Kábeldobok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 3 az 3 termék

A szűrésre nincs találat!

Szinte minden műhelyben a kézműveseknek vagy hobbistáknak hosszabbítóra van szükségük a műhelyben lévő különböző gépek vagy hősugárzók áramellátásához. Nem ritka, hogy ezek a hosszabbító valóságos kábelrengeteget hoznak létre a műhely padlóján. A professzionális kábeldob ideális megoldás erre a kábelzűrzavarra. Egy kiváló minőségű kábeldob segítségével gyorsan helyreáll a rend a műhelyben, és a mesteremberek pillanatok alatt megszüntethetik a hosszabbító okozta veszélyes botlásveszélyt.

Automatikus kábeldob a professzionális műhely számára

Egy modern kábeldob alapvetően egy konnektorba illeszthető dugaszból és egy tápkábelből áll, amely gépek, lámpák vagy elektromos fűtés csatlakoztatására szolgál. A mesterember kényelmesen rögzítheti a kábelfelhúzóját a falra vagy a mennyezetre a munkapadok közelében, és szükség esetén kihúzhatja a hosszabbító kábelt a felhúzóból. Az övvisszahúzó kábele szabályos szakaszokban úgynevezett reteszelési pontokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a kábelvisszahúzó nem húzza vissza automatikusan a kábelt, mivel a hosszabbító kábel automatikusan rögzül a megfelelő rögzítési pontokon. Sok modell méterenként több reteszelési pontot kínál a kábelen. A mester így a kábel hosszát az adott körülményeknek megfelelően egyedileg határozhatja meg. Csak akkor tekeri fel automatikusan a hosszabbítókábelt a kábeldob, amikor a mesterember kioldja a reteszelő mechanizmust. A kábelt egy erős rugós mechanizmus tekeri fel. Az automatikus kábeldob gyorsan és egyenletesen visszahúzza a kábelt, és csavarodás nélkül, tisztán feltekeri. Ez védi a hosszabbító kábelt és elősegíti annak hosszú élettartamát.

A kábeldob előnyei: A hosszabbító kábelek automatikusan feltekerednek a rugós mechanizmus által méterenként több reteszelési pont a kábelen a tiszta feltekerés megakadályozza a kábel csavarodását és támogatja annak hosszú élettartamát Az automata kábeldob rögzítéséhez kiváló minőségű rögzítőeszközt kínálnak. A mesterember szabadon eldöntheti, hogy a műhelyben pontosan hova szereli fel a kábeldobot.

Automatikus kábeldob profik és barkácsolók számára

Az automata kábeldobok alkalmasak a szakemberek és a barkácsolók számára. A kábeldobok minden műhely számára igazi értéket jelentenek. A kábeldobok egyszerre biztosítják a rendet és a biztonságot a műhelyben, a garázsban vagy a saját hobbiszobájában. A modern kábeldobok kiváló minőségű behúzó mechanizmusa még évek múltán sem veszít a teljesítményéből. Ez a kábeldob rugóinak kiváló minőségű anyagának köszönhető. A gyártók a behúzó rugókat általában kiváló minőségű acélból készítik. Ezek a rugók a kábeldobok többéves használata után sem veszítik el a feszültségüket az acél különleges keménységének köszönhetően. Az automata mechanizmussal ellátott modern kábeldobok háza a legtöbb modellnél robusztus és kiválóan szigetelt műanyagból készül, amely még a műhelyben jelentkező igénybevételt is könnyen elviseli. A kiváló minőségű anyagok és a különösen gondos kivitelezés kombinációja teszi a modern kábeldobokat a műhely felszerelések ideális alkatrészeivé.

A kézművesek és hobbisták manapság különböző hosszú hosszabbítót tartalmazó kábeldobokat találnak. Az iparos például tíz, tizenöt vagy húsz méteres kábelhosszúságot választhat. A kábel minden modellben különösen gondosan szigetelt, és különösen magas biztonsági szabványt nyújt. Ebben a kiterjedt kategóriában minden ambiciózus hobbi- és profi kézműves garantáltan megtalálja az ideális, nagy teljesítményű automata visszatekercselővel ellátott kábeldobt. Egy ilyen kábeldobbal a mesterember rugalmas és rendezett áramcsatlakozást kap a műhelyben lévő összes gépéhez.