Trustpilot

Takarítógépek

Akciós
Egytárcsás súrológép - 13" - 8 l
ulsonix
(13)

Egytárcsás súrológép - 13" - 8 l

Méretek (HxSzéxMa)
60 x 43 x 123 cm
209 990,00 Ft 225 336,74 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 30.

Takarítógépek - nélkülözhetetlen gépek a háztartásban, az üzletében vagy az irodában

Nem számít, hogy milyen területen használja a takarítógépeket, akár a háztartásban, akár az irodában, a professzionális takarítás során rendkívül hasznosak. De az üzletében is kiváló munkát végeznek, mivel a takarítási munkákat sokkal könnyebbé teszik. És az a szép benne, hogy igazán széles választékból választhatja ki pontosan azt a takarítógépet, amely megfelel az Ön személyes tisztítási igényeinek. És természetesen ez az Expondo kínálatára is vonatkozik: speciális, elektromos készüléket keres, például gőztisztítót padlóra, kárpitozásra vagy nagyobb területekre a cégében? Vagy hagyományos, jó minőségű felmosórongyra van szüksége otthonába? Ezt és még sok mást is talál az Expondónál. Ha szereti az alapos takarítást, a tisztaságot és a higiéniát, akkor a legjobb helyen jár. Az új takarítógépeket pedig közvetlenül online is megrendelheti.

Takarítógépek minden célra és minden igényre

A háztartásban, a vállalatnál vagy a kereskedelmi szektorban naponta számtalan takarítási igény merül fel. És nem is különbözhetnének jobban egymástól. Például, ha otthonának "csak" alaposan tisztának és kényelmesnek kell lennie, teljesen más készülékek és eszközök használatosak, mint ha speciális higiéniai követelményeket is figyelembe kell venni, vagy ha durvább szennyeződésekkel kell megbirkóznia. És ez nemcsak magára a takarítógépre, hanem a használandó tisztítószerekre is vonatkozik. Ezért az Expondónál a takarítás minden területén nagy választékra ügyeltünk - mert amennyire különbözőek a tisztasággal és a higiéniai előírásokkal szemben támasztott egyéni igények, annyira különbözőek a takarítógépek és számtalan alkalmazási lehetőségük is. Böngéssze a választékunkat, vagy a termékkeresőn keresztül lépjen közvetlenül a kívánt takarítógépre - minden kategóriában jól összeválogatott választékot talál. Az Expondónál a porzsákoktól kezdve a porzsák nélküli ipari porszívókon át a különböző professzionális felmosókocsikig mindent megtalál, amire a takarító szakembereknek szükségük van, és ami mindenekelőtt megkönnyíti a munkát. Speciális igények esetén légszűrőket, a kellemes szobaklíma érdekében légnedvesítőket vagy párátlanítókat, illetve UV-sterilizátorokat is kínálunk, amelyekkel a különböző tárgyak felületét meg lehet szabadítani a vírusoktól és baktériumoktól. Ideálisak olyan vállalkozások számára is, amelyek testhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtanak, és rendszeresen tisztítaniuk kell a használt eszközöket, például fodrászszalonokban vagy szépségszalonokban.

Takarítógépek, különösen padlótisztító berendezések

Amikor belépünk egy házba, irodába vagy üzletbe, a tekintetünk gyakran közvetlenül a padlóra esik. És mivel, mint sok minden másnál, itt is az első benyomás számít, fontos, hogy jól kitakarított és rendezett legyen. Az alapos padlótisztításhoz különböző módszerek és ezért természetesen takarítógépek is léteznek. A klasszikus felmosórongy vagy felmosórongy a legjobb otthonában, mivel általában nem túl sok vagy túl gyakori a szennyeződés a saját négy fal között. Üzlethelyiségek vagy kereskedelmi területek esetében azonban minden bizonnyal nagyobb takarítógépekre lesz szükség, például speciális porszívókra, amelyek nedves és száraz porszívózásra is képesek. Tekintse meg professzionális nedves-száraz porszívóinkat. Ha a tisztítási követelmények még magasabbak vagy nehezebbek, akkor speciális padlótisztító gépeink, például súrológépek vagy súrológépek a megfelelő választás. Nyomásos permetezőink kiválóan alkalmasak fertőtlenítő intézkedésekre. A takarítógépek tartozékai és a biztonság terén is mindenre gondoltunk: a következő vásárláskor rendelje meg a "Csúszásveszély" figyelmeztető táblát.

Professzionálisan és kényelmesen felszerelt - takarító- és szervizkocsik

Minél nagyobb a takarítandó terület, vagy ha például egy vállalat több irodával/emelettel rendelkezik, annál nagyobb erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy mindent elvégezzenek. Végül is nem csak a területről van szó, hanem a különböző takarítási munkákról is, amelyeket el kell végezni. Az ablakokat meg kell tisztítani, az asztalokat le kell törölni, a padlót meg kell tisztítani, vagy különleges esetekben akár a makacs kereskedelmi szennyeződéseket vagy ipari szennyeződéseket is el kell távolítani. Ahhoz, hogy ne kelljen minden takarítógépt és egyéb eszközt külön-külön elhozni vagy cipelni, ahogyan azt otthon megszoktuk, egy professzionális takarítókocsi egyszerűen nélkülözhetetlen. Lehetővé teszi a kényelmes tisztítást, és a felszereléstől és modelltől függően mindent tartalmaz, ami a tisztításhoz szükséges.

Lehetővé teszi a kényelmes tisztítási használatot, és a berendezéstől és modelltől függően mindent tartalmaz, ami a tisztításhoz szükséges. Ez azt jelenti, hogy a szükséges takarítógépek mindig gyorsan és könnyen elérhető közelségben vannak. Kiváló minőségű takarítókocsink optimálisan felszereltek, például speciális polcokkal és rekeszekkel, seprű- vagy felmosótartókkal, szennyeszsákokkal vagy présekkel, dupla vödrökkel és még sok mással. Olcsó takarítókocsink természetesen magánháztartásokban is használhatóak, de különösen a kereskedelmi felhasználás során nélkülözhetetlen társak. Kérjük, tekintse meg kényelmes szervizkocsijainkat is, amelyek ideálisak többek között szállodákban vagy panziókban való használatra.

Professzionális takarítógépek a legmagasabb igényekhez

Értékeli a minőséget? Akkor az Expondo a megfelelő cím az Ön számára. Mert mi mindig ügyelünk arra, hogy a legmagasabb színvonalat kínáljuk Önnek az anyag és a kivitelezés tekintetében. Nagy és széles termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden igényre és minden szükségletre megfelelő terméket kínáljunk. Elektromos tisztítógépeink megfelelnek a legmagasabb minőségi kritériumoknak, valamint tartósak és hosszú élettartamúak. És legyen szó akár egy meglehetősen egyszerű tisztítási igényről, akár speciális higiéniai és tisztasági igényekről, mi biztosan tudjuk ajánlani Önnek a megfelelő készüléket. Gyakorlati tippjeink is vannak az Ön számára. Ön burkolótulajdonos, és az üzlete előtt lévő burkolókövek már nem olyan szépek? Itt kaphat néhány javaslatot a kövek tisztításának legjobb módjára.

Az Expondo takarítógépeinek előnyei:

  • nagy választék
  • első osztályú takarítógépek minden célra
  • tisztaság és higiénia biztosítása bármilyen környezetben
  • kiváló minőségű anyagok és termékek
  • tartozékok széles választéka