Levegőtisztítók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 27 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Légtisztítók - és szűrők - ma fontosabbak, mint valaha

Nemcsak a tavalyi coronavírus kitörése miatt használnak légtisztítókat és szűrőket a beltéri levegő általános javítására. Hiszen az allergiások, például a háziporral küzdők is gyakran függnek tőlük. Ezzel összefüggésben azonban előtérbe került az úgynevezett aeroszolok terjedési lehetőségeinek és "viselkedésének" tanulmányozása, amelyeket az emberek bocsátanak ki, amikor beszélnek, lélegeznek, nevetnek vagy énekelnek, és következésképpen, ha megfertőződnek a Covid-19 vagy hasonló vírusokkal, megfertőzhetnek másokat. A beltéri levegő kérdése tehát nagy figyelmet kap. Kiderült, hogy különösen a zárt helyiségekben ezeknek az aeroszoloknak a nagy része egy bizonyos ideig a helyiség levegőjében marad. Tehát minél több ember tartózkodik egy helyiségben, és minél magasabb a lehetséges víruskoncentráció, annál nagyobb a fertőzés kockázata. Ezért vált olyan rendkívül fontossá a kiváló minőségű légtisztító készülék és szűrők használata. És természetesen számos más vírus, baktérium, baktérium, penészspóra és hasonló fertőzi a beltéri levegőt és felületeket - valamint a finom por, pollen és hasonlók. Az Expondónál első osztályú elektromos Légtisztítóket és légtisztítókat forgalmazunk, amelyek kifejezetten a zárt helyiségek tisztított és tiszta levegőjét biztosítják. Legyen szó közhasználatú helyiségekről, például rendelőkről, óvodákról és iskolákról, vagy otthoni légtisztítókról - itt kényelmesen megvásárolhatja a megfelelő Légtisztítót minden igényre és célra online.

Légtisztítók - egészséges, vírus- és baktériummentes levegő minden helyiségben

Nem minden zárt helyiség van megfelelően felszerelve a friss levegő beáramlását biztosító ablakokkal vagy beépített elszívó- vagy szűrőrendszerrel. Különösen ezekben a helyiségekben, és különösen, ha sok ember van jelen, ez elengedhetetlen lenne az egészséges beltéri levegőhöz, hogy a vírusok, baktériumok és kórokozók ne tudjanak olyan nagymértékben elterjedni. A légtisztítók használata azonban gyorsan orvosolja a problémát. A legújabb technológiáknak köszönhetően ezek a készülékek hatékony védelmet nyújtanak a levegőben lévő szennyeződések ellen. Általában az eszközök így működnek: A levegőben lebegő mikroszemcséket a helyiség levegőjéből vonják ki. És minél tovább működik a légtisztító készülék, annál több potenciálisan káros részecskét szűr ki. A szűrőkkel ellátott légtisztítók mellett más modellek is vannak - többek között ezek közül is választhat: A szűrőkkel ellátott légtisztítók ugyanúgy működnek, mint a porszívók. Ezek a légtisztító készülék általában kiváló minőségű, finom szerkezetű HEPA-szűrőkkel vannak felszerelve. A ventilátor behúzza a légáramot a készülékbe, és a levegőből származó részecskék a szűrőbe kerülnek. Az ionizátorokban a szennyeződéseket, baktériumokat, porszemcséket stb. megkötik, majd megszűrik. Ezzel egyidejűleg ózon keletkezik, amely a levegő felfrissítése érdekében felszabadul. A légmosók egy vízfilm segítségével működnek, amelyen a részecskék leülepednek. Ugyanakkor a levegő párásítójaként is működnek, ami kellemes mellékhatás, különösen a téli fűtési szezonban. A párásítók és ózongenerátorok mellett a Légtisztítók és légtisztítók jelenleg a legnépszerűbb úgynevezett egészségügyi termékek közé tartoznak a piacon. Itt az Expondónál a legjobb légtisztítókat találja meg online, igazán alacsony áron.

Kellemes beltéri klíma a kiváló minőségű légtisztító készüléknek és más modelleknek köszönhetően

Minden légtisztító elsődleges célja, hogy egészséges beltéri levegőt biztosítson otthonában, irodájában, kereskedelmi és nyilvános helyiségeiben. De a környezeti levegőből kiszűrik a kellemetlen szagokat is, például a cigarettafüstöt vagy a káros kipufogógázokat. Ha a szobai levegőn kívül kisebb vagy nagyobb tárgyakat is szeretne sterilizálni, érdemes megnéznie UV-sterilizátoraink kínálatát is. A helyiséglevegős modellek esetében ezek a készülékek általában egy ventilátorral rendelkeznek, amely a külső levegőt beszívja és a belső térbe vezeti. Ott a vírusokat, baktériumokat, baktériumokat és egyéb kórokozókat Légtisztítók és UV-fény segítségével kiszűrik és megtisztítják. A következő lépésben a megtisztított levegőt egy speciális eljárással ózonná alakítják, amelyet aztán visszaengednek a helyiség levegőjébe. A szűrőkkel működő légtisztítók esetében ezeket természetesen rendszeresen cserélni kell - az Expondónál természetesen kedvező áron beszerezheti ezeket a pótalkatrészeket, valamint más szükséges tartozékokat is. Egy szó a szűrőkről: A legtöbb készülék nagy teljesítményű HEPA-szűrőkkel van felszerelve. A HEPA a High Efficiency Particulate Air (szűrő) rövidítése. Vannak azonban olyan egységek is, amelyek aktívszénszűrőkkel működnek. A teljesség kedvéért meg kell említeni az elektrosztatikus szűrőkkel és fotokatalitikus szűrőkkel működő szűrőrendszereket is.

Első osztályú légtisztítók minden igényre

A tiszta és tisztított beltéri levegő nemcsak az Ön jólétéhez fontos, hanem nagyban hozzájárul az egészségének és biztonságának védelméhez is, különösen ezekben az időkben. Ugyanakkor magasabb szintű teljesítményt, több energiát és jobb életminőséget is biztosíthat. Itt az Expondónál megtalálja az Ön egyéni igényeinek és szükségleteinek megfelelő, pontosan a megfelelő szobai légtisztító készülékt. Tekintse meg különböző modelljeinket, és válassza ki az Önnek megfelelő készülékeket. A kiváló minőségű légtisztítók és szűrők mellett egyéb elektromos készülékeket, például párátlanítókat, párásítókat, oxigénkészülékeket vagy kombinált készülékeket is kínálunk kínálatunkban - egyszerűen és gyorsan, online rendelhetően. És végül egy apró tipp, ami nem elhanyagolható a légtisztító optimális működése és hatása szempontjából: Hol a legjobb felállítani? Ahhoz, hogy a légtisztító pontosan azt tudja tenni, amit tennie kell, azaz kiszűrje a levegőből az összes káros részecskét, olyan helyre kell helyezni a szobában, ahol a levegő ideálisan tud keringeni. A legjobb, ha a lehető legszabadabban vagy a tárgyaktól vagy a faltól bizonyos távolságra helyezzük el, mert a szoba sarkában vagy bútordarabok mögött elrejtve a készülék nem tudja teljes hatékonyságát kifejteni. Az is fontos, hogy a légtisztítót mindig a helyiség méretéhez, azaz a helyiség négyzetmétereinek számához igazítsa. Ha olyan eszközt választ, amelyet nem a kívánt méretre terveztek, nem fogja elérni a kívánt eredményt. Ezért kínálunk üzletünkben olyan légtisztítókat, amelyek különböző méretű helyiségekben használhatók. Ne felejtse el rendszeresen cserélni a szűrőket sem. Ha pedig még többet szeretne tenni az egészségéért - tekintse meg vízlágyítóinkat.

Az expondo légtisztítóink előnyei hatékony légtisztítók és Légtisztítók párásítókat és párátlanítókat is kínálunk otthoni és nyilvános helyiségekbe kiváló minőségű eszközök különböző Légtisztító és légtisztító modellek Tartozékok és pótalkatrésze