1 - 24 az 179 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 8

A megfelelő szerszámok és felszerelések egy műhelyből sem hiányozhatnak. Az expondo kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja Önnek, hogy mindig kényelmesen és pontosan végezhesse el munkáját. A szállító rollerektől kezdve a műhelyszékekig: szerelje fel műhelyét magas színvonalú berendezéseinkkel!

A kiváló minőség garantált, ahogy minden egyes szerszámunk és készülékünk esetén. Tipp: Felújítással foglalkozik vagy műhelyt vezet? Vásároljon webáruházunkban professzionális kinyomópisztolyokat (beleértve a kézi kinyomópisztolyokat is)!

Első osztályú műhelyberendezések az expondo-tól

A megfelelő műhelyberendezések nélkülözhetetlenek minden kézműipari vállalkozás számára, annak érdekében, hogy versenyképesek tudjanak maradni a piacon. Minőségi műhelybútorokat találni kedvező áron nem könnyű feladat. Az expondo éppen ezért első osztályú műhelyfelszerelések széles választékát kínálja Önnek! Bízzon a kiváló ár-érték arányban, és tekintse meg további, elektromos kéziszerszámok, hegesztőgépek és járműszerszámok kategóriáinkat is!

Műhelyfelszereléseink robusztus felépítésűek és kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek biztosítják termékeink hosszú élettartamát, így berendezéseink kiváló befektetést jelentenek minden vállalkozás számára. Végül, de nem utolsósorban az első osztályú anyagok garantálják az eszközök gyors és egyszerű tisztítását, így Ön időt és energiát takaríthat meg. Egyszerű és funkcionális kialakításuknak köszönhetően garázs felszereléseink ideálisak minden műhely számára.

Összeállítottuk Önnek legjobb ajánlatainkat, amelyek lehetővé teszik a kényelmes és fáradtságmentes munkavégzést hosszú éveken át. És ha ez nem elég, műhelyfelszereléseink mögött olyan nagy márkák állnak, mint az MSW Motor Technics, amely folyamatos kiváló teljesítményével megszilárdította pozícióját az iparágban.

Műhelyfelszerelések – mi tartozik ide?

A megfelelő műhelyfelszerelések nem csak a szakemberek számára játszanak központi szerepet. A hobbiszerelők is szabadon engedhetik a fantáziájukat, és megálmodhatják mindazt, amit megjavítanának vagy megbütykölnének az otthoni műhelyben. Az álmoknak a megvalósítását általában nem a szakértelem hiánya akadályozza, hanem az, hogy nem áll megfelelő hely rendelkezésre a munkavégzéshez. Akár a garázs sarkában, akár az alagsorban, a lelkes amatőröknek sem kell kompromisszumot kötniük, ha saját műhelyükről van szó. A műhely optimális felszereléséhez nincs szükség sok bútorra, viszont fontos a minőség és a funkcionalitás. Egy műhely berendezése nem könnyű feladat, az expondo-val azonban biztosra mehet, mivel szakértők vagyunk, a műhelyfelszerelések területén. Mi az, ami nem hiányozhat? A lehetőleg stabil fémből készült munkapad mellett egy stabil, biztonságos és billenésmentes munkaszék szintén elengedhetetlen. Az expondo webáruházában található első osztályú munkaszékek helytakarékos tárolófelülettel rendelkeznek szerszámai elhelyezésére, és tökéletes választást jelentenek minden ezermester számára, akinek kevés hely áll rendelkezésre műhelyében.

Ha pedig autószerelésről van szó, akkor természetesen nélkülözhetetlen a mobil és stabil szállító roller. Mi az expondo-nál ebben is segítünk Önnek. A fejtámlának köszönhetően szállító rollereink kíméletesek az izmokhoz, és megakadályozzák, hogy Ön hamar elfáradjon. A megfelelő szerszámok nélkül nem megy! Nálunk viszont megtalál minden szerszámot és készüléket, amelyre szüksége van! Az emelőktől és kábelcsupaszító gépektől kezdve a csőtisztító berendezéseken át a garázskapukig .