Trustpilot
(1) értékelés
Royal Catering

Italhűtő - 630 l

510 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010909

|

Modell: RCGK-B630-2

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
510 990,00 Ft
3+
5%
485 440,50 Ft
5+
10%
459 891,00 Ft
10+
15%
434 341,50 Ft
Főbb jellemzők
  • egyenletes és hatékony hűtés
  • nagy, 630 literes kapacitás a sok palackhoz
  • precíz hőmérséklet szabályozás a digitális termosztáttal
  • ideális hűtési hőmérséklet 2 és 8 fok között
  • energiatakarékos LED-világítás
  • edzett dupla üvegezés
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Telepítés típusa
Szabadon álló
Anyag
Edzett üveg
Porbevonatú acél
Szín
Fekete
Fehér
Feszültség [V]
230
Energiaosztály
C
Kijelző típusa
Digitális
Teljesítmény [W]
350
Névleges bemeneti áram [A]
3,2
Ajtók típusa
2 szárnyas ajtó
Fény típusa
LED
Polc méretei [cm]
53x39,5
IEC védelmi osztály
I
Hűtőközeg - hűtőfolyadék
R290
Kondenzátor
Igen
Párologtató
Igen
AEC (éves energiafogyasztás) [kWh]
2092
Kapacitás
630 l
Hangteljesítmény
40 dB
Kibocsátott zaj
50 dB
Polcok száma
8 Pc
Méretek (HxSzéxMa)
92.3 x 72 x 198.5 cm
Súly
90 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
99.5 x 74.7 x 210 cm
Szállítási súly
113 kg

Szállítási csomag

  • italhűtő RCGK-B630-2
  • 8 polc
  • víztartály
  • 2 kulcs
  • használati útmutató

Termékleírás

Italhűtő- 630 l

Prezentálja Ön is tökéletesen italkínálatát! A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCGK-B630-2 ital hűtő bőséges helyet biztosít ahhoz, hogy vendégei számára különböző italokat tudjon kínálni. Az üvegből készült dupla ajtós kialakításnak köszönhetően a vendégek az ajtók kinyitása előtt eldönthetik, hogy mit szeretnének inni. A LED-es világításnak hála tökéletesen prezentálhatja áruit.
A beépített keringetett levegőhűtésért felelős ventilátor, illetve a 350 Wattos teljesítményű kompresszor biztosítják a belső levegő megfelelő áramlását. Ez a hűtés gondoskodik továbbá arról is, hogy az ital hűtő összes palackja egyenletesen hűljön le, és ne párásodjanak be a polcok. A kompresszor rendkívül energiahatékony, amelynek köszönhetően halk, így optimális belső tereken való használatra is.
Termékünk 630 literes kapacitásának köszönhetően rendkívül sok ital tárolására képes, amely főleg forró nyári napokon fontos, ugyanis ezáltal optimálisan elláthatja vendégeit hideg frissítőkkel. A nagy felület bőséges tárolási lehetőséget kínál számos ital hűtésére, ezáltal bővítheti kínálatát is.
Tárolófelületként nyolc polc áll rendelkezésére, amelyek mind 53 x 39,5 centiméteresek. A polcok lehetővé teszik, hogy egyidejűleg akár 450 palackkal töltse fel a hűtőt. Annak érdekében, hogy különböző méretű palackokat tároljon a hűtőben, a rácsok állíthatú magasságúak. Ez lehetővé teszi a tárolási felület hatékony kihasználását.
A digitális termosztáton keresztül szabályozható a hűtési hőmérséklet, amely kettő és nyolc Celsius fok között állítható be. Ez lehetővé teszi, hogy az italoknak megfelelően szabályozza a hűtőszekrény hőmérsékletét. A vezérlőpanel a leolvasztási funkció szabályzására is használható, amely megakadályozza az eljegesedést.
Termékünk sötétebb környezetbe is tökéletesen illeszkedik, ugyanis a LED világítás elősegíti a hűtő környezetből való kiemelését. Ezenkívül az italok is jól láthatóak, függetlenül a külső fénytől. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény tartalmára az ajtó kinyitása nélkül is betekintést kapjanak a vendégek. Továbbá az ital hűtő kivilágított reklámfelülettel is rendelkezik, amely a szekrény felső részén található. A LED-égők használatával elektromos energiát takaríthat meg, ezáltal termékünk költséghatékony is.
A hűtőszekrény két, dupla üvegezésű ajtói könnyedén nyithatóak a fogantyúval, majd ezt követően automatikusan bezáródnak. Ezáltal enegriát is spórol, valamint biztosítja rövid megszakítási időn keresztül az optimális hűtési eredményeket. Mindkét ajtó beépített zárral rendelkezik, amelyek megvédik italait a jogosulatlan hozzáféréstől.
Termékünk mobilitását a négy kerék biztosítja, ugyanis segítségükkel könnyedén mozgathajta a hűtőt, ha azt egyik helyiségből a másikba kell szállítani. A hűtő a két biztonságos féknek köszönhetően fixálható az Ön által választott pozícióban, ezáltal megakadályozzák a hűtőszekrény nem kívánatos mozgását. A megfelelő teljesítmény biztosítása érdekében javasoljuk, hogy tartson 10 cm távolságot a fal és a hűtő hátsó fala között.

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Czech Republic

minden rendben

minden rendben

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Hangos az italhűtő?

Nem, a 48,7 dB-nek köszönhetően termékünk lényegesen csendesebb, mint a hasonló méretű termékek.

Tárolhatóak állva palacok a hűtőben?

Igen, ugyanis a nyolc fiók magasságai állíthatóak. Ennek köszönhetően egyaránt illenek a hűtőbe kisebb és nagyobb palackok.

Hogyan biztosíthatom az italokat?

Mindkét ajtó zárral van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén lezárja a hűtőszekrényt és megvédje annak tartalmát illetékleten hozzáférésektől. Egy tartalék kulcs benne van a csomagban.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket