Tétel: EX10061200

|

Modell: MSW-RT-4000

Görgős asztal - 400 kg - 300 cm - 30 görgő - állítható magasságú

440 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – magas terhelhetőség 400 kg-ig terjedő nehéz termékekhez
  • hatékony – hosszú görgős asztal 300 cm hosszall az egyenletes szállítás érdekében
  • rugalmas – optimális munkamagasság az állítható magasságú lábaknak hála
  • bővíthető – több asztal egymással kombinálható a hosszú távolságokhoz
  • tartós - a stabil acélszerkezetnek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Állítható magasságú görgős asztal 30 görgővel és 400 kg teherbírással

Az MSW MSW-RT-4000 görögős asztalán sokféle tárgy szállítható állítható munkamagasságban. A stabil kialakításának hála optimális műhelyfelszerelés, de csomagok vagy nehéz termékek szállításához is a tökéletes szállítási technika.

Terhelhető szállítószalag rendszerek az Ön igényeihez

A görgős asztal 400 kg-os terhelhetőségével nehéz tárgyak szállításához lett kialakítva, melyek biztonságosan és kényelmesen átcsúsznak a görgőkön, anélkül hogy Önnek sok energiát kellene feláldoznia. Ezt garantálja a vasból készült robusztus szerkezet, amely révén a görgők még folyamatos használat esetén is bizonyítják hosszú élettartalmukat.

300 cm-es hosszan 30 golyócsapágyas görgő található, melyeken különböző méretű tárgyak vagy csomagok kényelmesen szállíthatók. Nagy távolságok esetén tanácsos több szállítószalagot egymással kombinálni. Ily módon az áruk biztonságosan és hatékonyan szállíthatók még nagy gyárakban vagy raktárakban is. Minden egyes láb saját beállíthatósággal rendelkezik, amelynek köszönhetően a felhasználó a szállító asztal szögét is megváltoztathatja.

Egyenetlen padlók vagy egy lejtők kiegyenlítéséhez a szállítószalag lábai fokozatmentesen állíthatók 89 és 97 cm magasság között. Eközben hat láb biztosítja a biztonságos és csúszásmentes állást. De munkaasztalok vagy rakodórámpák magasságához is szabható a szalag, ezzel elkerülve a termékek megterhelő megemelését. Így a tárgyak az egyik munkaállomástól a másikhoz szállíthatók.

Ha görgős asztalra éppen nincsen szüksége, lábai könnyedén leszerelhetők. Ezáltal egyrészt a helytakarékos tárolás lehetséges, másrészt pedig a szállítószalag szétszerelve kényelmesen egy másik felhasználási helyre szállítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK