Kézi szerszámok

1 - 24 az 119 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 5

Az MSW kéziszerszámok praktikus és nélkülözhetetlen eszközök minden építkezésen. Akkor is jól jönnek, ha felújításról, vízvezeték-szerelésről és egyéb olyan munkákról van szó, amelyekhez csövek vágása, összekötése vagy hajlítása szükséges. Ha érdeklik az ebben a kategóriában bemutatott berendezések, tekintse meg a polisztirolvágó és fúrókat kínálatunkat is, az expondo.hu-n teljes szerszámkészletet talál az építőipari vállalkozásához!

Kéziszerszámok kábelekhez és rudakhoz

Ha villanyszerelőként, távközlési vagy biztonsági rendszerek telepítőjeként dolgozik, akkor meg kell néznie a praktikus kábelvágókat, amelyekkel gyorsan és pontosan vághatja el a kábelek széles skáláját (réz, alumínium, telefonkábel). Kis méretüknek köszönhetően nagyon praktikusak és megkönnyítik a munkát. Hidraulikus ollóval is hatékonyan vághatja a kábeleket. Ez a rendkívül hatékony berendezés akár 12 mm átmérőjű betonacélokat és csöveket is képes kezelni. A szerszám nélkülözhetetlen minden építkezésen, műhelyben vagy javítóműhelyben.

Csőfeldolgozó berendezés

Ez a kategória nagyon hasznos berendezéseket tartalmaz minden vízvezeték-szerelő és csőrendszer-szerelő számára. A csőfeldolgozó szerszámok széles választéka lehetővé teszi a csövek összekötését, hajlítását (legfeljebb 90°-ig), valamint a csövek szorítását és fúvását. Az MSW-eszközök használata esetén biztos lehet benne, hogy olyan professzionális berendezéseket kap, amelyek segítségével a munkafeladatokat az alkatrészek és a szerelési elemek sérülésének kockázata nélkül végezheti el. A weboldalunkon kínált szerszámokat és tartozékokat a magas, német gyártású minőség jellemzi. Bár a kéziszerszámokat kereskedelmi használatra tervezték, a barkácsolás szerelmesei is értékelni fogják egyszerű használatukat, ergonómiájukat és megfizethetőségüket. Tekintse meg online áruházunk néhány sztártermékét is, mint például plazmavágó, TIG hegesztő vagy különböző műhelyszerszámok! Rendelje meg az expondo.hu oldalon bemutatott szerszámokat és berendezéseket házhoz szállítással!