Kompresszorok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 3 az 3 termék

A szűrésre nincs találat!

Az MSW márka hatékony kompresszorai tökéletes megoldást jelentenek a pneumatikus szerszámokat használó vállalatok számára. A sokoldalú egységek ideálisak építőipari vállalatok, valamint gumiabroncs szervizek, elektronikai vagy felfújható tárgyakat (labdák, matracok) árusító üzletek számára is. A különböző berendezések érintésmentes tisztítására is kiválóan alkalmasak. Megbízható és hatékony berendezést keres műhelyéhez? Fedezze fel az expondo.hu oldalon elérhető karosszéria- és vulkanizálóeszközöket is.

Nagynyomású kompresszorok

Az olajmentes kondenzátor gyorsan eléri a kívánt fordulatszámot (1400 fordulat/perc a legtöbb modellnél), ami lehetővé teszi a megfelelő nyomást (8 bar). Az Ön igényeitől függően választhat a 8 literes kapacitású kis kompresszorok közül, amelyek ideálisak kis műhelyek számára, vagy a nagy, akár 24 literes kompresszorok közül. A nagyobb tartályokkal rendelkező modellek ideálisak építőipari berendezések, például légkalapácsok meghajtására. A vastag falak garantálják a biztonságos használatot. Ezenkívül a kompresszorok nyomásmérőkkel és biztonsági szelepekkel rendelkeznek.

Kiváló minőségű kompresszorok

Minden kompresszorunk számos vizsgálaton esett át. A német MSW márka mérnökei gondoskodtak arról, hogy ügyfeleink kiváló minőségű berendezéseket kapjanak vonzó áron. A kompresszorok tervezésekor az ergonómia továbbra is kulcsfontosságú kérdés maradt. A nagyobb kompresszorok nagy kerekekkel, a kisebbek praktikus fogantyúkkal rendelkeznek. Ezáltal teljesen mobil tartozékokká válnak. Az olyan elemek, mint a gumibetétek a fogantyúkon vagy az állványokon, kényelmes használatot tesznek lehetővé.

Győződjön meg a kategóriában bemutatott eszközök hatékonyságáról, rendelje meg őket házhoz szállítással!