Akciós

Tétel: EX10050209

|

Modell: PROCLEAN 30.0MS

Ultrahangos tisztító - 30 liter - 600 W

226 990,00 Ft 242 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • alapos - 10 ultrahangos hangjelző 600 W-os teljesítménnyel és 40 kHz-es ultrahangos frekvencia hatékonyan oldja a szennyeződéseket
  • nagy teljesítményű - 500 W-os fűtőteljesítmény 80 °C-ig melegíti a tisztítófolyadékot
  • tágas - tisztító tartály 30 literes kapacitással
  • robusztus - könnyen kezelhető rozsdamentes acélszerkezet leeresztő szeleppel
  • precíz - tisztítási idő időzítővel 0 és 60 perc között állítható be, illetve folyamatos működés is lehetséges

TERMÉK LEÍRÁSA

Akár műhely, akár laboratórium - az ultrahangos tisztító csillogósra tisztítja a tárgyakat

A PROCLEAN 30.0MS ultrahangos tisztító kiválóan és egyszerre gyengéden tisztítja a nagyon érzékeny műszereket, filigrán szerszámokat vagy más mechanikus valamint elektronikai darabokat. A professzionális ultrahangos tisztító ezért az egészségügyi rendelők és laboratóriumok felszerelésének fontos részét képezi, de ékszerészek, óragyártók és optikusok is használják. Otthoni használatra is tökéletes az ultrahangos tisztítóberendezés, ugyanis segítségével könnyedén eltávolíthatóak a szennyeződések különböző ékszerektől, érmékről, drágakövekről vagy szemüvegekről.

A nagy ultrahangos tisztító időzítővel és leeresztő szeleppel

Tíz hangjelző 600 Wattos teljesítménnyel, illetve 40 kH-es ultrahangfrekvenciával dolgozik, amelynek köszönhetően alaposan és hatékonyan távolítja el a nehezen hozzáférhető szennyeződéseket is. Akár még az olyan területekről is, amelyeket nem látunk. A tisztítási idő fokozatmentesen választható 0 és 60 perc között. Az ultrahangos tisztító fűtőteljesítménye 500 W, amely a tökéletes eredmény elérése érdekében 80 °C-ig fokozatmentesen állítható be. Az időzítő és a hőmérséklet egyszerűen beállíthatóak a nagy forgó gombok segítségével.

A PROCLEAN 30.0MS ultrahangos tisztító tartalmaz egy 30 l-es tartályt és rozsdamentes acélból készült kosarat plusz fedelet. A termék a kiváló minőségű tartozékainak köszönhetően nem csak stabil, hanem tisztítása is gyerekjáték. Rendelje meg termékünket, ha Ön is hosszútávra szeretne befektetni, és egy megbízható tisztítóval dolgozni.

Az ultrahangos tisztítónkat ergonómiailag úgy alakítottuk ki, hogy kényelemesen használhassa a mindennapokban. A fedél megakadályozza a tisztító folyadék párolgását. A praktikus fogantyú, illetve a gumilábak szintén hozzájárulnak a termék mobilitásához, valamint segítségükkel bármilyen felületen felállítható a tisztító. A leeresztő szelep segítségével gyorsan leengedheti a tisztító folyadékot és így probléma mentesen tisztíthatja a felületeket.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK