Tétel: EX10062107

|

Modell: MSW-DCM-02

Csőtisztító gép - 390 W - 400 fordulat/perc - Ø 20–100 mm

242 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 390 W teljesítményű motor 400 fordulat/perccel
  • hatékony – 8 csőtisztító spirál 18,4 m-es hosszal és 16 mm-es átmérővel
  • kompatibilis – 20–100 mm átmérőjű csövekkel
  • tartozékok – 8 különböző fúró, adapter magazin 8 mm-es spirálokhoz és kesztyűkhöz
  • mobil – praktikus fogantyú és stabil lábak

TERMÉK LEÍRÁSA

Tisztítsa meg a csöveket a MSW csőtisztító gépével!

Tisztítsa rendszeresen a csöveket, és távolítsa el hatékonyan a szennyeződéseket az MSW csőtisztító gépével a balesetek megelőzése érdekében t! A készülék még a makacs lerakódások esetén is optimális teljesítményértékeket kínál, amelyekkel gyorsan helyreállíthatja csővezetékek megfelelő áramlását. Alkalmazza a speciális fúrókat a különböző eltömődésekhez. A fúrókat néhány egyszerű lépésben cserélheti a spirál végén.

Erőteljes és rugalmas! Lefolyótisztító gép 8 db fúróval

A szennyezett csövek erőteljes tisztításához használja a nagy teljesítményű 390 W-os motort, amely 400 fordulat/perc sebességgel mozgatja spirált a csőben. A spirál egy tengelykapcsoló segítségével hozható mozgásba és állítható meg ismét, Így a csőtisztító készülékkel mindig kézben tarthatja a tisztítási folyamatot. A csőtisztító spirál összesen 8 részből szerelhető össze 18.4 m hosszúságig. Ha szükséges, a csövek helyzetének megfelelően használjon kevesebb spirálelemet. A szennyeződéstől függően 8 fúró közül választhatnak, amelyek optimálisan mozognak a csőben.

A spirál és a fúrók átmérője 16 mm. A lefolyótisztítóval hatékonyan távolíthatja el szennyeződéseket legfeljebb 20–100 mm átmérőjű csövekből. A spirálok anyaga optimális a nedves környezetben való munkavégzéshez, valamint rendkívül rugalmas és tartós. 8 mm átmérőjű spirálokhoz (nem tartozék) egy adapter magazin áll az Ön rendelkezésére.

A célzott tisztításhoz 8 fúró található a szállítási csomagban. Az egyenes fúró ideális eszköz a csövek feltárásához és az elzáródások felkutatásához. A makacs szennyeződésekhez használja a tölcsérfúrót. A zsírokhoz és folyékony anyagokhoz pedig a levélfúró áll rendelkezésre. A fűrészfogas vágófejjel könnyedén apríthatók fel és távolíthatók el a gyökerek és az ágak. Az igazán makacs lerakódások eltávolításához csatlakoztassa a villás vágófejet a spirál végéhez. A visszahúzó fúróval könnyedén kihúzhatja a törött fúrókat a csőből. A klubfúró hatékonyan távolítja el az eltömődéseket a keskeny csőhajlatokban. A vegyszereket és a megkeményedett anyagokat a keresztpengés fúróval távolíthatja el.

A fogantyú segítségével kényelmesen szállíthatja a készüléket a munka helyszínére, majd biztonságosan állíthatja fel a lábakra. A szállítási csomagban egy 46 cm átmérőjű tartó található, amelyre a spirálok helyezhetők. Ez maximális mozgásszabadságot biztosít Önnek, és mindig optimális pozíciót érhet el a csatornarendszereken vagy a lefolyókon végzett munka során.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények