Trustpilot

Magasnyomású mosók

A kiváló minőségű professzionális magasnyomású mosót alapvetően a rugalmas alkalmazási lehetőségek, a hosszú élettartam, az egyszerű kezelés és a rendkívül nagy teljesítmény jellemzi. Ezért ezeket az ipari magasnyomású mosókat számos különböző területen használják. Legyen szó műhelyekben, ipari üzemekben, az építőiparban, a kertészetben vagy a mezőgazdaságban. A professzionális magasnyomású mosók minden elképzelhető területre alkalmasak. Manapság még sok magánfelhasználó is élvezi az egyszerű és nagy teljesítményű professzionális magasnyomású tisztítót.

A meleg vizes magasnyomású mosó nagy nyomással működik

A professzionális magasnyomású mosók általában különösen nagy nyomással dolgoznak, a tíz megapaszkál vagy annál nagyobb nyomás nem ritka. A nagy nyomást egy elektromos motor segítségével állítják elő, amely a modelltől függően 1000 wattos vagy annál nagyobb teljesítményű. E technológia segítségével a készülékek hatékony forró vízsugarat állítanak elő, amelyet a kézművesek és a magánfelhasználók járművek, gépek, járdák, új építésű padlók, gépek és sok más eszköz nagynyomású tisztítására használhatnak. Sok nagy professzionális magasnyomású mosóberendezés közvetlen vízcsatlakozást kínál, amelyen keresztül folyamatosan friss víz áramlik a készülékbe. Egyes esetekben a kertészeti kellékek kategóriájából származó kis magasnyomású mosó a vízbevezetés helyett víztartállyal van felszerelve. A professzionális magasnyomású tisztítóban a speciális fűtési technológia körülbelül 50 fokra melegíti a vizet, és a nyomásfejlesztő alkatrészen keresztül a forróvizes magasnyomású tisztító fúvókájához vezeti. A modern professzionális magasnyomású mosóberendezések egy speciális forgótárcsás szivattyú segítségével a fent említett nagy nyomást úgy állítják elő, hogy nem fogyasztanak túl sok áramot és nem keltenek túl nagy zajt.

A professzionális magasnyomású tisztító előnyei: a magas nyomás biztosítja a könnyű és alapos tisztítást a modern pontmechanizmus alacsony energiafogyasztással és zajszinttel állítja elő a nagy nyomást a mobil egységek a tartályos vízellátástól függetlenül működnek

A felhasználó a készülék kezelőpaneljén keresztül egyedileg beállíthatja a tisztítósugár nyomását és hőmérsékletét. A forró vízzel működő magasnyomású mosók úgynevezett teljes leállítási rendszert is kínálnak. Amint a felhasználó leveszi az ujját a kezelőgombról, a professzionális magasnyomású tisztító motorja biztonsági okokból azonnal leáll.

A modern keltetőgépek elektromos meghajtásúak, és nagyon kevés áramot fogyasztanak. A baromfiszerető az keltetőgépen lévő vezérlőelemen keresztül állíthatja be az inkubációs feltételeket. A szakember vagy laikus könnyen leolvashatja a készülék kijelzőjéről az összes elvégzett beállítást.

Vásároljon magasnyomású mosót és győzze le a szennyeződést

A magasnyomású mosó forró vízzel mindenféle szennyeződésre alkalmas. Nem számít, milyen makacs a szennyeződés, egy modern professzionális magasnyomású tisztítószer megbízhatóan és különösen alaposan eltávolítja azt. A professzionális magasnyomású tisztítóberendezések sok esetben rendelkeznek beépített szállító kocsival. Ennek a kocsinak a segítségével a mesteremberek könnyedén szállíthatják professzionális magasnyomású mosót. Ezenkívül a gyártók számos ilyen kerti szerszámot beépített tartállyal látnak el a magasnyomású mosó tartozékai számára. Ez a tartály tartalmazza a különböző fúvóka-felszereléseket és esetleg a magasnyomású tisztítószerekhez való speciális tisztítószert. A professzionális magasnyomású mosó tápkábele szépen feltekerhető és rögzíthető a készülék kábelhorogra. Szükség esetén a mesterember pillanatok alatt kicserélheti a különböző fúvókákat. Sok professzionális magasnyomású mosóberendezés speciális hidraulikus rendszert kínál a gyors és egyszerű fúvókacserékhez.

Manapság a professzionális magasnyomású tisztítóberendezések házai könnyű és különösen robusztus műanyagból készülnek. E műanyagok egyedülálló anyagtulajdonságai nemcsak a könnyű szállítást teszik lehetővé a készülékek kis súlya miatt, hanem támogatják a professzionális magasnyomású tisztítószerek hosszú élettartamát is. Sok modell beépített vízszűrővel rendelkezik a magasnyomású mosószivattyú mellett. Ez a szűrő megakadályozza, hogy a szennyező részecskék a vízzel együtt a szivattyúba kerüljenek, és idővel károsítsák azt. A kiváló minőségű gyomirtókhoz hasonlóan a professzionális magasnyomású tisztítók ma már minden profi kertész alapfelszerelésének részét képezik. Egy jó magasnyomású mosó ma már számos ipari és kézműves területen nélkülözhetetlenné vált.