Tétel: EX10012618

|

Modell: RCBM_GN1/3

Bain marie - 600 W - 3 GN 1/3 - leeresztőcsap

99 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 600 W-os teljesítménnyel
  • sokoldalú – a 3 GN edénynek köszönhetően egyszerre különböző ételek is kínálhatók
  • biztonságos – a kíméletes melegen tartás a vízfürdőben megakadályozza, hogy az ételek odaégjenek
  • higiénikus – könnyen tisztítható a sima rozsdamentes acél felületnek köszönhetően
  • tartós – kiváló minőségű kialakítás és robusztus anyagok

TERMÉK LEÍRÁSA

Bain marie tökéletesen tálalt, meleg ételek széles választékának kínálásához

A bain marie a Royal Catering-től kiválóan alkalmas különböző ételek melegen tartására hosszú időn keresztül. A 3 gastronorm tartályban elhelyezhető egy teljes menü összes fogása, vagy több különböző étel, például húsok, halak, zöldségek, rizs, burgonya és szószok: az ételek a melegen tartó pult segítségével a kívánt hőmérsékleten tarthatók, anélkül, hogy odaégnének. Az étel melegítő megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek is, vagyis kitűnő választás éttermekbe, szállodákba, étkezdékbe, büfékbe, snack bárokba, kávézókba vagy idősotthonok és klinikák konyháiba.

Nagy teljesítményű melegen tartó a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A bain marie a konvekciós elv alapján működik: egy fűtőelem felmelegíti a vizet, amely a készülék és a GN edények között található, és továbbítja a hőt a tartályok felé, így még az érzékeny ételek is hatékonyan melegíthetők fel, illetve tarthatók melegen, anélkül, hogy leégnének.

A melegentartó pult kapacitása rendkívül nagy. A 3, fedéllel ellátott GN edény (GN 1/3) mindegyikben nagy mennyiségű étel helyezhető el melegítés, illetve melegen tartás céljából, amely jelentős időmegtakarítást jelent, és különösen előnyös nagyszabású rendezvények előkészítése során vagy csúcsidőben éttermekben, menzákon és szállodákban. Mindemellett más méretű GN edények is használhatók a bain marie-val, illetve ezek egymással is kombinálhatók.

A hatékony, 600 W teljesítményű fűtőelem gyorsan felmelegíti a vizet a kívánt hőmérsékletre. Az automata termosztát a forgatógombbal aktiválható, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást 30–80 °C között. A bain marie rendelkezik egy leeresztőcsappal, amely megkönnyíti a feltöltést, az ürítést és a tisztítást.

A vendéglátóipari étel melegítő kialakítása jól átgondolt, háza ellenálló, vagyis a termék renkdívül megbízható és könnyen kezelhető. A melegen tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, vagyis az eszköz tartós és korrózióálló. Egészségre ártalmatlan anyagának, és rendkívül sima felületének köszönhetően a bain marie könnyen tisztítható és higiénikus. A rozsdamentes acél strapabíró és ütésálló. A gumilábak garantálják az eszköz stabilitását és védik a padlót a karcolódástól.

MŰSZAKI ADATOK