(5) Vélemények

Tétel: EX10250422

|

Modell: UNI_COOLER_10

Toronyventilátor - 60 W - 3 sebesség - távirányító

35 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tiszta – ion-funkció csökkenti a finom porrészecskéket a beszívott levegőben
  • hatékony – időzítő 1 és 7 óra között beállítható automatikus kikapcsolásra
  • költséghatékony - csak 60 W-os energiafogyasztás
  • kényelmes – távirányító akár 6 méteres hatótávval minden funkció vezérléséhez
  • változtatható – három sebességfokozat, három mód plusz egy hozzákapcsolható 65°-os oszcilláció funkció

TERMÉK LEÍRÁSA

Tartsa fejét hűvösen a stílusos toronyventilátorral

Az Uniprodo, a léghűtőberendezések profija, UNI_COOLER_10 oszcilláló toronyventilátora nem csak forró napokon frissíti fel Önt, hanem praktikus ion-funkciójának hála hatékony légtisztító is, amely a finom port a közelében érezhetően csökkenti.

Ventilátor és légtisztító egyben – az Uniprodo szállodai felszerelések közé tartozó toronyventilátora

Azok számára, akik nyáron hűvösen szeretnének maradni, e ventilátor kötelező – akár étteremben, irodában vagy otthon. A fogantyú segítségével a ventilátort könnyedén egyik szobából a másikba rakhatja és bárhová felállíthatja. És mivel a toronyventilátor gazdaságos 60 W-al működik, ezért az eszköz nagyon költséghatékony és környezetbarát. A 14,2 cm vékony és 107 cm magas toronyventilátor stabilan és biztonságosan áll a kerek, 32 cm átmérőjű lábon.

A toronyventilátoron található gombok segítségével nagyon egyszerűen kiválaszthatja a kívánt funkciókat. Kis LED-ek jelzik az aktuális beállítást. A kézre eső távirányító segítségével, amely mindig elérhetően a toronyventilátor házának a hátsó felébe helyezhető, akár 6 m távolságból is kényelmesen vezérelheti az összes programot, valamint az időzítőt, amely 1 és 7 óra közötti automatikus kikapcsolásra beállítható. A három különféle erősségű sebességfokozatnak hála a csendes ventilátor 5 m/s, 5,6 m/s vagy 6 m/s-al fúj – de a légkeverés a hozzákapcsolható 65°-os rádiuszban működő oszcilláló funkció megerősíti ezt. Viszont a ventilátor oszlopot beállíthatja úgy is, hogy ez egyfolytában egy irányba fújjon. Továbbá a három mód, „normál”, „természet” és „alvás” különféle intervallumokat szimulál – a folyamatos fúvástól kezdve a szabálytalan széllökésig.

Az ion-funkció kiszűri a finom porrészecskéket a beszívott levegőből. Ez úgy történik, hogy a levegő negatív ionokkal kerül feltöltésre. E légtisztításnak hála a toronyventilátor ideális allergiások számára is, akik a ezen eszköz használatával szabadabban tudnak lélegezni. Ha aromatizált levegőre van kedve, akkor csak csepegtessen egy pár csepp parfümöt vagy illóolajat a kis szivacsra, amely a szagfiókban található, a légkiömlő alatt. A kellemes illat ezután a ventilátor segítségével az egész szobában elosztódik.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

5 értékelés alapján

08.02.2023

Jó termék!

08.02.2023

Der Ventilator sieht gut aus und ist sehr leise. Top!

08.02.2023

Sehr leise, kühlt bestens selbst auf der kleinsten Stufe

08.02.2023

Adorei o produto é mesmo excelente maravilhoso só uma coisa ainda não consegui colocar o aroma dele mais de resto tudo perfeito

08.02.2023

Ottimo prodotto funzionale , facile da montare e silenzioso. Lo consiglio vivamente. La consegna è stata perfetta e in anticipo rispetto al programma. l'imballo intatto. Grazie soddisfatta del servizio