és professzionális használatra is. Számos kerttulajdonos szeretne felfújható pezsgőfürdőt saját zöld oázisába, a tökéletes kikapcsolódáshoz a pezsgő vízben. A nagyszerű hír, hogy a pezsgőfürdők ma már mindenki számára megfizethetők, mivel a gyártók kifejezetten kedvező árú modelleket kínálnak: végre minden kerttulajdonos élvezheti saját pezsgőfürdőjét és egy fárasztó munkanap után kipihenheti magát a meleg vízben.

Professzionális felfújható pezsgőfürdő a kertbe vagy a teraszra

A gyártók kizárólag a legjobb anyagokat használják a felfújható kerti pezsgőfürdőkhöz. A kiváló anyagtulajdonságok és a magas színvonalú kivitelezés garantálják a masszázsmedencék hosszú élettartamát. A felfújható pezsgőfürdők ma már számos magánháztartásban megtalálhatók, mivel rendkívül egyszerűen felállíthatók. A pezsgőfürdők gyors és kényelmes felfújása érdekében sok modell speciális légfúvóval rendelkezik a medence felállításához. A pezsgőfürdős medence méretét tekintve a kerttulajdonosok kiválaszthatják az igényeiknek pontosan megfelelő modellt. Egyes medencék például négy ember számára is elegendő helyet kínálnak. A pezsgőfürdő minden kerti parti középpontja lesz.

Felfújható kültéri masszázsmedence szállodákba és wellnessközpontokba

A A professzionális felfújható masszázsmedencék általában légfúvóval működnek, amely a pezsgőfürdő medencében az erre a célra elhelyezett fúvókákon keresztül fújja a levegőt a vízbe, amely pihentető buborékhatást hoz létre a pezsgőfürdőben. A fúvókákból kiáramló levegő masszírozza a bőrt, és a meleg víz lazító hatással van a szervezetre. A felfújható pezsgőfürdők önállóan is termelnek hőt, amelyhez minden medence speciális fűtőberendezéssel van felszerelve. A vízhőmérsékletre és a buborékhatás erősségére vonatkozó összes beállítást a medencetulajdonosok végezhetik el a speciális kezelőpanelek segítségével. A masszázsmedencék fűtési rendszerei számos modell esetében termosztáttal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a fűtőelem automatikusan bekapcsol, amint a víz hőmérséklete a beállított érték alá csökken. Sok kültéri pezsgőfürdő esetén a víz hőmérséklete 40 °C körüli vagy még ennél is magasabb lehet.

Felfújható pezsgőfürdő: vízkezelés és víztisztítás

Számos pezsgőfürdő medence szűrővel rendelkezik, így a víz minősége higiénikus és hibátlan marad. A szűrő önállóan tisztítja a pezsgőfürdős medence vizét, így a tulajdonosnak csak időnként kell teljes vízcserét és medencetisztítást végeznie.

Tető a kültéri pezsgőfürdőhöz

Mivel sok kerttulajdonos használja a masszázsmedencét a szabadban, a gyártók számos modellt speciális burkolattal szerelnek fel, amely megakadályozza, hogy levelek és más szennyeződések kerüljenek a vízbe.

Készítse elő felfújható pezsgőfürdőjét a télre

A felfújható pezsgőfürdők nyáron gond nélkül tárolhatók a szabadban anélkül, hogy az időjárás negatív hatással lenne az anyagra. Télen pedig pillanatok alatt szétszerelheti a pezsgőfürdőt: egyszerűen eressze le a vizet és a levegőt a masszázsmedencéből.

Professzionális tartozékok kültéri pezsgőfürdőkhöz

Számos masszázsmedence esetén a szállítási csomag tartalmaz mindent, amire a kerttulajdonosnak szüksége van, például a burkolatot, a medence tömlőket, a javítókészletet és természetesen a légfúvót, valamint a vízmelegítőt. Egy ilyen készlettel azonnal kezdődhet a fürdőzés, anélkül, hogy Önnek további felszereléseket kellene vásárolnia. Egyszerűen helyezze a masszázsmedencét a kertbe a nyakzuhany mellé, és ugorjon bele a meleg vízbe!