Görgős asztalok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 3 az 3 termék

A szűrésre nincs találat!

A nehéz tárgyak könnyedén szállíthatók egy kiváló minőségű görgős szállítószalag segítségével. Ezért van az, hogy ezek a szállítószalagok évek óta különösen fontosak az anyagmozgatási technológia területén. A görgős szállítószalagot az ipari gyártás és kereskedelem, valamint a logisztika területén használják. A görgős szállítószalagok a nehéz áruk vagy csomagok műhelyben, raktárban vagy garázsban történő szállításakor szolgálják a dolgozókat. A szakemberek garantáltan megtalálják a megfelelő szállítószalagot ebben a kategóriában.

A görgős szállítószalag a nehéz áruk könnyű szállításához

A görgős szállítószalag rengeteg vállalatnál pótolhatatlan. Ezek a szállítószalagok például a logisztikából ismertek, ahol ezek a cégek különösen hosszú, tárcsás szállítószalagokat használnak a csomagok kezelésére. A görgős szállítószalag azonban az iparban is nagy jelentőséggel bír, és különböző gyártócsarnokokban és műhelyekben használják. Az ipari és logisztikai görgős szállítószalagok egyértelmű pozitív tulajdonsága a kényelmes munkamagasság, amelyet a szállítószalagok lehetővé tesznek. Minden modern szállítószalag egyedileg állítható magasságú, és így az adott munkakörnyezethez igazítható. Ezenkívül minden görgős szállítószalagot különösen nagy teherbírás jellemez. Nem ritka a 400 kg-os vagy annál nagyobb teherbírás. Ennek a nagy teherbírásnak és a görgős futószalag görgőinek sima járásának köszönhetően a dolgozók kényelmesen szállíthatnak még különösen nehéz árukat vagy csomagokat is a görgős futószalagon. A szállítószalagok görgői, akárcsak a görgős állványok görgői, különösen tartósak és stabilak, és még hosszú használat után sem mutatnak jelentős kopásnyomokat.

A görgős szállítószalag előnyei: nehéz tárgyak könnyedén szállíthatók a görgős asztal nagy teherbírása lehetővé teszi a különösen nehéz áruk szállítását a sima futású és robusztus görgők hosszú élettartamúak Sok gyárban a dolgozók több pályát kombinálnak szállítógörgőkkel, így a nehéz rakományok még a nagy gyárcsarnokokon keresztül is szállíthatók. Sok esetben az ilyen szállítószalag lábai egymástól függetlenül állíthatók.

Motoros vagy mechanikus görgős szállítószalag

Minden vállalat, amely görgős szállítószalagot szeretne vásárolni, különböző modellek közül választhat. Legyen szó meghajtott görgős pályáról vagy meghajtás nélküli görgős pályáról. A kiváló minőségű műhelyfelszerelések gyártói garantáltan minden igényhez megtalálják a megfelelő görgős szállítószalagot. Minden egyes szállítószalag-technológiájú görgős szállítószalag innovatív összeszerelési technikák segítségével gyorsan és egyszerűen össze- és szétszerelhető, és más szállítószalagokkal is kombinálható. A különösen jó minőségű anyagok, amelyekből a gyártók a szállítószalagokat gyártják, különösen hosszú élettartamot és stabilitást garantálnak minden egyes görgős szállítószalag számára. A pályák keretei és a támasztó görgők acélból készülnek, amelyek még a gyárban végzett több műszakos munka okozta állandó igénybevételt is évekig gond nélkül elviselik. Ezenkívül az acél korróziómentes és ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak. Ha a görgők nagy stabilitása ellenére ezek a mozgó alkatrészek néhány év után elhasználódnak, a gyárak bármikor megvásárolhatják és kicserélhetik a görgős szállítószalag egyes görgőit.

Az ilyen típusú szállítószalagok modern összeszerelési technikáinak köszönhetően a vállalatok bármikor mobil alkalmazásokban is használhatják szállítószalagjaikat. Sok logisztikai vállalatnak például mobil görgős szállítószalagokra van szüksége a járművek be- és kirakodásához. Ha a dolgozóknak egy ideig nincs szükségük a görgős szállítószalagra, a szállítószalagot bármikor gyorsan leszerelhetik és helytakarékosan tárolhatják. Sok esetben a vállalatok speciális csörlőket használnak görgős szállítószalagokkal kombinálva, ami a nehéz áruk szállítását a vállalati csarnokon belül különösen kényelmessé és biztonságossá teszi az összes alkalmazott számára.