Fagyasztók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!

1 - 24 az 32 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Manapság minden vendéglátóipari létesítménynek szüksége van legalább egy fagyasztóra, hogy a romlandó élelmiszereket és egyéb élelmiszereket le tudja fagyasztani. Otthoni használatban a fagyasztó is kiválóan működik. A családok például nagy mennyiségű húst vagy friss zöldséget fagyaszthatnak le velük, hogy a grillszezonban vagy a téli ünnepek alatt mindig legyen elég alapanyaguk a finom ételekhez. A mai hűtőszekrények megfelelő tárhelyet kínálnak mindenféle élelmiszer nagy mennyiségű tárolására.

Kicsi vagy nagy fagyasztó szakemberek és magánháztartások számára

Manapság a neves gyártók minden alkalmazáshoz kínálnak megfelelő fagyasztót. A nagyméretű fagyasztó ideális a professzionális vendéglátáshoz. A magánháztartások számára a kisebb modelleket részesítik előnyben. Minden modellel a profi vagy amatőr szakácsok gond nélkül lefagyaszthatnak például nagy mennyiségű levest, és a mélyhűtőládában még mindig elegendő hely marad a fagyasztott ételeknek. Ha egy vendéglátóipari létesítménynek nagy térfogatú fagyasztóládára van szüksége, a vendéglátóipari üzemeltető választhat 300 literes vagy annál nagyobb méretű fagyasztót. Egy ilyen fagyasztó elegendő tárhelyet kínál nagy mennyiségű romlandó élelmiszer mélyfagyasztásához. Minden kiváló minőségű fagyasztó nagy teljesítményű és megbízható hűtéstechnológiát használ. A gasztronómiai üzemeltető vagy hobbiszakács a készülékek kezelőpaneljén keresztül egyénileg állíthatja be a fagyasztási hőmérsékletet. A termosztát biztosítja, hogy a mélyhűtől belsejében a hőmérséklet állandó maradjon. Ezáltal a fagyasztott ételek sokáig frissek és ízletesek maradnak, és megelőzi a fagyasztás okozta égést.

A fagyasztó előnyei: nagy tárhely a romlandó élelmiszerek számára kiváló minőségű hűtési technológia és termosztátok biztosítják az állandó hűtési hőmérsékletet különböző méretű modellek állnak rendelkezésre Az A+++ fokozatú fagyasztó különösen alacsony energiafogyasztással rendelkezik a nagy teljesítményű hűtési technológia ellenére. Ennek eredményeképpen ezek a készülékek jelentős megtakarításokat tesznek lehetővé a vendéglátóipari vállalkozók számára. Még egy A+ fokozatú fagyasztó is jelentős energiamegtakarítást kínál egy bizonyos tartományon belül.

Fagyasztó vásárlás olcsón áron

Egy vendéglátós, aki új fagyasztót szeretne vásárolni, most különösen olcsó készülékeket találhat. Manapság a neves gyártók nagy mennyiségben gyártják készülékeiket, és ezért a fagyasztókat és fagyasztóládákat megfelelően alacsony áron tudják kínálni. A vonzó árak nem befolyásolják a termékek minőségét. A vendéglátóipari hűtőszekrények garantáltan hosszú évekig megbízhatóan működik. Sok ilyen professzionális használatra szánt készülék kiváló minőségű rozsdamentes acél külsőt kínál. Egyes modellek belseje rozsdamentes acél burkolattal is rendelkezik. Más modellek belseje alumínium bevonattal van ellátva. A vendéglátó személyzet a rozsdamentes acél és az alumínium különleges anyagtulajdonságainak köszönhetően optimálisan tisztán tudja tartani az ilyen mélyhűtőládát. A rozsdamentes acél bevonat ellenáll a víznek, és még az éles tisztítószerek sem tudnak kárt tenni az anyagban. Időről időre egy gasztronómiai üzemeltetőnek vagy hobbiszakácsnak ki kell olvasztania a mellkasát. Sok készülék kényelmes automatikus leolvasztó rendszert kínál erre a célra. Továbbá a vendéglátóipari üzemeltetők találnak egy leeresztő szelepet a készülékeken. A mélyhűtőláda leolvasztásakor a mélyhűtőláda belsejében lévő jég elkerülhetetlenül megolvad. A fagyasztó tulajdonosa az így keletkezett vizet a leeresztő szelepen keresztül kényelmesen el tudja engedni.

Egyes professzionális készülékek zárral vannak felszerelve. A szakács így munka után biztonságosan lezárhatja a fagyasztóját. Ma a gyártók számos készülékbe speciális kompresszorokat szerelnek be. Ez lehetővé teszi, hogy a fagyasztó a lehető legrövidebb idő alatt elérje a beállított fagyasztási hőmérsékletet.