Árgarancia

Árgarancia

Garantáljuk a mindig legkedvezőbb árat!

Hasonlítsa bátran össze a következő márkák új termékeit más szolgáltatókkal: bredeco, Fromm & Starck, Goldbrunn, Gymrex, hillvert, incubato, MSW, physa, Royal Catering, Singercon, Stamony, Stamos Soldering, Stamos Welding Group, Stamos Germany, Steinberg Systems, ulsonix, Uniprodo és welbach. Ha a vásárlás előtt, vagy a vásárlást követően hét napon belül, ugyanazt a terméket egy hagyományos versenytársunknál, vagy internetes boltnál kedvezőbb áron találja, akkor garantáljuk, hogy ezt az árat hasonló, vagy jobb feltételekkel kínáljuk, illetve a különbözetet vissza utaljuk. Ehhez azonban a termékeknek teljesen meg kell egyeznie, illetve a feltételeknek is meg kell egyeznie (szállítási költségek, kiszállítás, fizetési mód, kedvezmények.

A fenti feltételek nem vonatkoznak a APS, a Aquaphor, a Borotto, a CAMBRO, a Hamilton Beach®, a HEITRONIC, a Liss, a Merida, a Monolith, a Pro Bauteam, a Qbrick System, a TECTOR, a TEM és a Tungsram külső márkák termékeire.

Küldje el a bizonyítékot (hivatkozást az ajánlatra) egyszerűen az [email protected] címre, és mi gondoskodunk a többiről!