Szállítási információk

Szállítási információk

  • Magyarországon és Németországon nem számítunk fel szállítási költséget.
  • Visszaküldések is ingyenesek.
  • A csomag méretétől függően a szállítás a DHL, GLS vagy szállítmányozási céggel történik a kézbesítés (Krage).
  • Szállítmányozási céggel való küldés általánosságban Németországban 40kg, más EU-s országba 40kg felett történik. 
  • Helyszíni felvétel logisztikai okok miatt nem lehetséges.
  • Expressz és kívánt időpontra, valamint postafiókra való szállítás nem lehetséges.

 

A szállítási idő kiszámolásához szükséges információ

Európai Unión belül GLS és DHL szállítás esetén garantáljuk, hogy az olyan kifizetett megrendeléseket, amelyek munkanapokon 14 óráig beérkeznek, azokat 95%-ban biztos, hogy még az adott napon átadjuk a fuvarozó cégeknek. Ajánlatunk az alábbi márkákra érvényes: Goldbrunn, MSW Motor Technics, Physa, Royal Catering, StaMony, Stamos Soldering, Stamos Welding, Steinberg Systems, Ulsonix, illetve Welbach.

A szállítási határidő akkor kezdődik, amikor előre fizetés esetén a pénzintézettől megérkezik a fizetési megbízás, más fizetési módoknál a szerződés kötéssel, a határidő lejárta pedig az utolsó nap lejártával. Amennyiben az utolsó nap egy szombatra, vasárnapra, vagy egy, a szállítási helyszínen államilag elismert ünnepnapra esik, akkor a szállítási határidő lejárta a következő munkanapra esik.  

Amennyiben nálunk egy rendelés során több tételt rendelt, különböző szállítási határidőkkel, akkor mi azt önnek egy csomagban küldjük el, kivéve ha másként állapodtunk meg. Ebben az esetben a leghosszabb szállítási határidővel rendelkező terméket kell alapul venni.

 

UTOLJÁRA MEGTEKINTETT