(2) értékelés

Termék: EX10050256

|

Modell: UNICLEAN 13

Takarítókocsi zsákkal és fedővel

Akciós
37 090,00 Ft 54 890,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
3%
35 977,30 Ft
5+
6%
34 864,60 Ft
10+
9%
33 751,90 Ft
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan október 25., péntek
Legalacsonyabb ár garancia
ulsonix
Főbb jellemzők
  • tágas - nagy tárolóhely a kompakt és könnyen kezelhető műanyagnak és a kompakt kialakításnak köszönhetően
  • flexibilis - szűk helyeken is rendkívül mobilis
  • jól manőverezhető - könnyen guruló és csendes kerekek
  • higiénikus - vízálló szennyes- és szemeteszsák lecsukható fedéllel
  • praktikus - tartók a felmosó és a figyelmeztető tábla részére
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Maria 8 nappal ezelőtt

SZUPER!

Nagyon funkcionális babakocsi, jó minőségű műanyagból. Nagyon könnyen összeszerelhető, az utasítások hiánya ellenére :) Kompakt, ideális kis tárolóhelyiségekbe és nem akadályozza a szállodai folyosókat. Manőverezhető és kényelmes. A szoba elégedett :) Ajánlom!

Műszaki adatok

Anyag
Műanyag
Szín
Szürke
Polc méretei [cm]
37 x 32
Görgők száma
4 Pc
Méretek (HxSzéxMa)
120 x 51.5 x 98 cm
Súly
10 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
90 x 28 x 55 cm
Szállítási súly
11.2 kg

Szállítási csomag

  • Reinigungswagen UNICLEAN 13
  • Szennyeszsák / szemeteszsák
  • 2 első kerék
  • 2 hátsó kerék
  • Csavarok
  • Használati útmutató

Termékleírás

Kereskedelmi takarítókocsi számos extrával, amelyek megkönnyítik a munkát

Az ulsonix UNICLEAN 13 takarítókocsi egy univerzális munkaeszköz gondnokok, valamint takarító cégek számára nagyobb épületek takarítása során. Legyen szó hotelekről, éttermekről, irodaházakról, illetve bármely helyszínről, ahol fontos a tisztaság: a kiváló minőségű takarítókocsi ideális választás az alapos takarítási munkálatokhoz.

Hatékony tisztítás az ulsonix nagy méretű fedéllel ellátott takarítókocsijával

A takarítókocsi nagy munkakapacitással rendelkezik, valamint rendkívül könnyen manőverezhető. A három 37 x 32 cm méretű tárolótálca rengeteg helyet kínál a tisztítóeszközök és a tisztítószerek tárolására. A középső tárolótálca magassága állítható. A kocsi nagy méretű elülső részére helyezhet vödröt, felmosó csavarót, vagy akár porszívót is. A kocsi segítségével könnyedén szállíthatja munkaeszközeit.
A nagy méretű hátsó kerekek még az egyenletlen felületeken, illetve padlószőnyegen is garantálják a könnyű manőverezést, így kizárt, hogy sérülések keletkezzenek a padló felületén. A kisebb első kerekek 360°-ban forgathatóak, így a kocsival szűk termekben és folyosókon is könnyedén közlekedhet. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk szintén hozzájárulnak a praktikus kocsi egyszerű manőverezhetőségéhez.
A kocsi egy nagy méretű szennyeszsákkal van felszerelve, amely igény szerint akár szemeteszsákként is használható. Az eszközök biztonságosan vannak a kocsihoz rögzítve, szükség esetén azonban könnyedén eltávolíthatók. A praktikus, lehajtható műanyag fedél rendezett megjelenést biztosít, és szükség esetén megvédi a kocsival szállított az érzékeny árukat. És az igazán nagy előny: a szennyes-, illetve szemeteszsák magas szakítószilárdságú, könnyen tisztítható, vízálló anyagból készült, így a nedves textíliák és a hulladék is problémamentesen szállítható a kocsival. A professzionális eszköz ezenkívül még két rendkívül praktikus tulajdonsággal is rendelkezik. Egy speciális tartó segítségével a felmosó biztonságosan szállítható, miközben a levegőn szárad a munkafolyamat lépései közt. A második tartó pedig megfelelő egy kötelező figyelmeztető tábla, például "Vigyázat, csúszásveszély" elhelyezésére.
A takarítókocsi stabil, hőálló műanyagból készült, amelynek köszönhetően a kocsi egyszerre könnyű, mégis robusztus. A kocsi sima felületeinek a tisztítása könnyű, vagyis a munkaeszköz megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek is. A takarítókocsi helytakarékosan, a legfontosabb részeire szétszerelve szállítjuk. A kocsi összeszerelése rendkívül egyszerű és intuitív, mindössze néhány lépésből áll.

Értékelések és vélemények

5.0

2 értékelés alapján

Rendezés :

8 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

SZUPER!

Nagyon funkcionális babakocsi, jó minőségű műanyagból. Nagyon könnyen összeszerelhető, az utasítások hiánya ellenére :) Kompakt, ideális kis tárolóhelyiségekbe és nem akadályozza a szállodai folyosókat. Manőverezhető és kényelmes. A szoba elégedett :) Ajánlom!

Eredeti értékelés megjelenítése

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

megkönnyíti a tisztítást

Kényelmes, tágas. Valóban megkönnyíti a takarítást

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Könnyű a takarítókocsival közlekedni?

A kiváló minőségű kerekeknek köszönhetően a kocsi rendkívül könnyen manőverezhető, illetve akár a 360°-ban is forgatható, vagyis a kocsival szűk helyeken is gond nélkül közlekedhet.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket