(2) Vélemények

Tétel: EX10061177

|

Modell: MSW-TRM-100

Csőhajlító gép - manuális - szögletes csövek Ø 38 mm-ig

117 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – négyszögletes csövekhez 19 és 38 mm átmérő között és akár 2 mm-es anyagvastagsággal
  • hatékony - hosszú hajtókar az optimális energiaátvitel érdekében nagy erőfeszítés nélkül
  • állítható – állítható formáló eszköz két rögzített ellengörgővel és egy magasságban állítható munkagörgővel 0 és 360° közötti hajlításiokhoz
  • egyszerű – probléma mentes felszerelés egy munkapadra a 14 mm átmérőjű előfúrt lyukaknak hála
  • stabil - robusztus és tartós acélból készült szerkezet

TERMÉK LEÍRÁSA

Kézi csőhajlító gép négyszögletes csövekhez

Az MSW szerszámok és felszerelések közé tartozó magas minőségű MSW-TRM-100 csőhajlító gépje az ideális eszköz négyzetes csövek kézi hajlításához. A profi hajlítógép egy nélkülözhetetlen segítő, ha napi munkája során nagy hajlításokat kell létrehoznia.

Profi hajlítógépek az MSW szerszámai és felszerelései közül

A hajlítási szög megváltoztatásához 0 és 360° között, egyszerűen a magasságban állítható középső munkagörgőt a kézi prés meneténél fogva felfelé vagy lefelé kell tekerni. A két külső görgő ellentétes oszlopként vannak felszerelve. A körhajlító négyszögletes csöveket tud pontosan és gyorsan hajlítani 19 mm átmérőtől (¾") kezdve egészen 38 mm-es (1 ½") átmérőig.

A hosszú kézi hajlítókarnak hála e robusztus cső hajlítógép optimális erőátadást garantál. Amint a cső a három henger között van, elkezdheti az egyik irányba tekerni. Ha a munkadarab még nem érte el a kívánt görbületet, akkor csak egyszerűen állítsa újra be a kézi prést és tekerje vissza a másik irányba. Ezt a műveletet ismételje meg, míg a kívánt hajlítási szög el nincsen érve.

Legyen szó akár felszerelésekről, gyárban való munkavégzésről, fűtés szerelésről vagy ezermesterről: A szénacélból készült körhajlítógéppel egy kézmozdulat alatt elhajlítja a négyszögletes csöveket, pont úgy ahogy Önnek erre szüksége van. Ez olyan enyhe nyomással végezhető el, hogy a munkadarabok nem sérülnek vagy törnek el. További biztonságot nyer, ha a lemez hajlítógépet az előre megfúrt, 14 mm átmérőjű lyukak segítségével egy munkapadra vagy egy hasonlóan stabil felületre rögzíti.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

Hyvä ja tukeva taivutin putki ja umpiprofiilien taivuttamiseen.

08.02.2023

Cintreuse arrivée abîmée car non attachée dans sa boite. Expondo a été très réactif. Très bon service. Cependant la qualité de la cintreuse reste vraiment moyenne. Les usinages sont moyens, la peinture s'écaille très vite, et le galet d'entrainement semble s'user vite. Le diamètre mini de votre pièce à cintrer est d'environ 35 cm. Ajoutez au moins 16 cm de chaque côté à votre longueur à cintrer.