Duguláselhárító pumpák

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

A duguláselhárító pumpával a csőelzáródás teljesen eltávolítható vegyi lefolyótisztító szerek nélkül. A duguláselhárító pumpa kizárólag légnyomással működik. Ezért ezeknél a szerszámoknál nem használnak lefolyótisztitó spirált vagy spirálszerszámot. Ebben a kategóriában kiváló minőségű duguláselhárító pumpákat talál professzionális és háztartási használatra. Ezeknek a praktikus duguláselhárító pumpáknak a segítségével a konyhában vagy a fürdőszobában keletkezett dugulás pillanatok alatt megszüntethető.

A duguláselhárító pumpa funkciója

Ha egy háztartásban dugulás lép fel, a legtöbb bérlő vagy tulajdonos vegyi duguláselhárítóhoz folyamodik. Sajnos ezekkel a vegyi anyagokkal gyakran csak hosszú idő után lehet sikerrel járni, és a csőelzáródás a nagy mennyiségű folyékony duguláselhárító ellenére is fennáll. Egy praktikus lefolyótisztító pumpa segítségével azonban még egy nagyon makacs dugulás is könnyen, vegyszerek nélkül eltávolítható a lefolyócsőben. Az ilyen duguláselhárító készülék kizárólag légnyomással és teljesen duguláselhárító spirál nélkül működik. A duguláselhárító pumpát egyszerűen behelyezi az eldugult lefolyóba, és a mesterember néhány egyszerű mozdulattal levegőt tud pumpálni az eltömődött csőbe.

A kézi duguláselhárító szerszámnak erre a célra kényelmes fogantyúja van, amelyet a lefolyótisztító szivattyúval végzett munka során többször ki kell húzni és visszanyomni a szerszámba. Az így felszívott levegőt ez a szivattyús mozgás az eltömődött csőbe irányítja. A levegő nyomást gyakorol a lefolyócsőben lévő dugulásra, és néhány ismétlés után ez a mozgás meglazítja azt. A lefolyócső későbbi vízzel történő átöblítésével a fellazult szennyeződések a csatornahálózatba kerülnek. Akár a konyhában a mosogatóban, akár a mosdóban, a zuhanyzóban vagy a fürdőszobában a WC-ben van dugulás - a duguláselhárító pumpával a cső dugulása egyszerű lépésekkel, műszaki ismeretek nélkül is eltávolítható.

A lefolyótisztító pumpa különösen hasznos

A professzionális duguláselhárító gép kezeléséhez szükség lehet bizonyos alapismeretekre a készülék kezelésével kapcsolatban. Ezért különösen a magánszektorban jó választás egy kiváló minőségű duguláselhárító pumpa. Manapság ezek a szerszámok nagyon könnyen kezelhetők, és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú élettartamúak. Annak érdekében, hogy a lefolyótisztító pumpa minden elképzelhető lefolyón használható legyen, a szerszámokat számos tartozékkal szállítjuk.

Ezeknek a tartozékoknak a segítségével a szivattyú a mosdókagyló, a zuhanyzó, a mosdókagyló és a WC végére rögzíthető. Annak érdekében, hogy a duguláselhárító pumpával a legszűkebb helyeken is dolgozhassanak, ezek a szerszámok nagyon kompakt méretekkel rendelkeznek. A lefolyón való munka gyakran kissé szűkös, különösen egy kis fürdőszobában vagy például egy zuhanykabinban. Ez nem jelent problémát egy modern lefolyótisztító szivattyúval. A lefolyótisztító pumpa felhúzásához nagyon kevés hely és erőfeszítés szükséges. Ha otthon a fürdőszobában vagy a konyhában eldugult a lefolyó, a kínálatunkban található a kézi duguláselhárító ideális eszköz a csőtisztításhoz. Ezekkel az innovatív eszközökkel egy barkácsoló saját maga is el tudja hárítani a dugulást. Természetesen az ebbe a kategóriába tartozó duguláselhárító pumpák korlátlanul alkalmasak professzionális használatra is egy komoly duguláselhárító cég mindennapi munkája során.