Trustpilot

Duguláselhárító készülékek

Egy modern duguláselhárító készülékkel a csődugulás pillanatok alatt megszüntethető. Ebben a kategóriában a szerszámok és készülékek részlegből különböző duguláselhárító készülékeket talál különböző működési módokkal. Mindezek az eszközök kiváló minőségűek és különösen megbízhatóan működnek. Mind a professzionális csőtisztító cégek, mind az barkácsok garantáltan megtalálják itt a megfelelő duguláselhárító készüléket.

 

Melyik a legjobb duguláselhárító?

Manapság a professzionális csőtisztító cégek a duguláselhárításhoz különböző eszközöket használnak, a csőelzáródás típusától függően. A különösen makacs szennyeződések lefolyócsőből való kioldásához a szakemberek általában elektromos duguláselhárító készüléket használnak. Az ilyen csőtisztító készülék egy ún. Elektromos csőgörénnyel és egy hozzáerősített spirálszerszámmal működik. A csőgörény a csőbe kerül, és így a forgó spirálszerszám fellazítja a lefolyócsőben lévő dugulást. Ahhoz, hogy a csőrendszer mélyén lévő dugulást is elérje, a spirálnak megfelelő hosszúságúnak kell lenniük. A csatlakoztatott szerszám forgását a duguláselhárító készülék generálja, amely elektromos motorral működik. A kézi duguláselhárító viszont különösen alkalmas a könnyű dugulásokhoz és az otthoni használatra. Néhány ilyen eszköz például légnyomással működik, és duguláselhárító pumpaként ismert. Ezeknek a szivattyúknak a segítségével kis erőfeszítéssel levegő juttatható az eltömődött csőbe, hogy a légnyomás segítségével fellazítsa a szennyeződést. Ezeknek az eszközöknek jelentős előnye, hogy előzetes ismeretek nélkül, akár szűk helyeken is használhatók. Még a professzionális csőtisztító cégek is rendelkeznek kézi duguláselhárítóval. Ennek oka, hogy sok esetben egy eldugult lefolyó már ezekkel az eszközökkel is eltávolítható. Csak ha a lefolyócsőben megrekedt szennyeződések különösen makacsnak bizonyulnak, akkor kell professzionális spirálos duguláselhárító készüléket használni.

Duguláselhárító készülék otthoni- és professzionális használatra

Ebben a kategóriában különböző duguláselhárító készülékek széles választékát kínáljuk Önnek otthoni- és professzionális használatra. Az eszközök és szerszámok neves gyártói szerszámaik kifejlesztésekor és gyártásakor mindig ügyelnek arra, hogy minden termékük magas minőségi színvonalat képviseljen. Különösen a professzionális szektorban a duguláselhárító készüléknek és a hozzá szükséges tartozékoknak mindig megbízhatóan kell működniük. Ezenkívül természetesen a duguláselhárító készülék tartóssága is fontos. Még az egyszerű csőtisztító gépeknek, például a kézi duguláselhárító készüléknek is hosszú ideig kell bírniuk a napi terhelést a professzionális szektorban. E fontos kritérium biztosítása érdekében készülékeink és szerszámaink gyártói figyelmet fordítanak a korlátlanul magas anyagminőségre és termékeik gondos megmunkálására. Az ebbe a kategóriába tartozó duguláselhárító készülékek és szerszámok megfelelnek a technológia jelenlegi állásának. Az otthoni használatra szánt szerszámok könnyen és kényelmesen kezelhetők, és egy barkács is használhatja őket a duguláselháritás szakmai ismerete nélkül. A kínálatunkban szereplő minden duguláselhárító készülékhez kínálunk megfelelő tartozékokat is, például spirálokat vagy spirálszerszámokat. Azok a professzionális duguláselhárító cégek, akik duguláselhárító géprket szeretnének vásárolni, ebben a kategóriában különösen jó minőségű, nagy teljesítményű eszközöket és gépeket találnak.