Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
166 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg

Gyártó: Royal Catering | Cikkszám: EX10010559 | Típus: RCCF-230W

Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg
Videó lejátszása
360°-os fotó
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
166 990 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

  • Ingyenes házhozszállítás Magyarországon

    ?

    Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • 30 napos visszaküldési lehetőség

    ?
  • 3 év garancia

Azonnal szállítható A következő 9 órán, illetve 48 belüli rendelés esetén, még ma postára adjuk.

Termék különlegességei

  • A tartály kapacitása: 6 kg
  • Teljesítmény: 230 Watt
  • 4 emeletes
  • A torony rozsdamentes acélból készült
  • A ház rozsdamentes acélból készült
Típus
RCCF 230W
Termék állapota
Új
Feszültség
230 V
Teljesítmény
230 W
Teljes kapacitás
6 kg
A csepegtető tál kapacitása
3 kg
Emeletek
4
A csokoládé szökőkút anyaga
Rozsdamentes acél
A ház anyaga
Rozsdamentes acél
Méretek (H x Sz x M)
33,20 x 33,20 x 60,00 cm
Súly
5,90 kg
Szállítási méretek (H x Sz x M)
69,00 x 38,00 x 38,00 cm
Szállítási súly
8,00 kg
Műszaki rajz
Használati útmutató
A csomag tartalma
  • RCCF 230W Csokoládé szökőkút
  • Használati útmutató

Heizelement mit 230 W schmilzt schnell die Schokolade

 

großes Fassungsvermögen von 6 kg eignet sich für größere Gesellschaften

 

attraktive Servierform für Köstlichkeiten

komfortable und intuitive Bedienung

einfache De- und Montage erleichtern Reinigung

Getestet von Artur Siwiec, Chefkonditor renommierter Hotels und Restaurants in Berlin und Warschau. Ein Profi mit 20 Jahren Berufserfahrung.

ideal für die Selbstbedienung

vielseitig anwendbar: für Schokolade, Fondue, Saucen, Sirup

 

leiser Betrieb und stoßfestes Design

 

Schnecke ist gut geschützt im Turminneren

PRO TIP

Um die beste Wirkung zu erzielen, gebe ich der Schokolade niemals andere Flüssigkeiten hinzu (Milch, Sahne, Alkohol usw.).

Die optimale Temperatur zum Erhitzen von Schokolade bei der Verwendung in Innenräumen beträgt 50 °C und außerhalb etwa 60 °C.

Thermostat

Thermostat hält die Temperatur im Bereich von 30 - 110 °C

stylisches Design

sehr effektive 4-stufige Kaskade

Edelstahl

Edelstahl ist langlebig und lebensmittelecht.

hygienisch

stabil

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhez



Írjon véleményt (5 csillag a legmagasabb, 1 a legalacsonyabb)
Kattintson az e-mailben kapott linkre, és erősítse meg véleményét! Az ellenőrzést követően ezt közzétesszük.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

expondo-szakértők

Még nem biztos benne?

Szakértőink segítenek Önnek!
061 445 3799
H - P 09:00 - 16:00
Ezt a terméket
  • A tartály kapacitása: 6 kg
  • Teljesítmény: 230 Watt
  • 4 emeletes
  • A torony rozsdamentes acélból készült
  • A ház rozsdamentes acélból készült

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg

Csokoládé szökőkút - 4 emeletes - 6 kg

166 990 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • A tartály kapacitása: 6 kg
  • Teljesítmény: 230 Watt
  • 4 emeletes
  • A torony rozsdamentes acélból készült
  • A ház rozsdamentes acélból készült