Trustpilot

Műhelyprések

A perselyek, csigák, gömbcsuklók vagy fogaskerekek felszerelése és eltávolítása, valamint a fémek hajlítása és igazítása - az ilyen munkát még a legjobb szakembereknek sem ajánljuk. Műhelypréseink leegyszerűsítik a hasonló munkákat és megelőzik a baleseteket. A hidraulikus préseink magas minőségét a mögöttük álló erős márkák garantálják, csakúgy, mint a szerszámok és készülékek kategória minden termékénél.

Több tonnás műhelyprés

Préselés, hajlítás, összeszerelés és szétszerelés - a műhelyprés sokoldalú és fontos eszköze minden professzionális műhelynek. Préseink nagy, akár 50 tonnás sajtolókapacitással rendelkeznek, aminek köszönhetően a gépgyártásban is sikerrel alkalmazzák őket. Ezek hidraulikus mechanizmussal működnek, bár az expondo kínál hidraulikus préseket is, ahol a présnyomás hidraulikusan vagy pneumatikusan, kézi szivattyúval szabályozható. A nagyon pontos eredmények érdekében a készülékbe épített nyomásmérő megbízhatóan méri a nyomást. Annak érdekében, hogy a munka kényelmesebb legyen az Ön számára, a présasztal több szinten állítható, ami lehetővé teszi a különböző magasságú emberek számára a munkát. Műhelypréseink kellően széles munkafelülete és a nyomódugattyú mérete is hozzájárul a tevékenység kényelmes végzéséhez. Ennek köszönhetően a nyomás optimálisan koncentrálható a megmunkálandó területre. Hidraulikus préseink munkalapja és nyomódugattyúja szintén ütéscsillapító, és megakadályozza az esetleges rezgéseket. Termékeink robusztus felépítése és a rozsdamentes acélból való gyártás hozzájárul műhelypréseink tartósságához és könnyű tisztíthatóságához. Ezekre a tulajdonságokra továbbra is számíthat autó műhelyfelszereléseink, elektromos kéziszerszámaink és hegesztőgépek esetében, amelyek szintén nélkülözhetetlenek minden professzionális műhely számára.

Amit a műhelyprés használatakor szem előtt kell tartani

A műhelypréssel végzett munka során a munkavédelem központi jelentőséggel bír. Ez azért van így, mert több tonnás sajtónyomással jár. Ezért a megfelelő védőfelszerelés és a szükséges óvintézkedések kerülnek a középpontba. A védőszemüveg és a biztonsági cipő elengedhetetlen. Ezenkívül mindig figyelmesen olvassa el a használni kívánt eszköz használati utasítását, hogy ne hagyja figyelmen kívül a fontos pontokat, mivel ezek a gépeknél eltérőek lehetnek. Amit általában ajánlunk, és amire minden műhelyprésnél figyelnie kell, hogy a hidraulikus préssel ne fel üreges testeket és könnyen törő alkatrészeket. Az új csavarok eltávolításakor vagy az alkatrészekbe való bepréselésekor van néhány lépés, amely fontos a munkavégzés biztonsága és az optimális eredmény érdekében. A csavarok eltávolításakor vagy bepréselésekor a megmunkálandó alkatrészt szilárdan és stabilan rögzíteni kell a műhelyprésen, hogy az ne csússzon el a préselés során. Ahhoz, hogy a szegecs későbbi rögzítése szegecshegesztő segítségével történhessen, a régi préspontot meg kell tisztítani a szennyeződésmaradványoktól. Ez jól elvégezhető egy drótkefe és benzin segítségével a tisztításhoz. Végül, de nem utolsósorban a megfelelő szegecs kiválasztása is nagy jelentőséggel bír. Pontosan olyan átmérőjűnek kell lennie, hogy a csatlakozás optimális tartását biztosítsa. Műhelypréseinken kívül hegesztősisakokat és hegesztő kiegészítők is biztosítunk Önnek, hogy biztonságosan érhesse el a kívánt eredményeket.