Görgős állványok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 6 az 6 termék

A szűrésre nincs találat!

A teherhordó görgős bak jelentős könnyebbséget jelent a műhelyben végzett számos munkához. A kézműves például hosszú munkaanyagok alátámasztására használhatja a támasztékot, és így hatékonyan meghosszabbíthatja a munkapadját. Ezenkívül sok mesterember görgős állványt használ, hogy a hosszú munkaanyagokat kényelmesen be tudja rakodni a járműbe. Az állványok rendkívül rugalmasak és teherbíróak, ezért ideálisak professzionális használatra. Ebben a kategóriában a kézművesek garantáltan megtalálják az igényeiknek megfelelő görgős állványt.

A stabil görgős bak sok műhelyben pótolhatatlan

Amint a mesterembernek különösen hosszú munkadarabokat kell megmunkálnia a műhelyében, például csöveket vagy fa léceket, a görgős állvány ideális megoldás. Sok hosszú munkadarab túlnyúlik a munkapad hosszán, és így instabilan fekszik a görgős asztalon. Ebben az esetben a görgős állvány a munkadarabok stabil alátámasztására szolgál. A kézműves pontosan a munkapad magasságához tudja igazítani a görgős bakot, így a munkadarab mindig síkban fekszik a munkapadon és a görgős állványon. Az állvány magassága gyorsan és egyszerűen, néhány lépésben állítható. Az ilyen állvány támasza egy görgőből áll, amely lehetővé teszi a mesterember számára, hogy a munkadarabot könnyedén mozgassa és igazítsa. Ha a mesterembereknek különösen hosszú munkadarabokkal kell dolgozniuk, általában több állványt használnak a munkadarabok alátámasztására. A szakember például két, egymástól azonos távolságra lévő állványt helyez a munkadarab alá, és így biztonságosan és kényelmesen tud dolgozni.

A görgős blokk előnyei: a hosszú munkadarabok könnyedén és biztonságosan alátámaszthatók és megmunkálhatók egy állvány segítségével az állványok állítható magasságúak, és a munkapad magasságához igazíthatóak a görgő megkönnyíti a munkadarabok mozgatását A modern görgős állvány állítható magasságú és különösen teherbíró.

A kiváló minőségű műhely felszerelések gyártói minden görgőtömböt különösen robusztus és stabil acélból készítenek. A görgős bak speciális felépítésének köszönhetően ezek a segédeszközök rendkívül teherbíróak és rugalmasak. Még a kisebb modellek maximális terhelhetősége is gyakran 80 kg vagy annál nagyobb. Mindazonáltal a görgős állvány kompakt, és nagyon helytakarékosan tárolható. Az állványok különleges, kompakt kialakításának köszönhetően e fontos eszközök szállítása egyáltalán nem jelent problémát. Az acél egyértelmű pozitív tulajdonságainak köszönhetően minden modern görgős állvány különösen tartós. Az acélnak még az állványra nehezedő tartósan nagy terhelés sem árthat. Az acél ráadásul korróziómentes, ezért a mesterember még nedves környezetben is nyugodtan használhatja az állványt. Sem a könnyezés, sem a kémiai anyagok nem vezetnek az acélnál anyagfáradáshoz. Ez az anyag ezért ideális megoldás görgős bakokhoz vagy görgős szállítószalagokhoz is.

A görgős állványnak modelltől függően három vagy négy lába van, ami biztosítja, hogy az állvány maximális terhelés mellett is biztonságosan álljon. Ez mindig garantálja a biztonságos munkavégzést a műhelyben a különösen hosszú munkaanyagokkal. Az állványok különösen erős acélszerkezete ellenére a súlyuk nagyon alacsony. Ez azt jelenti, hogy a mesterember bármikor, nagy erőfeszítés nélkül beállíthatja vagy elmozdíthatja görgős bakot.