1 - 24 az 40 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

A duguláselhárító általában csövek tisztítására és a vízelvezető csőben lévő dugulások eltávolítására használják. Ebben a kategóriában a kézműves kellékek között különböző funkciójú eszközöket talál. Mindezekkel az eszközökkel a csőelzáródás mechanikusan és így teljesen a kémiai csőtisztítószerek használata nélkül is eltávolítható. Mind a barkácsolók, mind a professzionális csőtisztító cégek megtalálják az igényeiknek megfelelő, kiváló minőségű duguláselhárító.

Különböző üzemmódú duguláselhárítók

Ha a konyhában vagy a fürdőszobában lévő szennyvízcsőben dugulás keletkezik, a csőtisztításhoz különböző eszközöket lehet használni. Bár ezek az eszközök különböző módon távolítják el a szennyeződéseket a lefolyócsőben, mindegyik duguláselhárítót különösen nagy hatékonyság jellemzi. A sűrített levegőt használó duguláselhárítókkal például a lefolyócsőben megrekedt szennyeződéseket a csőben lévő nyomásnövekedés szó szerint a csatornarendszerbe fújja. A víznyomással működő duguláselhárító hasonló módon működik. Ezekkel a készülékekkel is a szennyvízcsőben lévő szennyeződések fellazulnak és eltávolításra kerülnek a csőben lévő nyomásnövekedés segítségével.

A levegő- vagy víznyomással működő duguláselhárítót csőtisztító pumpának is nevezik. Ezek a készülékek általában kézi duguláselhárítóként kaphatók, és nagyon alkalmasak a szűk helyeken végzett csőtisztítási munkákhoz. A duguláselhárító kissé másképp, spirállal működik. A duguláselhárító spirált vagy kézi kurblival, vagy egy csőtisztító gép elektromos motorjával lehet forgásba hozni. A spirált addig kell bevezetni az eltömődött lefolyóba, amíg a spirál végén lévő spirálszerszám el nem éri a csőben megrekedt szennyeződéseket.

Ezeket a szennyeződéseket a spirál és a fej forgómozgása segítségével mechanikusan fellazítják, és az ezt követő öblítéssel eltávolítják. Egy modern duguláselhárító használata esetén mind a fürdőszobai kerámia, mind a lefolyócsövek ideális védelemben részesülnek.

Duguláselhárító otthoni és professzionális használatra

A professzionális csőtisztítók számára kiváló minőségű csőtisztító gépeket és kézi duguláselhárítókat egyaránt kínálunk ebben a kategóriában. Egy barkácsoló, aki saját maga akarja elhárítani a csődugulást, szintén megtalálja itt, amit keres. Például egy kézi csőspirál vagy egy kompakt csőtisztító szivattyú nagyon alkalmas otthoni használatra. Egy ilyen kézi működtetésű duguláselhárítót előzetes ismeretek és szakértelem nélkül lehet használni.

Ebben a kategóriában minden szerszámot korlátlanul magas minőség jellemez. A szerszámaink és eszközeink magas minőségi színvonala a funkcionalitásra és megbízhatóságra, valamint a tartósságra vonatkozik. Szerszámaink gyártói mindig odafigyelnek a következetesen magas minőségi színvonalra. Minden berendezésünk szintén a legmodernebb, és minden elképzelhető helyzetben hatékony és tiszta munkát tesz lehetővé. Különösen a csőtisztító ipar szakemberei tulajdonítanak nagy jelentőséget a csőtisztító szerszámok ideális funkcionalitásának és tartósságának. A professzionális használat során a szerszámoknak állandó igénybevételt kell elviselniük. És mindezt naponta több órán keresztül.

Ezért fontos, hogy a professzionális használatra szánt csőtisztító eszköz korlátozás nélkül megfeleljen a szakemberek minőségi és funkcionális követelményeinek. A háztartási használatra szánt készüléknek viszont könnyen és kényelmesen kezelhetőnek kell lennie.