Trustpilot

Ruhagőzölők

A modern gőzvasaló jelentős előnyökkel jár. Ezekkel a készülékekkel a felhasználó egyszerre simíthat és tisztíthat mindenféle szövetet. A gőzvasaló ezért nagyon népszerűek, különösen a szállodaiparban és az idősotthonokban. A készülékek kényelmes működése a kiváló minőségű eredményekkel együtt igazi mindennapi segítőtársakká teszi őket. Legyen szó terítőkről, függönyökről vagy ruhadarabokról. A szállodai kellékek kínálatából származó gőzvasalóval a szövetáruk vasalása és tisztítása mindig garantáltan sikerül.

Gőzölés - a vasalás alternatívája

A vasalóval való vasalás időigényes és néha fárasztó munka. Különösen a professzionális szállodaiparban az alkalmazottaknak naponta nagy mennyiségű szövetárut kell kiegyenesíteniük és tisztítaniuk. A gőzölős vasaló ideális megoldás erre. A készülékek nagyfokú rugalmasságot biztosítanak, és a szálloda vagy az idősek otthona alkalmazottai gond nélkül használhatják a gőzhajlítókat különböző helyeken. A textíliák kiegyenesítéséhez és tisztításához az alkalmazottaknak csak a gőzkiegyenesítő teleszkópos rúdját kell a szövet méretének megfelelően beállítaniuk, majd a textíliákat a gőzkiegyenesítőre akasztaniuk. Az alkalmazottak ezután beindítják a készüléket, és a praktikus gőzfúvókát egyenletesen mozgatják a textílián. A forró gőz biztosítja, hogy a textíliák egyszerre simák, rugalmasak és tiszták legyenek. A folyamat végén az alkalmazottak összehajtogathatják a szöveteket, és egy mosókocsin elszállíthatják azokat.

A gőzvasaló előnyei: A textíliák simítása és tisztítása egy lépésben alkalmas minden textíliához, például terítőkhöz, függönyökhöz és ruhaneműkhöz. a textíliák különösen kíméletes simítása és tisztítása Minden jelenlegi textilgőzvasaló kellően nagy víztartállyal rendelkezik, hogy az alkalmazottak hosszú ideig dolgozhassanak a készülékkel. Ha a víztartály kiürült, az alkalmazottak egy egyszerű lépésben kivehetik és újra tölthetik. A professzionális készülékek víztartályai modelltől függően egy és több liter víz tárolására alkalmasak.

Gőz kiegyenesítő vagy vasaló - ez itt a kérdés

A vasalás gőzölővel gyerekjáték és mindig sikeres. A szakemberek ezért esküsznek a modern gőzölős hajegyenesítőkre. Ez a készülékek egyszerű működésének és hatékonyságának köszönhető. A textíliák tisztítása és kisimítása egyetlen lépésben lehetséges a gőzvasalóval. Az alacsony energiafogyasztás ellenére a modern hajkiegyenesítők figyelemre méltó teljesítményt nyújtanak. A készülék a bekapcsolástól számított nagyon rövid időn belül már elérte a gőz kívánt üzemi hőmérsékletét. A gőzhajlító maximális működési teljesítményét a felhasználó bármikor egyénileg beállíthatja. E készülékek teleszkópos rúdjai ideális hosszúságot biztosítanak, így a dolgozók a gőzölővel vagy kézi gőzölővel a függönyöket és az asztalterítőket is gond nélkül tisztíthatják és simíthatják.

Ahhoz, hogy a gőzölővel ruhákat, terítőket és függönyöket is simára lehet simítani, a készülékek hosszú gőzcsövet kínálnak. A felhasználó ergonomikus fogantyút talál a tömlő gőzfúvókáján, ami még könnyebbé teszi a munkát ezekkel a készülékekkel. A készülékek kényelmes és könnyű szállítása érdekében a gyártók a modern hajvasalókat stabil kerekekkel látják el. A szálloda alkalmazottai így szobáról szobára járhatnak a gőzvasalóval, és helyben megtisztíthatják a függönyöket és más textíliákat. A szakemberek is szívesen használják ezeket az eszközöket a szövetborítású ülőbútorok tisztítására. A szárítógépekhez és a mosógépekhez hasonlóan a gőzsimítók is a nagy szállodák alapfelszereltségéhez tartoznak.