Tétel: EX10050261

|

Modell: USX-ST3

Gőzölős vasaló - 1,450 W - 3,65 l

84 599,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • egyszerű – a ruhák kivasalhatók, miközben a vállfán lógnak
  • erőteljes – 1,450 W-al és 36 g/perc gőzmennyiséggel
  • munkavégzés hosszú időn keresztül – a nagy víztartálynak és a legfeljebb 90 perces munkaciklusnak köszönhetően
  • gyors – max. 60 másodperces felmelegedési idő
  • sokoldalú – higiénikus módon távolítja el a gyűrődéseket a ruhákról, a függönyökről és az abroszokról, butikokban, divatüzletekben, vásárokon vagy a visszáru feldolgozás során

TERMÉK LEÍRÁSA

Távolítsa el a gyűrődéseket gyorsan és könnyedén a gőzölős vasaló segítségével a ulsonix-től

Gyűrődésmentes ruhák, függönyök vagy abroszok: az erőteljes ulsonix USX-ST3 ruhagőzölővel másodpercek alatt vasalhatja ki a felakasztott szöveteket. Nyűgözze le ügyfeleit és vendégeit az üzletben, a bemutatótermben sima és igényes függönyökkel vagy simára vasalt árukkal textíliák szállítása során. Tegye könnyebbé az otthoni mindennapokat, és váltson klasszikus vasalóról függőleges gőzölős vasalóra! A gőzvasaló egyszerűen kezelhető, nagy teljesítményű és garantálja a tökéletesen sima eredményeket a professzionális vagy az otthoni használat során.

Hatékony vasaló állomás a tartós igénybevételre

A rövid, max. 60 mp-es felmelegedési idővel 1,450 W-os teljesítmény mellett, és a 36 g/perces gőzmennyiségnek köszönhetően a függőleges vasalóval gyorsan és hatékonyan láthat hozzá a tisztításnak és a gyűrődések kisimításának. Ha a 3,65 literes víztartály megtelt, az álló gőzölős vasalóval akár 90 percen keresztül is megszakítás nélkül dolgozhat.

A függőleges gőzvasaló használata renkívül rugalmas az 1620 mm-ig meghosszabbítható állványnak és az 1500 mm hosszú tömlőnek köszönhetően, így garantált a kényelmes munkamagasság a különböző ruhadarabok vasalása során. A profi vasaló kerekei és a  1,5 m hosszú tápkábel lehetővé teszik a még nagyobb flexibilitást, például szövetfotelek vagy függönyök tisztítása esetén.

Végül, de nem utolsósorban: a gőz kíméletes használatával a függőleges vasalás növeli a kezelt szövetek tartósságát. A színek kevésbé fakulnak ki, és jelentősen csökkennek a kopás jelei, például a repedések és az anyag elöregedése. A forró gőzös kezelés eltávolítja a penészt, az allergéneket és a baktériumokat, így ez a módszer ideális allergiások számára is.

MŰSZAKI ADATOK