Trustpilot

Létrák

Akciós
Létra - 321,2 cm
MSW

Létra - 321,2 cm

Méretek (HxSzéxMa)
112 x 78 x 322 cm
60 690,00 Ft 67 290,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 18.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A létra pótolhatatlan a háztartásokban, valamint a műhelyekben, raktárakban és a különböző szakmákban. Az olyan mesteremberek, mint a kőművesek, festők vagy tetőfedők, magas helyek és háztetők eléréséhez használnak alumínium létrát vagy összecsukható létrát. A kertészek és az erdészek általában alumínium létrát használnak a fákon végzett munkákhoz. A magánszférában a háztartási létrát akkor használják, amikor le és fel kell akasztani a függönyöket, vagy kisebb munkákat kell végezni a lakás falain és mennyezetén.

Stabil létra vásárlása és a magas helyek biztonságos elérése

Míg korábban csak fából készült létrákat használtak, manapság a mesteremberek a különösen könnyű alumínium létrákat használják. Egy ilyen többcélú létra egyértelmű előnye, hogy kis súlyának köszönhetően ideálisan szállítható. A kis súly ellenére az ilyen létra különösen teherbíró és robusztus. A mesterember különböző változatokban találhat alumínium létrát. A kiváló minőségű kézi szerszámok gyártói mindent készen tartanak, a kis alumínium létrától kezdve a mindössze három vagy négy lépcsőfokot tartalmazó, nagy magasságban történő munkavégzéshez szükséges nagy alumínium összecsukható létrákig. A mesterembernek csak azt kell mérlegelnie, hogy pontosan milyen munkát kell elvégeznie a magasban, és milyen kritériumoknak kell megfelelnie az alumínium létrának. Sok esetben egy többfunkciós létra is megfelelő, de egyes szakmákban a szakemberek inkább egy speciális funkcióval rendelkező létrát használnak. A létra előnyei: a gyártók különböző modellek széles választékát kínálják a modern létra modell könnyű és különösen erős A nagy magasságban végzett munka biztonságos és kényelmes egy modern modellel Legyen szó speciális létráról, fokos létráról, létraállványról vagy kis 3 lépcsős létráról - a neves gyártók garantáltan minden felhasználási területre megtalálják a megfelelő létramodellt az iparosok vagy a magánháztartások számára. Minden egyes modern létra stabil, biztonságos és könnyen, korlátozások nélkül használható.

Biztonságos létrák és lépcsők minden elképzelhető felhasználási területre

Nem számít, hogy egy kézműves vagy egy magánháztartás milyen típusú létrát választ. Minden modern modell ideális biztonságot, teherbírást és a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja a szállítás és a nagy magasságban végzett munka során. A kiváló minőségű műhelyfelszerelés gyártói nagy figyelmet fordítanak arra, hogy minden létra különösen magas minőségi színvonalat nyújtson. Csak így lehet egy létrát professzionális környezetben való használatra szánni. Az előnyben részesített anyag a különösen könnyű és robusztus alumínium. Az alumínium létra könnyű súlyának köszönhetően könnyen szállítható, és mégis maximális biztonsági szintet nyújt. Az alumínium teljesen korróziómentes és nem rozsdásodik. Ezért egy ilyen létra tökéletesen alkalmas kültéri használatra. A különböző létramodellek kültéri tárolása sem csökkenti minőségüket és biztonságukat. Számos létramodell lépcsőfokai csúszásmentesek és biztonságot nyújtanak. Ehhez a gyártók korszerű alumínium létrákat szerelnek fel bordázott lépcsőfokokkal, amelyek optimális fogást biztosítanak. A modern alumínium létrák másik egyértelmű előnye a teherbírása. Sok létra 150 kg és annál nagyobb teherbírást kínál. Ez a teherbírás az alumínium különleges anyagösszetételének és a létra jól átgondolt felépítésének köszönhető. Minden munkás és háztartásbeli, aki jó minőségű létrát szeretne vásárolni kedvező áron, garantáltan megtalálja a megfelelő modellt ebben a kategóriában.