Trustpilot

Bemutató vitrinek

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A Royal Catering hűtővitrin kifejezetten a vendéglátóiparban való professzionális használatra tervezték. Ez a kifejezetten saláták hűtésére tervezett asztal nagyméretű munkafelületet és összesen 5 db 1/6 GN méretű tárolóedényben tárolható ételek tárolási lehetőségét ötvözi. Ezenkívül a teteje biztonságos védelmet nyújt a szennyeződések ellen. A salátáskészlet teljes egészében kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A gránit munkalapnak köszönhetően ez a hűtőasztal rendkívül robusztus és könnyen tisztítható. Vásároljon salátáskészletet webáruházunkban még ma, és gazdagítsa konyháját!

A legjobb minőség a Royal Cateringtől

A Royal Catering saláták több mint 280 literes térfogattal rendelkeznek, két különálló hűtőrekesszel, valamint állítható magasságú polcokkal és ajtókkal, amelyek a csillapító rendszernek köszönhetően csendesen zárhatók. Ezenkívül 0 és 10 fok között beállítható a hőmérséklet. A 215 wattos teljesítmény mellett az energiafogyasztás 4,1 kWh. A saláták kezelőszervei egy megvilágított be-/kikapcsolóból és egy LED-kijelzővel ellátott billentyűzetből állnak a funkciók vezérlésére. A hűtővitrinek automatikus leolvasztási funkcióval rendelkeznek. Ez egyedül indul 6 órás időközönként. Kézi módosítások természetesen bármikor elvégezhetők. Az aktuális állapotot a készülék állapotjelző LED-je mindig jelzi. A hűtővitrin nagy munkalapja és az öt GN-tartály tökéletesen alkalmas saláták vagy más, utólag hűtést igénylő ételek elkészítéséhez. A hűtővitrin ezt az előnyt az éttermek és büfék széles skálája számára kínálja. Nemcsak a pizzériákban, hanem a vendéglátóipar más területein, például éttermekben, kávézókban vagy büfékben történő ételkészítés során is lehetővé teszi a produktív és racionális munkavégzést. A Royal Catering számos termékéhez, például a Bain Maries-hez hasonlóan a hűtővitrin is teljesen automatikus, állandó hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, így az ételek tárolása mindig optimális körülmények között történik.

Alapos tisztítás a rozsdamentes acélnak köszönhetően

Ahhoz, hogy a rozsdamentes acél alapos és mégis az anyagnak megfelelő módon kerüljön tisztításra, be kell tartani néhány szempontot. A rozsdamentes acél tisztításához elegendő egy nedves mikroszálas kendő, így nem szükséges nedves ruhát használni. Mielőtt a hűtővitrin üzembe helyezné, el kell érnie a kívánt üzemi hőmérsékletet. Ez megjelenik a kijelzőn. Ezután elkezdheti a hűtővitrin töltését. Vigyázzon azonban, hogy ne tegyen forró ételt, folyadékot vagy fedetlen ételt a hűtővitrin készülékbe. A Royal Catering hűtővitrin főként rozsdamentes acélból készülnek, amely tartós, higiénikus és könnyen tisztítható. A legjobb minőségben és a legújabb technológiával készülnek. Ne tegyen forró ételt vagy folyadékot, illetve fedetlen ételt a hűtővitrin. A hűtőpult rozsdamentes acél felületének tisztításához használandó tisztítószerekkel kapcsolatban el kell mondani, hogy a könnyen látható ujjlenyomatokat egy kis zsíroldó mosogatószerrel különösebb erőfeszítés nélkül eltávolíthatja. Válasszon rozsdamentes acél hűtővitrin a Royal Catering-től még ma, és másszon fel egy új lépcsőfokot a vendéglátóipari létrán a vendéglátóipari vállalkozásával! Ön tésztafőzőt is keres? Annál jobb! Itt megtalálja, amit keres!