Ellenőrzött minőség

1 - 24 az 235 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 10

A modern ipari hűtőszekrény lehetővé teszi a romlandó élelmiszerek szakszerű tárolását a háztartásokban és a vendéglátóiparban. A hűtőberendezések nagyon rövid idő alatt fagypontig hűtik a bennük tárolt élelmiszereket. Így a készülék fagyasztja az ételt, és a finomságok hosszú ideig megmaradnak. A korszerű hűtőszekrények a legmodernebb hűtési technológiával működnek, ezért különösen takarékosak az energiafogyasztás tekintetében. Ebben a kategóriában a magánháztartások és a professzionális vendéglátóipari létesítmények különösen jó minőségű fagyasztó szekrényeket találnak az élelmiszerek tárolására.

Ipari hűtőszekrény kicsi vagy nagy - a megfelelő hűtőszekrény mindenkinek

Legyen szó akár egy kis fagyasztó szekrényről magánhasználatra, akár egy nagy A+++ fagyasztó szekrényről a professzionális vendéglátáshoz - a mai neves ipari hűtőszekrénygépgyártók minden alkalmazáshoz kínálnak megfelelő fagyasztó szekrényt. Egy modern fagyasztó szekrénnyel profik és a hobbiszakácsok mindenféle ételt lefagyaszthatnak. Egy kis ipari hűtőszekrény ideális térfogatot kínál a magánháztartások számára, például a húsok lefagyasztásához a következő grillpartira vagy a fagyasztott élelmiszerek tárolásához. A nagyméretű készülékeket főként a professzionális vendéglátásban használják, és nagy mennyiségű ételhez kínálnak nagy térfogatot. Ma már ezek a készülékek mindegyike különösen hatékony hűtési technológiával működik. Ez azt jelenti, hogy a fagyasztó szekrényszekrény rövid idő alatt lefagyasztja az ételt, és a beállított fagyasztási hőmérsékleten tartja azt anélkül, hogy sok áramot fogyasztana. Az ipari hűtőszekrények megbízható termosztáttal és erőteljes konvenciós hűtéssel működnek. Ez azt jelenti, hogy a hűtőszekrény minden területén ugyanaz a hőmérséklet uralkodik.

A fagyasztó szekrény előnyei: A fagyasztó szekrények különböző méretekben kaphatók a modern konvenciós hűtés megbízhatóan fagyasztja az élelmiszereket egy termosztát folyamatosan ellenőrzi a fagyasztó szekrény hőmérsékletét A nagyméretű modellek nagy mennyiségű élelmiszer tárolására alkalmasak Akár levest, akár zöldséget akar fagyasztani a vendéglátós. Az ipari hűtőszekrény alkalmas mindenféle élelmiszer és étel fagyasztására.

Bármilyen típusú élelmiszer lefagyasztása az ipari fagyasztó szekrénnyel

Napjainkban a jó minőségű ipari hűtőszekrény különösen hatékony hidegszigetelést kínál. Ennek a szigetelőrétegnek a segítségével a modern fagyasztó szekrényládák és ipari hűtőszekrényládák jelentős energiamegtakarítást tesznek lehetővé. A készülékek szigetelő rétegei hatékonyan megakadályozzák, hogy a hideg kiszökjön. Ez azt jelenti, hogy a fagyasztó szekrényben hosszabb ideig tartható a kívánt fagyasztási hőmérséklet, és a készülékek hűtéstechnikájának kevesebbet kell dolgoznia. Ma már a vendéglátóipari hűtőszekrény és a magánhasználatra szánt mini ipari hűtőszekrény sok esetben szabadon választható ajtópánttal rendelkezik. Ezenkívül a készülékek tulajdonosai igényeiknek megfelelően állíthatják be a fagyasztó szekrény belsejében lévő rekeszeket. A polcok minden szabványos készüléken kivehetők.

Időről időre egy ilyen hűtőszekrény tulajdonosának le kell olvasztania a fagyasztó szekrényját. A modern készülékek innovatív automatikus leolvasztási rendszert kínálnak, amely automatikusan elvégzi ezt a folyamatot. Minden modern ipari hűtőszekrényszekrény egy kapcsolót kínál a tulajdonosának, amellyel a készüléket be- és kikapcsolhatja. Ezenkívül minden ilyen készüléken jól látható jelzőfény van, amely tájékoztatja a tulajdonost a készülék működéséről. Ma a gyártók minden professzionális fagyasztó szekrényszekrényt rozsdamentes acéllal látnak el. A rozsdamentes acél nagymértékben védi a készüléket, mivel a rozsdamentes acél teljesen korróziómentes. Ezenkívül a rozsdamentes acél bevonat különösen könnyen tisztítható a takarító személyzet számára. Ebben a kategóriában a magánháztartások és a vendéglátóhelyek garantáltan megtalálják az optimális fagyasztó szekrényt kedvező áron.