Tétel: EX10012314

|

Modell: RCLK-F380GB

Fagyasztószekrény - 380 l - Royal Catering - üvegajtó - fehér - hűtőközeg R290

Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – nagy belső tér, 380 l-es kapacitással
  • hatékony – az R290 hűtőközeg és a digitális hőmérséklet-szabályozás biztosítja a stabil hőmérsékletet -18 – -16 °C között
  • jól látható – hét polc, üvegajtó és belső világítás az optimális áttekintés érdekében
  • biztonságos – az állítható magasságú lábak garantálják a fagyasztó stabilitását
  • robosztus – a ház és a kamra acélból készült

TERMÉK LEÍRÁSA

Tároljon nagy mennyiségű fagyasztott élelmiszert a fagyasztószekrényben!

Az RCLK-F380GB fagyasztószekrényben nagy mennyiségű élelmiszert fagyaszthat le és tárolhat hosszú ideig. Felépítésének és a dupla falú üvegajtónak köszönhetően a fagyasztóban áttekinthetően helyezhetők el a fagyasztott élelmiszerek, és így az összetevők mindig kéznél vannak. A mélyhűtő nem hiányozhat egyetlen pizzéria, szállodai konyha, étterem és partiszervizes cég felszereltségéből sem.

A Royal Catering okos hűtőberendezéseket kínál

A 380 l-es űrtartalmú fagyasztó rengeteg helyet kínál az élelmiszerkészlet tárolásához vendéglátóipari vállalkozásában. A szekrény-kialakítás előnye, hogy a belső tér optimálisan használható ki, amelyhez hét polc áll rendelkezésére. A nagyobb porciókhoz a 30 kg teherbírású polcok kivehetők. A  mélyhűtő szekrény belsejében a fagyasztott áruk egymásra helyezve tárolhatók, és így mindig kéznél vannak. A fagyasztószekrény elengedhetetlen felszerelés minden vendéglátóipari konyhába, ahol nagy a sürgés-forgás, és fontos a gyors munkavégzés.

A beépített kompresszor 425 W teljesítménnyel működik, és biztosítja a célhőmérséklet gyors elérését. A kívánt hőmérséklet egyénileg állítható be a mélyhűtő digitális kijelzőjének segítségével, és lehetővé teszi a -18 ° C és -16 °C közötti hűtési fok beállítását a különböző ételeknek megfelelően. A termosztát biztonságosan fenntartja a beállított hőmérsékletet. Ha pedig le kell olvasztania a készüléket, akkor aktiválja az automatikus leolvasztási funkciót a digitális kijelzőn keresztül!

A fagyasztószekrény a megbízható R290 hűtőközeggel működik, és fogyasztása 2237 kWh. A fagyasztó C energiaosztállyal rendelkezik.

Robusztus acélházával és a bevont acél belső burkolatával a mélyhűtő rendkívül stabil és tartós. A kiváló minőségű fémek könnyen tisztíthatók és mindig professzionális megjelenést nyújtanak. Az edzett üvegből készült duplafalú szárnyas ajtó megbízhatóan szigeteli a hűtőkamrát, és lehetővé teszi megvilágított belső térben elhelyezett áruk optimális megtekintését.

Klasszikus megjelenésével és fehér színével a fagyasztó bármilyen konyhai berendezéssel remekül kombinálható. A négy láb max. 30 mm magasságban állítható, amely garantálja a fagyasztószekrény stabilitását még egyenetlen felületeken is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK